![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Mój bazarek 2
DOKŁADKA- na czerwono
Włosy 1. Sunsilk Avocado Milk, Szampon łagodzący swędzenie wrażliwej skóry głowy, przeciwłupieżowy- ubytek ok. 15% 2. Sunsilk, Objętość, Ekstra objętość, Mocna pianka- ubytek ok. 40%, teraz mam inną fryzure i zamiast na objętości zależy mi na wygładzeniu ![]() 4. Schauma, Szampon przeciwłupieżowy do włosów przetłuszczajacych się. Taki zielony, nie ma go w kwc. Ubytek ok. 30% 5.fluid do prostowania włosów Schwarzkopf Osis, profesjonalny(pozostało okolo 70%) 6. Sunsilk, Objętość, Ekstra objętość, Mocna pianka-kilka razy użyta, teraz używam prostownicy więc na objętości mi nie zalezy ![]() 7.Wellaflex, Fluid do układania włosów, objętość i elastyczność, z kompleksem nawilżajacym- uzyty z 3 razy, ubytek może 5% Twarz 2. Balsam przeciw trądzikowi. Preparat naturalny kupiony w sklepie zielarskim. Przeciwdziała trądzikowi, powoduje zwężanie sie porów, oczyszcza skórę z wydzieliny łojotokowej, powoduje przysychanie grudek, powoduje zmatowienie skóry. Mam tego wszystkiego za dużo. Ubytek jakieś 10% 3. Maseczka do twarzy, Avon z serii Naturals, Peel-off, z drzewa herbacianego. Ubytek niewidoczny, może dwa razy stosowana. Data ważności marzec 2007 4. Cytrusowa maseczka złuszczajaca, Oriflame- za dużo mam maseczek. Produkt nowy, raz używana. 5. Nivea Visage, Odżywczy krem nawilżający na dzień, do cery suchej i wrażliwej- ubytek o. 40%. Dostałam na urodziny swój ukochany Iwostin i musze niestety z tego zrezygnować. 6. Serum regeneracyjne na noc- Avon- używane kilkakrotnie, naprawdę nie wiem ile zostało, ale tak na oko ok. 50-75% 7. Żel z peelingiem na wagry- Clearasil- zuzycie ok.10% nieodpowiada mi po prostu Ciało 1. Woda toaletowa Individual Blue dla niej, Avon- zuzyte ok. 30-40% 2. Podklad wygladzajacy avon- zostało 60%, pochodzi z wymiany, nie odpowiada mi kolor 3. Bielenda, Olejek do ciała brązujący z świetlistymi drobinkami- używany 2 razy, jedynie na łapki, wiec prawie cały-rezerwacja 4. Balsam do ciała, Avon, Naturals, Wanilia i mleczko sojowe- nowy 5. Nawilżający kremowy żel pod prysznic- Avon , nieużywany, nowy Kolorówka: 1. Błyszczyk do ust-Avon, Glazewear Lip Gloss- kolor Chic Mauve, użyty moze dwa razy 2. Cień do powiek Perfect Wear- Avon- color ciemny niebieski- ubytek 5% 3. Podwójne cienie do powiek- Oriflame, Visions- jany fiolet/jasny róż- fiolet cały, róż w niewielkim stopniu zużyty 6. Kredka do powiek – sephora- kolor jasny róż- używany może 2 razy 7. Pomadka pielęgnacyjna do ust – Avon- kolor pink- raz użyta 8. Podwójne cienie do powiek Avon- jasny fiolet/jasny niebieski- uzywane może dwa razy. Ile można mieć cieni w tym odcieniu? Góra trzy i dlatego tego się pozbywam 10. Cienie sypkie APC- kolor satynowy zielony, nr 4, użyte 2 razy-rezerwacja 12. Avon, Beyond Colour, Invisi-Glow Face Perfector (korektor rozświetlający), kolor light- pochodzi z wymiany, ubytek ok.50% 14. Cień firmy Da - w opakowaniu wygląda na brąz z bordo a na oczku jak brudny ciemny brąż z prześwitami bordo- raz maźnięty 15. Cień firmy Da - w opakowaniu wygląda na szary z bordo a na oczku taki mysi 16. Niemiecka paletka cieni i pomadek oraz rózy- firma nieznana, paletka ma pół roku, uzywana rzadko, prawie wogle, niestety brak w niej tuszu, który był ale niestety tak sklejal rzesy że w nerwach wywaliłam go ![]() 17. Metaliczny błyszczyk do ust- Avon- kolor Mauvelous Metal- tylko wypróbowany, coś mi nie odpowiada 18.Kolastyna, Samoopalacz do twarzy i ciała do jasnej karnacji- uzyty 2-3 razy 19. Samoopalacz do twarzy Ava dla jasnej karnacji- uzty 3 razy Próbki 1. 