|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Impreza Sephora Piiink
Witam Wszystkich
![]() znajoma podesłała mi informacje o promocji tych perfum Czy moze cos na ten temat wiecie? Ma byc impreska promujaca w Wawie w Tango i Cash ![]() ![]() sie zastanawiam czy warto sie przejsc ![]() Wejsciowki za friko, w perfumeriach Seohory mozna odebrac ![]() Co Wy na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sephora Piiink
Cytat:
![]() O czym mamy wiedzieć?O perfumach czy o "impresce" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
chodzi ze jakies perfumy sa w promocji i bedą promowane w Wawie na,,impresce,,i czy warto je kupic???
Omg buahahah nie no zaplątałam sie ...nie kumam ![]() Hmmmm o co Ci trynitty chodzi??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() Generalnie chciałam sie Was spytac czy moze w wasze łapki wpadły juz te perfumy, oraz czy moze coś wiecej o tej impresce słyszałyście i czy moze sie na nią wybieracie?? pozdrofki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
ja chyba wiem o co chodzi, w ramach promocji nie perfum ale kosmetykow kolorowych z nowej serii sephora pink, organizowana jest impreza w warszawie, a glowna atrakcja ma byc wlasnie koncert Rani Jusis, mam kumpele co pracuje w sephorze, mowi ze maja kilkaset zaproszen i rozdaja je wszsytkim , ktorzy zapytaja, podobno za darmo, nic nie trzeba nawet kupic, ja ide jutro zobaczyc o co to chodzi, sephora w centrum, pdf. ss.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
![]()
A no to super,
A moze cos wiecej o imprezie wiesz? Jutro sie przelece do Sephorki po wejsciowke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Przesuwam na Plotkowe. Wątek nie dotyczy perfum, ale imprezy promującej kosmetyki Sephora Piiink.
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Dot.: Impreza Sephora Piiink
no i byłam
![]() było super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.