|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
L'oreal Professional, Tecni.art, PlayBall Motion Gelee
NIEAKTUALNE!!!
![]() http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=14723 Mam do wymiany żel podkreslajacy ruch wlosow z profesjonalnej linii loreal. Uzyty dwa razy. Tutaj troche wiecej na temat tego produktu (info z KWC). Motion Gelee podkreśla ruch fryzury i nadaje jej sprężystość, akcentując wybrane pasma, dając efekt gęstych, efektownie potarganych włosów. Żel zawiera silikony nadające włosom naturalny połysk, żywicę modelująca odpowiedzialną za naturalny stopień utrwalenia, wazelinę gwarantującą plastyczność oraz glicerynę o właściwościach nawilżających. Przeznaczony dla włosów krótkich oraz półdługich. Rezultat: spontaniczny ruch, podkreślenie struktury włosów. Niczego konkretnego nie szukam. Czekam na propozycje ![]() Edytowane przez dore Czas edycji: 2006-07-27 o 09:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: L'oreal Professional, Tecni.art, PlayBall Motion Gelee
Dore, kuknęłam bo zostawiłaś mi info w moim wątku... niestety mam za długie włosy do tego kosmetyku
![]() Buziak. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() A moze chcesz zamienić na: Goldwell mello goo - stylizacja włosów, mocna pasta modelująca z elastomerem. Modeluje, podkreśla szczegóły, oddziela, akcentuje, zaznacza, stylizuje, ułatwia ponowne układanie, nadaje włosom strukturę. Do stosowania na suchą lub lekko wilgotną fryzurę. Poj. 125 ml. Zużycie ok. 15-20%. albo Schwarzkopf Osis Mess Up - matująca guma do włosów. Poj. 100 ml, ubytek ok. 15%. Przeznaczona do krótkich fryzur. Pozwala uzyskać strukturalne fryzury lub zaakcentowane partie. Nie obciąża włosów. Zapewnia matowy wygląd, łatwo się wypłukuje. Z boku opakowania wgniecenie powstałe podczas transportu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
moze zaproponujesz cos jeszcze? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja myślałam, że masz krótkie włosy skoro taki żel kupiłaś
![]() ![]() Pewnie w jakimś salonie fryzjerskim kupowałaś, ech zdzirusy ... Zajrzyj do mojego kramiku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
zajrzalam do twojego watku i spodobalo mi sie wszystko z tego zdjecia http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1153849768, czyli szminka,blyszczyk i kredka do ust. co do blyszczyku z avonu- jaka nazwa tego kolorku? co do pomadki sephora- jest perlowa? jaki nadaje kolor? cielisty (blade usta) czy taki mocno perlowy? co bylabys sklonna oddac mi za ten zel do stylizacji??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Błyszczka już nie ma (jest tylko na fotce - patrz na dole kosmetyki wymienione
![]() Jeśli odpowiada Ci taka opcja mogę oddać obie rzeczy. Nie wiem jednak, czy dla Ciebie to byłoby opłacalne skoro zapłaciłaś za ten żel 60 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
chyba ta firma nie jest dostepna w polskich sklepach, bo nigdy nie z nia nie spotkalam. napisz cos troche wiecej, jaka jest jego wartosc i opisz odcien. ![]() (a ta pomadka z sephory rownomiernie sie rozprowadza? czy trzeba jej sporo zeby pokryc cale usta? nie robi smug?) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
lipiec na maksa!!! :)
|
a może u mnie coś w zamian znajdziesz?
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
No7 to brytyjska firma - produkująca kosmetyki średniopółkowe, nie dostępna w Polsce, nie wiem jaka jest wartość bo lakier mam z wymianki. Odcień naturalny, zbliżony do odcienia pomadki, kryjący.
Pomadki Sephory sa dobrej jakości i dobrze się sprawują ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
noseknosek - niestety nic mnie nie interesuje
basia39- a moze masz na zbyciu jakis czerwony krwisty lakier z nizszej polki? poszukaj czegos tam jeszcze u siebie z rzeczy ktorych nie uzywasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Nie używam takich kolorków
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja tobie wysylam zelik loreala, a ty dla mnie szminke i konturowke, chyba ze jeszcze cos fajnego wyszperasz w formie gratisu ![]() moj adres na pw i czekam na twoj. EDIT: nie moge wyslac do ciebie pw bo masz przekroczony limit przechowywanych wiadomosci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Sory, już wyczyściłam skrzynkę, z tym, że ja nigdy nie wysyłam paczek przed weckendem z tego względu, że giną, jeśli już to możemy sie umówić na wysyłkę jutro rano a nie wieczorem. Ale to szczegóły na PW.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.