|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() ***Co zrobić kiedy buty są .. ZA DUŻE?! POMOCY :)
Nie wiedziałam, gdzie założyć ten wątek, ale mysle że to dobre forum .. otóż mam następujący problem: na wizażowym targowisku wymieniłam sie z jedną Wizażanką za buty - szpilki [ foto: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...&d=1152222929].
![]() ![]() I teraz kieruje do Was moje kochane Wizażanki pytanie: Czy da sie coś zrobić żebym mogła normalnie chodzić w tych butach? Macie jakieś wasze sposoby na poradzenie sobie z tym problemem? Czy może naprawić to szewc? I ile taka naprawa bedzie kosztować? Dodam, że nie zależy mi na codziennym chodzeniu w tych butach, chciałam żeby posłużyły mi one na tzw. 'większe wyjścia' np. rozpoczęcie roku szkolnego czy jakieś święto ![]() troche sie rozpisałam, ale mam nadzieje, że przeczytacie i POMOŻECIE ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: ***Co zrobić kiedy buty są .. ZA DUŻE?! POMOCY :)
Mam ten sam problem...moje sa mi za szerokie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
kamisan widze ze mamy podobny problem
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Niesie to za sobą dodatkowe koszty ale myślę, że szewc sobie poradzi z takim problemem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Są takie specjalne wkładki które się przykleja w bucie, noga się nie zsuwa do szpica i można śmiało chodzić w troszeczke za dużych butach. Moja koleżanka tak zrobiła. To działa!! Jak tylko znajdę te wkładki to zamieszcze zdjęcie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
No sa takie żelowe wkładki, myślę że prędzej zdadza egzamin niz takie zwykłe skórzane czy korkowe, bo żel jest bardziej wypukły i powinien lepiej trzymac stope w bucie...... koszt takich wkładek jest różny w zalezności od ich rodzaju ale jest to około 15-30 zł..... ja miałam taki sam w sumie problem z butami, ale niestety były za dużo za duże..... pozegnałam sie z nim i już:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.