4 próbki balsamu intensywnie nawilżającego- Avon- pełne opakowanie zawiera 5 2. Próbka wyszczuplającego kremu antycellulitowego 3. Próbka zelu pod prysznic Get ready- Avon 4. 5X próbki wody toaletowej Surrender for Him- Avon- nowe 5. Bielenda, Ekspresowy pudrowy żel matujący 6. Mincer- Balsam wyszczuplający 7. Mincer krem na noc, do cery tłustej i tradzikowej X2 8. Mincer, krem ujędrniający multiwitaminowy, antyalergiczny X 3 razy 9. Dax cosmetics, Krem geometryczny rzeźbiący kontury twarzy 10. Dax cosmetics, Bioaktywny krem na dzień SPF 15 11. Mincer, Liftigująco-nawilżajacy krem na dzień, nawilżajacy 12. Oceanic, krem na dzień z filtrem UV z oligoelementami i ekstraktem z białej herbaty, do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii X2 13. Oceanic, Krem nawilżajacy z alantoiną i witaminą E, bezzapachowy, dla osób z chorobami alergicznymi i o wrażliwej skórze X2 14. Lysanel, SVR Inne 1. Zestaw do pielęgnacji paznokci: nożyczki, pilniczek, obcążki, i takie 3 niezidentyfikowane przeze mnie cuda, podejrzewam ze do zabawy ze skórkami. Zestaw był w gazecie samo zdrowie (mam już dwa takie zestawy ) Jestem otwarta na wszelkie propozycje, jednak najbardziej interesują mnie: - delikatne peelingi do twarzy; - próbki kremu Effaclar - próbki kremu Physiogel -kosmetyki Seba Med - kosmetyki z olejka pichtowego -serum krystaliczne krople Renee Blanche - nabłyszczająco-pielęgnacyjny olejek do prostownic Renee Blanche - żele do mycia twarzy fitomedu nieaktualne: 3. Seboradin, Lotion regenerujący włosy suche i zniszczone, z wyciagiem z czarnej rzodkwi i olejem rycynowym. Dermatol przepisał mi lekarstwa na skórę głowy i dlatego z tego rezygnuję mimo iż był dobry. Ubytek ok. 10%. Data ważności 03. 2008 4. Płyn do kąpiele, Avon, Naturals, Wanilia i mleczko sojowe- nowy 5. Żel pod prysznic, Avon, Naturals, Wanilia i mleczko sojowe- nowy 8. Krem nawilżajacy o podwójnym działaniu- Clean & Clear- zużycie ok.5% 1. Eye make Up Remover, oil-free, Astor- preparat do demakijażu oczu, mam już ich za duzo. Ubytek jakieś 20ml z 125ml 11. L'Oreal, True Match [Perfect Match] Podkład dopasowujący sie do skóry, kolor W3- użyty z 10razy 9. Cienie sypkie APC- kolor jasny wiosenny róż, nr 15, użyte 2 razy 14. Manhattan Trend secret biały khol(użyty kilka razy)- z wymiany, nie potrafię się nim posługiwać ![]() 4. Kredka do powiek – sephora- kolor jasny fiolet- używany może 2 razy 8. Iwostin, Purritin, Żel punktowy 5. Potrójne cienie do powiek – Inglot- kolor: jasna zieleń/jasny żółty/jasny róż- zużyte ok. 5% 15. Cienie sypkie APC- kolor srebrzysty , nr 5, ubytek z 25% 13. Róż Lumene- kolor nr 6, róż z brązem- pochodzi z wymiany, nieodpowiada mi kolor, ubytek prawie zerowy Edytowane przez agatka-a Czas edycji: 2006-05-21 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój bazarek 2
2. Balsam przeciw trądzikowi. Preparat naturalny kupiony w sklepie zielarskim. Przeciwdziała trądzikowi, powoduje zwężanie sie porów, oczyszcza skórę z wydzieliny łojotokowej, powoduje przysychanie grudek, powoduje zmatowienie skóry. Mam tego wszystkiego za dużo. Ubytek jakieś 10%
mozesz cos wiecej o nim napisac?sklad?firma? 1. Eye make Up Remover, oil-free, Astor- preparat do demakijażu oczu, mam już ich za duzo. Ubytek jakieś 20ml z 125ml Cos u mnie znajdziesz?
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Witaj, znalazłabys cos u mnie za 4 i/lub 5? (zel pod prysznic i plyn do kapieli wanilia i soja Avonu).
