|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
nietypowa piosenka na pierwszy taniec :)
Cześć dziewczyny
![]() Niestety... całkiem niedawno moje serce skradł pewien piękny przynajmniej dla mnie utwór. Jest to cover bardzo znanego i dość kiczowatego hitu ![]() ![]() Strasznie poruszył mnie ten kawałek i chcą nie chcąc, zaczęłam kombinować, coby tu zrobić żeby to pasowało na pierwszy taniec ![]() ![]() Moje wesele będzie w klimacie rustykalnym. Sala jest położona nad jeziorem z widokiem na góry. Nie są to co prawda tatry, ale myślę, że otoczenie pasuje do wesela z motywem gór, jeziora, ogólnie przyrody ![]() Zawsze myślałam sobie, żeby nasz pierwszy, romantyczny taniec uświetnić wyświetlanymi gdzieś na ścianie wspólnymi zdjęciami ( takie dyskretne tło dla tego co się dzieje na parkiecie ![]() ![]() I teraz pytanie do Was: jak Wy, jako goście na weselu odebrałybyście taki taniec ? Ciekawy pomysł, czy raczej niepotrzebna pokazówa, kicz itp.. Trochę obawiam się komentarzy, ale proszę o jak najszczersze opinie. Mam wiele pomysłów, lecz czasem moja wyobraźnia mnie ponosi, dlatego jestem otwarta na każdą krytykę ![]() Wklejam link do piosenki: https://www.youtube.com/watch?v=BTgwFijRCk0 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: nietypowa piosenka na pierwszy taniec :)
Cytat:
![]() Nie boisz się, że pokaz zdjęć odciągnie uwagę gości od Waszego tańca? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Świetny pomysł, nie wiedziałam że "miłość w zakopanym" to taka ładna, rommantyczna piosenka, zdjęcia w tle to też fajny pomysł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Negowałabym pomysł ten zdjęć gdyby nie to że sesja jest w Zakopanem i piosenka jest o Zakopanem. Na pewno to coś wyrożniającego pierwszy taniec więc czemu nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
A ja osobiście myślę, że jak do wesela jeszcze mnóstwo czasu to ten hit stanie się przeżytkiem na miarę Despacito czy innego Perfectu Sheeran'a i wszyscy tym będą
![]() ![]() Ale no jak to jest w imię tego "klipu" zdjęć z Zakopanego to może jakoś ujdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Swietny pomysł , na pewno goście będą bardzo zadowoleni
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
A mnie się wydaje, że gościom wszystko jedno jaka będzie piosenka. Zresztą, tak jak pisze kopnienta, do Twojego wesela ta piosenka będzie przeżytkiem
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- My mieliśmy piosenkę "brzydala" na pierwszy taniec ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Starałabym się nie wybuchnąć śmiechem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Jakiś czas temu wracając z pracy czekałam na zielone światło na przejściu, gdy stare auto przejechało ulicą z koksem w środku a ta piosenka leciała na tyle głośno, że mimo zamkniętych okien (nie było zimnego łokietka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ja też
![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Wykonanie piosenki nie jest złe, ale ja pomimo wszystko wybrałabym coś mniej oklepanego
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
z pewnością będzie to nietuzinkowy perwszy taniec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem wybór piosenki należy do Was, a to, że komuś może się nie spodobać, bo na przykład ma inny gust muzyczny - lepiej się tym nie przejmować. To jest Wasz dzień i najważniejsze, abyście Wy się dobrze bawili
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.