|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Utwardzanie paznokci
Mam pytanie odnoście utwardzania paznokci - mam słabe paznokcie i chciałabym je wznocnić aby nie rozdwajały sie i nie łamały, miłam juz tipsy i musze podziekowac, wole swoje słabe, czy istniej mozliwość wzmocnienia samym zele,czy mozna tak i jak najlepiej sie do tego zabrać oraz co trzeba mieć , a.i czy zel trzeba trwardzac lampą UV czy zwykłynm światłem tez sie da, prosze pomóżcie mi !
z góry dziekuje i serdecznie pozdrawiam ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Utwardzanie paznokci
aHA , I OCZYWIśCIE CHODZSI MI O WłASNE - DOMOWE UTWARDZANIE
![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
La Moderatoiure
|
Ja bym polecała kurs, bo sama tipsów się na nauczysz nakładać...w kazdym razie zniszczysz sobie jeszcze bardziej paznockie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
jezezli chcesz wzmocnic swoje paznokcie zelem to najlepiej by bylo gdybys udala sie do kosmetyczki bo ona zrobi to najlepiej, pisesz ze masz slabe swoje paznokcie wiec po co im jeszcze bardziej szkodzic
![]() jezeli zas interesuje cie wzmocnienie swoich naturalnych paznokci tu masz link do watku w ktorym jest wiele cennych porad https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=68893 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
A było już tyle na ten temat.... może wyszukiwarka Ci pomoże ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:55.