|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Na Euro
Cześć,
Jak myślicie, czy uda nam się zdążyć ze wszystkim na Euro2012? Odnoszę wrażenie, że może być z tym problem. Wstydzę się, że w mojej okolic jest tak dużo miejsc, których nie chciałabym chwalić się cudzoziemcom. Pozdrawiam, Patrycja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na Euro
osobiście uważam że zdążymy, choć nie ukrywam, że jakieś obawy mam. Nie sądzę jednank by politycy przepuścili taką szansę wypromowania PL.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Zdążyć może i zdążymy, ale przewiduje prowizorkę...
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
pewnie tak, ale teraz po wyborach mam nadzieję, że przybędzie nam więcej nż 3km dróg rocznie...
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
a ja boję się że nie zdążymy, nasze władze zapewniają że wszystko sie "robi" a to nieprawda, czasami politycy zachowują się jakbyśmy byli uż przygotowani na te mistrzostwa, a przecież tyle jest do zrobienia
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje ze Donek w koncu cos ruszy i zaczniemy budowac stadiony! Ja bylabym chetna.Nosilabym cegielka po cegielce
![]() ![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ostatnio bylo w gazecie wypisane, ile trwaja poszczegolne okresy przygotowan do takiej imprezy np. wybor firm, projekty, wybor miejsc itp. i wyliczono, ze jesli wszystko przebiegałoby bez powikłan(co jest malo mozliwe bo zawsze jest ok 7 miesiecy poslizgu) to bylibysmy gotowi na euro ale dopiero w marcu czy kwietniu 2013, czyli niemal rok po terminie...
wychodzi wiec na to ze nie zdazymy, i tak mi sie tez wydaje, ale jak juz ktos tu wspomnial-jesli juz dojdzie do imprezy u nas, to na ogromnej prowizorce
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Uważam, że nie zdążymy i staniemy się (po raz kolejny) pośmiewiskiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
tez mi sie wydaje ze nie zdazymy, a jezeli to -jak mowilyscie- prowizorka bedzie
chyba faktycznie najlepszy pomysl mial Misztal:P jak zarobic na euro , nie wydajac ani zlotowki? sprzedajac Mistrzowstwa , innemu panstwu :P
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
teraz po zmianie rządu powinniśmy zdążyć z budową stadionów. Swoją drogą mając wszystkie plany, pozwolenia, fundusze budowa stadionu zajmie ok 2 lat. Gorzej z drogami. Jestem ciekawa ile zbudują A1 przed 2012
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
mnie się wydaje że nie zdążą .. już nie ma dużo pieniędzy na to przeznaczonych i już zaczyna ich brakować..
wątpie. ale zobaczymy ![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Mysle ze chyba tak.
Narazie sa prowadzone sprawy zwiazane z biurokracja jak np. u mnie w Gdansku.
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
mi sie wydaje, ze Warszawa na pewno nie zadazy...
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Ja mam przeczucie ze nie zdazymy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
będzie ciężko ale wydaje mi się, że zdążymy...
oby...
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
A z czym mamy zdążać?
![]() ![]() ![]() ![]() Żarcik oczywiście... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Czytam Wasze niektóre wypowiedzi i szlag mnie trafia. `Nie zdąrzymy`, `będzie prowizorka`, `Zdarzymy,ale w 2013`... A widziała któraś z Was np. postęp w Poznaniu czy Warszawie.? Ja osobiście myślałam,że tak jest kompletny balagan,że nic nie ma.. a tam stoi szkielet stadionu + jakaś część trybun. A mamy jeszcze dwa lata. Widziałam remnty we Wrocławiu,budowe nowego terminala na lotnisku w Gdańku.. RPA dało rade, a My nie damy? Troche wiary!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
Jesli chodzi o stadion nie wiem jak w innych miastach, ale gdanski na pewno zdążą wybydować, tak samo jak lotnistko. Z drogami moze byc gorzej, niby coś tam budują(sporo poza Gdańskiej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie widziała. zechciej spojrzeć na datę... nic dziwnego, że przez 3 lata jednak coś zrobiono ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
stadiony może i zrobią, ale na dobre drogi dojazdowe do nich i autostrady według mnie nie ma szans ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak ktoś będzie chciał to na Euro i tak dotrze,bez względu na stan dróg. Myśle,że Euro będzie wyjatkowe z jednego,najważniejszego względu- zięki polskim kibicom. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.