|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Mój mały chomiczek :)
Dziewczyny, nie wiem czy to taki etap, ale momentami już jest to dla mnie wielką zagadką, co znajdę poupychane w ubrankach Cypiska po rozebraniu
![]() -klamerki sztuk 2 -ok. łyżkę ryżu z obiadku -kredkę -2 karteczki Pomyślałam,że jak mu zamienię body na zwykłą koszulkę, to przedmioty będą mu wypadać i da sobie spokój. Moje dziecko jednak było bardziej przebiegłe i zaczęło upychać klocki do pampersa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mój mały chomiczek :)
Impresona wspaniały chomiczek,a ile ma latek? Ja trzymam kciuki ale co to znaczy SCS,czy to egzamin z języka? Pozdrowiam i buziaczki dla chomiczka,mogę mu podrzucić parę zabawek Amelci.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a scs to język starocerkiewnosłowiański, zmora filologów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Impresona ja zdawałam egzamin państwowy z języka niemieckiego,ale to w porównaniu z Twoim językiem to była pestka. Dasz radę,musisz,będzie dobrze.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Impersona-nasi znajomi mają synka praktycznie w tym samym wieku - i też chomikuje, tylko że...jedzenie
![]() Kawałki ciastek, chrupki, herbatniki,okruchy-poupycha po kątach, a potem za jakiś czas "odnajduje" i zajada (rodzice cały czas go pilnują,żeby tego nie zjadł, ale czasami coś je,mimo że akurat nie dostał-więc mu wyciągają z buzi na siłę). Jest przy tym bardzo pamiętliwy-schowa coś podczas odwiedzin u nas np za kanapą czy w innym miejscu, a podczas kolejnych odwiedzin po np dwóch tygodniach- szuka w tym miejscu, gdzie ukrył ![]() Chomikuje tak tylko jedzenie. Znajomi się śmieją,że jest przezorny i "odkłada na gorsze czasy",ale z drugiej strony muszą cały czas pilnować, by czegoś starego nie zjadł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Synek kuzyna też tak miał- chomikował jedzenie! Coś im pewnego dnia zaczęło śmiedzieć w mieszkaniu, wszystko przeszukali, odkurzyli ale to nic nie dało. jechało konkretnie. Wąchali wąchali ale nic! Aż tu za kilka dni chcą małęmu włączyć bajkę na dawno nie używanym magnetowidzie a tu kaseta nie wchodzi??? Jak rozkręcili to się okazało, że mały tam kieszenią do kasety z pół kilo żarcia nawpychał! Leżało to z miesiąc i już nieźle chodziło...Potem mu przeszło...
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Impersonko- ja coprawda nie na temat- ale skąd ja znam ten scs....hmmmm a jaka filologie studijesz? bo ja jestem po ukrainskiej.
pozdrawiam i gratuluje ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.