|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
na wymianę -> Avene, mleczko z filtrem 50+ i SVR
Witam
![]() Chętnie wymienię: NIEAKTUALNE!!! 1. mleczko Avene (pomarańczowe) z filtrem 50+. Pierwotna pojemność tubki to 100ml. W tej chwili zostało ok. 1/3 tuby więc tak na oko szacuję, że będzie to ok. 40ml (bo ta 1/3 to dolna, szersza część tubki ![]() NIEAKTUALNE!!! 2. krem z liltrem SVR 100. Użyłam go kilka razy ale to niestety nie mój typ. Trudno mi ocecnić zużycie, ale myślę, że z pierwotnej ilości zostało ok. 80%. 3. Znalazłam jeszcze krem z filtrem Eris 90. Zużycie max. 20%. Gdyby ktoś chciał to go również chętnie zamienię ![]() Najchętniej wymienię na inne filtry. Ostrzegam, że będę wybredna ![]() Pozdrawiam i zapraszam ![]() Edytowane przez gypsy_woman Czas edycji: 2006-08-01 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Dot.: na wymianę -> Avene, mleczko z filtrem 50+ i SVR
Cytat:
![]() Wstępnie zainteresowała mnie Avenka do miejsc wrażliwych. Jakie jest jej zużycie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Nikito, u Ciebie baaardzo spodobał mi się tonik Effaclar ale poszedł już zdaje się w inne ręce
![]() A poza tonikiem nic dla siebie nie znalazłam. QUOTE=Nikita-v]jestem zainteresowana.. zajrzyj do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Doczytałam, że ten krem jest barwiony a ja chciałabym go pod oczy używać i muszę sprawdzić, czy mi się nada
![]() Jutro powędruję do apteki, sprawdzę i dam odpowiedź ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie?
![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
tonik jest nadal aktualny
![]() u ciebie interesuje mnie 1. mleczko Avene (pomarańczowe) z filtrem 50+. Pierwotna pojemność tubki to 100ml. W tej chwili zostało ok. 1/3 tuby więc tak na oko szacuję, że będzie to ok. 40ml (bo ta 1/3 to dolna, szersza część tubki 2. krem z liltrem SVR 100. Użyłam go kilka razy ale to niestety nie mój typ. Trudno mi ocecnić zużycie, ale myślę, że z pierwotnej ilości zostało ok. 80%. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
No to proponuję SVR za tonik
![]() Co Ty na to? Ew. jeśli wolałabyś Avene, to wieczorem wyjaśni się wymiana z agateczką. Pozdrawiam Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
gypsy women bardzi chętnie.. no to co... wymiana adresów?
tylko podaj mi jeszcze dokładny link ktory to filtr a co z Avenka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o Avenke to nie moge sie zdecydowac, ale prawdopodobnie, jeśli agateczka wciąż będzie chetna to się nią wymienię.
A Avene postało sobie trochę i spłynęło wszystko co miało spłynąc no i wygląda, że jest go nawet więcej niż mi się wydawało. Może to być nawet 50ml mleczka ![]() Agateczko, a Ty wciąż jesteś zainteresowana wymianą? Aaaaa, Nikito to ten krem: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=3946 Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
kurcze jeśli ten SVR jest barwiony to nie dla mnie
![]() ![]() wiec jesli z Agateczką ci nie wyjdzie to jestem bardzo chętna na Avenke, rozważ raz jeszcze moją propozycje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
On jest barwiony, ale jest bardzo jasny. Podobny do łososiowego Avene.
Dla mnie za jasny, dlatego się go pozbywam. Kurczę, zależałoby mi na tym toniku więc muszę raz jeszcze rozważyć propozycję ![]() A jak jest ważność tego toniku? Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
wazność 10/2008
njbardziej interesowałaby mnie własnie Avenka.. a jeśli byc znalazła u mnie coś jeszxze... to i SVR tez bym wzieła |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
No a może znajdziesz coś jeszcze u siebie?
Szukam teraz kremu pod oczy i czegoś do demakijażu twarzy ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
mam:
Iwostin *Żel pod oczy - Kompleks Eyeliss, Kofeina - 25 ml - zużycie okołoo 10% VICHY = Novadiol Nuit - Krem przywracający gęstość i gładkość skóry do twarzy i szyi na noc - 15 ml - użyty raz Do demakijazu mam tez 30ml opakowanie Vichy Purete Thermale 3 en 1 - zostało około 50% i jeszcze resztkę kremu pod oczy Iwostin Zajrzyj do mnie do postu 19.. moze cos jeszcze sobie upatrzysz ![]() bo bardzpo mi zalezy na obu filtrach ( z przewagą na avence) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Hmmm....a może masz 2 toniki
![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Agateczko, postanowiłam jednak wymienić się z Nikitą.
Tonik przyda mi się w tej chwili bardziej a osobny filtr pod oczy to lekka rozpusta ![]() Przepraszam za zamieszanie i pozdrawaim ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.