|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Polska na weekend i nie tylko
Dziewczyny może znacie jakieś ciekawe miejsca w Polsce, które nie sa znanymi kurortami nadmorskimi, ale które sa warte odwiedzenia?
Bardzo często jest tak, że odwiedzamy tylko te "znane" miejsca a nasz kraj napewno obfituje w wiele zakątków, które nie są bardzo "rozreklamowane" a są z jakis względów warte odwiedzenia. Teraz na szybko przychodzi mi do głowy Międzyrzecki Rejon Umocnień dla zainteresowanych podaje linki do stron http://www.ga.com.pl/mru1.htm http://www.mzrider3.republika.pl/12mru/12-01.htm W sam raz na weekendowy wypad |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Polska na weekend i nie tylko
Polecę nadmorską miejscowość, lecz nie jest ona bardzo znana. Są to Rowy. Niedaleko znajduje się Smołdzino i tam można wejść na wieżę widokową i podziwiać piekne tereny między jeziorami Łebskoo i Gardno. Byłam tam 2 razy i naprawde miło wspominam
![]()
![]() |
#3 |
Natalia A.
|
Gorąco polecam Jure Krakowsko- Częstochowską. Jest to bardzo rozległy i piękny obszar. Byłam tam kilka razy, zawsze zatrzymywałam sie w innym miejscu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Jeżeli szukasz ciekawych miejsc, to gorąco polecam Rudawy Janowickie-nieodkryta jeszcze całkiem częśc Sudetów- miejsce Cudowne. Oprócz tego Kaszuby, nie są tak licznie odwiedzane jak Mazury (które kocham)a równie piekne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
To ja polecę sudety , jak koleżanka . Mazury i miejscowości wzdłuż jezior lampackie , kujno , dłużec , białe . itp. Z morza polecam Pobierowo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.