|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: SZUKAM: Rosaliac, Kerium LRP, Avene - w zamian oddam puder jedwabny Hauschki!
ivvonko,
wpisałam się już w wątki Voodii, teraz tutaj skladam proozycję ![]() Może spróbujemy zrobić wymianę grupową ![]() Mnie podoba się Twój puder Hauschki, Tobie - mleczko Avene od Voodii, a Voodii zależy na moim Antku DP. W ramach wymiany do Ciebie poleciałoby mleczko Avene od Voodii, ja poślę Voodii mojego Antka DP, a w zamian dostanę od Ciebie puder Hauschki? Co Ty na to? Teraz, niestety, muszę zniknąc na jakiś czas z Wizażu, ale wieczorkime się zgłoszę i może udałoby się nam dokonać takiej transakcji? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: SZUKAM: Rosaliac, Kerium LRP, Avene - w zamian oddam puder jedwabny Hauschki!
Ja również mam nową nieodpakowaną emulsję Avene ultra high protection SPF 50+ (data ważności 11.2008) i z chęcią wymieniłabym ją na puder Hauschki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Aniu, podoba mi sie pomysl z grupowa wymiana.
Dziewczyny, musze sie zastanowic, co mi bardziej odpowiada - mam teraz ciezki orzech do zgryzienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Ivvonka odpisałam już w Twoim drugim wątku (interesuje mnie również Active C i Cacharel Amor Amor)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
to się zastanów ![]() Ja i Voodia czekamy i "jesteśmy za" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Aniu mysle, ze moge przystac na bardziej ekonomiczne i sprawdzone mleczko.
![]() Agio musze podziekowac za emulsje, no chyba ze chcialbys ja wymienic za Active C i amor amor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Myślę, że możemy przejść na skrzynkę PW w celu ustalenia szczegółów wymiany ![]() Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-08-07 o 08:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Ivvonka emulsji nie chciałabym wymieniać za Active C i Amor Amor. Może innym razem sie wymienimy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.