|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
prezentacja w power poincie
Mam problem wielki!!! Musze zrobic prezentacje w tym programie na infe a tego programu nie mam!! Próbowałam go ściągnąć z netu ale tam wszystko po angielsku było i nie miałam pojęcia. Pomózcie mi prosze skad mam go ściągnąć i jak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: prezentacja w power poincie
PowerPoint jest elementem programow Office.Nie mozna go samego sciagnac z internetu a demo Offica ma jakies 200 MB wiec .. sciagniesz jesli masz szybki internet
![]() Pozycz od kogos plyte i sobie zainstaluj.
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Albo kup Offica
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
microsoft office jest płatny, więc musisz mieć licencje.. albo jak pisze ilo16na, ściągnąć wersje demo. możesz też ściągnąć inny pakiet biurowy, on jest chyba za free -> OPEN OFFICE, ale nie jestem pewna czy jest tam power point, i czy prezentacje odpalisz potem pod MSOffice
![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Bezpłatną wersja power point można ściągnąć ze strony microsoftu, można jednak jedynie odtwarzać w niej pliki pps. Nie można tworzyć prezentacji.
Pozostaje Ci albo kupienie legalnego, pełnego oprogramowania MS Office, koszt ogromny :/ lub poszukanie MS Offica na necie i sciągnięcie. Ewentualnie jak już ktoś proponował pożyczenie płyty z oprogramowaniem, jednak jesli ktoś ma legalne oprogramowanie to nie możesz go zainstalować, bo licencja jest przypisywana tylko do jednego komputera albo jeśli Ty masz np wersje MS Office 2003 a Ty MS Office XP to i tak nie będzie kompatybilny. Co do Open office itp, to ja np robiąc na studiach prezentacje w pp musiałam uwzględnić z jakiej wersji korzystałam w domu, bo to logiczne, że jak stworzysz w wersji A nie musi ale może działać w pełni w wersji B. Nie każdy ma w domu oprogramowanie legalne czy też ściągnięte z internetu. Najprostsza droga ściągnąć open offica, zrobić w tym prezentacje, a ten kto będzie chciał to odtworzyć, domniemywam że nauczyciel będzie musiał sobie z tym poradzić. Nie każdego stać aby zainwestować w oryginalny Offfic albo nie wie skąd lub jak ściągnać "pirata".
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
jak ty "pracujesz" na komputerze nie mając offica
![]() ![]() ![]() Albo tak jak dziewczyny wyżej napisały, może coś wykombinujesz... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Piekielnie Ubrunetowiona
|
rzucę Ci hasło: eMule... mam nadzieję, że to pomoże
![]() Ewentualnie: open office ![]() Albo: w google poszukaj darmowych programów do prezentacji
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
jest za to jego odpowiednik - Impress (o ile dobrze pamiętam)
![]() edycja - jednak dobrze pamiętam ![]()
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo tak ogólnie to oczywście, jest wiele różnych programów i każdy robi w czym mu się podoba. Natomiast w szkołach raczej są narzucane programy, w których jest coś do zrobienia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
W open Office nie ma PP, ale jest Office impress - jego odpowiednik. Prezentacje robi lepsze niż PP. I darmowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.