Pozdrawiam http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=90343 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zajrzyj do mnie, pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Hej
Interesuje mnie: 3. Seboradin, Lotion regenerujący włosy suche i zniszczone, z wyciagiem z czarnej rzodkwi i olejem rycynowym. Dermatol przepisał mi lekarstwa na skórę głowy i dlatego z tego rezygnuję mimo iż był dobry. Ubytek ok. 10%. Data ważności 03. 2008 4. Płyn do kąpiele, Avon, Naturals, Wanilia i mleczko sojowe- nowy 5. Żel pod prysznic, Avon, Naturals, Wanilia i mleczko sojowe- nowy Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=91033 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hej
interesuje mnie : - błyszczyk Glazewear Avon - Seboradin może znalazłabyś coś u mnie za te rzeczy ? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...72#post1061872 pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
9. Cienie sypkie APC- kolor jasny wiosenny róż, nr 15, użyte 2 razy
10. Cienie sypkie APC- kolor satynowy zielony, nr 4, użyte 2 razy 11. L'Oreal, True Match [Perfect Match] Podkład dopasowujący sie do skóry, kolor W3- użyty z 10razy znajdziesz moze cos u mnie? ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=89805 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1. Błyszczyk do ust-Avon, Glazewear Lip Gloss- kolor Chic Mauve, użyty moze dwa razy jaki to kolor?
11. L'Oreal, True Match [Perfect Match] Podkład dopasowujący sie do skóry, kolor W3- użyty z 10razy mój wątek w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie z kolorówki 9 i 13, ewentualnie jeszcze kredki Spehory tylko powiedz czy one z tych cienkich czy grubych? I jeszcze żel pod prysznic wanilia i mleczko sojowe czyli nr 5 z ciała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
1. Woda toaletowa Individual Blue dla niej, Avon- zuzyte ok. 30-40% Żel pod prysznic, Avon, Naturals, Wanilia i mleczko sojowe- nowy
Błyszczyk do ust-Avon, Glazewear Lip Gloss- kolor Chic Mauve, użyty moze dwawa razy moze znlazlabys cos wzamian w moim watku??? mam problem z wklejeiem wiec wejdz z profilu!! pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
o matko ale zaintresowanie
![]() Hexxana na opakowaniu pisze: Balsam przeciw trądzikowu, młodzieżowa maseczka, kosmetyk krzemowy, preparat opracował prf. Dr. W. Tuszyński. Nakłada sie to lekko wilgotną dłonią na twarz i po ok. 3minutach zmywa. Niestety nic u ciebie nie znalazłam, ale na razie nikt na to nie jest chętny, wiec moze coś jeszcze znajdziesz u siebie ![]() Capuccino niestety kolorówki sama mam za dużo i nic u ciebie nie znalazłam ![]() Skimos niestety nic ![]() Marta27 Interesuje mnie : · Gliss Kur, Expresowa odżywka regeneracyjna Płynny Jedwab, użyta 3 razy · Avene Hydrance Optimale, Riche, tubka 5ml · SVR Xerial Visage, tubka 5ml Jednakze trzech rzeczy za to nie wymienie , moze coś wybierzesz? Drei interesuje mnie ten podklad loreala ale niestety kolorku nie znam ![]() smerfeta01 no narazie nic ![]() MagJa interesuje mnie: 26. płyn do demakijażu oczu Miraculum Perła & Jedwab 200ml - zużycie 25% nie wiem czy za jeden produkt oplaca sie wymiana jak myślisz? Kafetko niestety nic |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
ojejej
Gliss kur i Avene w międzyczasie zaklepały dziewczyny ![]() ale zobaczymy co z tego wyjdzie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
marta27 niestet te rzeczy które chciałas już są nieaktualne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
twarz-nr6
kolorówka-nr.2 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=85709&page=3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
a za sam Seboradin też byś nić ode mnie wybrała ?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...zosta%B3o%B6ci |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
smerfeta01 niestety seboradin nieaktualny, spóźniłaś się
![]() Emi1234 u ciebie w wątku odpowiedziałam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Agatko
![]() ![]() ![]() mam chrapkę na to : Podklad wygladzajacy avon- zostało 60% Cytrusowa maseczka złuszczajaca, Oriflame ![]()
![]() |
#18 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Dafne niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
A co ze mną?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post1130425 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Agoosia wybacz ale nic nie wybrałam i zapomnialam odpisać
MagJa w sumie to staram sie rezygnować zkolorówki, szukam głównie kosmetyków do cery wrażliwej, np. żele do mycia twarzy fitomedu, sebaderm, interesują mnie tez peelingi do ciała, próbki kremów z wyższych półek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Emi1234 chyba nic z tego nie wyjdzie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
9. Cienie sypkie APC- kolor jasny wiosenny róż, nr 15, użyte 2 razy
10. Cienie sypkie APC- kolor satynowy zielony, nr 4, użyte 2 razy moze znalazlabys coś dla siebie u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() mnie tez interesuja oba (lub ktorykolwiek z nich) cienie APC. Moze cos Cie u mnie zainteresuje? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=91737 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
elorelei niestety nic
![]() Iwciunia też nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:45.