|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Złoto i róż?
Witam serdecznie! Chciałabym się Was poradzićw sprawie pewnego setu, a mianowicie, zacznę od dołu: beżowe, wpadające delikanie w złoto szpilki, jasne dżinsy, bladoróżowy pasek, biały top na ramiączkach, a na to złota bluzeczka i do tego złote kolczyki z różowym kryształkiem i myślałam o takim makijażu jak na zdjęciu (a przynajmniej podobnym). Wiem, że być może bez zdjęć to ciężko to wyobrazić sobie. Nie wiem czy nie pominąć tego paska, doradźcie mi. Co w ogóle myślicie o połączeniu złotego z różowym? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Złoto i róż?
nie wiem, albo mam marną wyobraźnie...albo coś tu nie pasi, może masz jakieś zdjęcia......ogólnie nie lubię różu, więc to może zwykła awersja do tego koloru ;/
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Jezeli chodzi o makijaz to mysle ze zloty pasuje do rozu...nawet ciekawie to wyglada...jednak co do ciuszkow...coz..i rozowy i zloty przykuwaja uwage..oba kolorki "szokuja". A co za duzo to niezdrowo
Ja bym zrezygnowala z paska Ale to tylko moje zdanie
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
zrobiłam zdjęcie, ale kolorki oczywiście różnią się od tych z rzeczywistości (zdjęcie robione telefonem). Może teraz łatwiej będzie to ocenić.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
nie ma zdjecia
Albo mi nie odczytuje
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Zrobiłam zdjęcie całości i kolczyków, chociaż kolory są troszkę przekłamane. Może teraz będzie ławiej to ocenić
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Nie wyglada to zle...ale i tak zrezygnowalabym z paska. Moze lepszy były brazowy?Albo taki cieniutki zloty?Sprobuj
Buzka
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie miałam mieć do tego pasek, szeroki, brązowy, jednym słowem IDEALNY, ale koleżanka zapomniała o nim. Sama też nie jestem przekonana do tego różowego w tym zestawie, ale spodnie są niskie, boję się, żeby nie spadły, a z drugiej strony są po praniu, więc może nie będzie źle. A bez paska jak Ci się ten zestaw podoba? Dzięki za pomoc, buźka.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Mysle, ze bez paska bedzie ok
Fajnie moze wygladac polaczenie bialej bluzki na ramiaczkach i zlotej bluzeczki ,oczywiscie jak jest malo zdobiona<ma tylko koronke lub jest bez niczego.Jak znajde cos podobnego to wrzuce Mysle ze juz nic wiecej do tego nie potrzeba..bo sa juz kolczyki No chyba ze zrezygnujesz z nich i zalozysz jakies fajne wieksze korale<nie kazdy lubi > Mozesz smialo ruszac tam gdzie chcesz
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Biała koszulka jest jak najbardzej prosta, jest to po prostu męski bawełniany podkoszulek na ramiączka
ale nie chciało mi się go wyjmować do zdjęcie (LEń). Co do korali to osobiście dużo bardziej wolę mieć coś na uszach niż na szyji, stąd ten wybór. Jesteś nieoceniona. Bardzo Ci dziękuje.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
zdecydowanie inny paseczek!!!
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Wlasnie taka prosta '' meska" koszulke mam na sobie
One sa swietne Do wszystkiego <no prawie>pasuja Ciesze sie ze moge pomoc...mam nadzieje ze bedzie guuudii
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Po tym co napisałaś do stroju dorzucę jeszcze pewność siebie więc nie może być źle
Co do białych, prostych koszulek to chwała temu który je wymyślił Nie ma chyba na świecie nic bardziej wygodnego i uniwersalnego.
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie podoba, zostawilabym pasek
Jedynie szpilki do mnie nie przemawiaja ( w ogole nie przepadam za czubami), ale do stroju moga byc ![]() Wrzucam zdjecie kolczykow. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
W takim razie Czarownica sprawiła, że mam wybór
Mogę iść bez paska jak i z nim ![]() Kolczyki bardzo ładne. |
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Twoje kolczyki tez ladne |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
jak dla mnie za bardzo cukierkowy - chyba glownie przez ten pasek.
|
|
#18 |
|
BAN stały
|
Pasek też mi nie odpowiada do tego zestawu. A jeśli chodzi o połączeniu różu ze złotem to jestem za, sama mam bluzke różową ze złotym motywem i ładnie to wygląda.
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie inne buty.Np. japonki albo balerinki
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
całość bedzie ładnie sie prezentowała ale bez tego rózowego paska,podobaja mi sie kolczyki.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.

dieta od 3.09.2010!!!
Albo mi nie odczytuje

Fajnie moze wygladac polaczenie bialej bluzki na ramiaczkach i zlotej bluzeczki