|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
NIEAKTUALNE! Beyond Paradise Estee Lauder EDP wymienięNIEAKTUALNE Niechże mnie ktoś uwolni ![]() ![]() Miałam próbkę, błędnie zapamiętałam zapach, no i stało się ![]() ![]() Wymienię na inną wodę (może być mniejsza pojemność) lub na profesjonalny kosmetyk do włosów (blond). Za kolorówkę i pielęgnację (inną niż do włosów) dziękuję. W razie potrzeby chętnie załączę fotkę.
Hold me now I'm six feet from the edge and I'm thinking That maybe six feet Ain't so far down Edytowane przez sabi Czas edycji: 2006-07-30 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Beyond Paradise Estee Lauder EDP wymienię
Basiu
![]() Wbrew temu co napisałam ("żadnej kolorówki!") ![]() Cytat:
Cytat:
1) puder <--> perfumy mogą być nieopłacalne, każda z nich dla innej ze stron lub 2) ampułki <--> perfumy ![]() Mam też dwie miniatury: 1) C'est la vie! Lacroix, EDP, o niezidentyfikowanej pojemności (nie napisano na buteleczce), sądzę że to 3,5 ml, ubytek widać na zdjęciu; 2) Chloe Lagerfelda, EDT, 3,5 ml, niemalże bez ubytku, kartonik. Obie zostały kupione na Allegro u dość znanej i polecanej (tu, na Wizażu) sprzedawczyni miniatur - suchusa (podaję link do jej aukcji: http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=2919974). Sprzedaje miniatury oryginalne i świeże. Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
sabi
Ten puderek Diorfick kosztował w Duglasie 63,90 euro ![]() ubytek jest malutki. Jeśli jesteś chętna możemy dokonać wymianki. Wszystko zależy od Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Basiu,
puder kosztował masę kasy ![]() Ogólnie jestem bardzo zainteresowana taką wymianą ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Nie znajdziesz w necie raczej bo to była wersja limitowana, w zwiazku z powyższym również nie sądzę żeby był dostępny w jakiejkolwiek perfumerii
![]() Kolor pudru jest zdecydowanie beżowy, nie ma w nim żadnej domieszki różu. To ciepły odcień dla normalnej karnacji. Nie dla bladolicyh i nie dla oliwkowych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Beyond Paradise plus dwie miniatury wędrują do Ciebie. Czy pasuje Ci taka wymiana? ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.