|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Sprzedawanie na Allegro - koszty wysyłki?
Pytanie kierowane do wizażanek sprzedających swoje wyroby na allegro - ile kosztuje koperta bąbelkowa, nadanie wysyłki i znaczek? Chodzi mi głównie o sprzedaż kolczyków lub bransoletek? Ile to może kosztować? Poczta u mnie do 14, nie ma kiedy zapytać...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sprzedawanie na Allegro - koszty wysyłki?
Ja kupuje koperty na poczcie - mala za 55gr. Do tego wysylka polecony priorytet 4,30zl - wiekszosc bizuterii miesci sie w tej kategorii wagowej.
Jesli cos wysylam pakuje w pudelka albo opakowania kartonowe (male, ozdobne) - nie kosztuja wiele, po prostu np. zamiast policzyc 21zl licze 22 i mieszcze sie w cenie.
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
ja bire 6 zl - w cenie jest polecony priorytet, koperta babelkowa i plastikowe pudelko
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A można zapytać gdzie ty takie plastikowe pudełka kupujesz? Bo tekturowe ozdobne wielkości ok 5/7 widziałam za 2zł minimum.
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
dostaje od tesciowej po szklach aboratoryjnych wielkosc 7x3x3
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Znaczek: 4,30zł, koperty różnie, ale zazwyczaj ok 1,-, bo czasem mniej czasem więcej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
A ja dodam jeszcze coś, tu jest cennik Poczty Polskiej (bardzo precyzyjny) http://poczta.lublin.pl/index.php?ra...menu/kraj.html , poniewaz wysyłam rózne wielkosci i o róznej wadze to korzystam z tego cennika + cena koperty (tu w zaleznosci od wielkości) ewentualnie cena pudełeczka (ja nie doliczam pudełeczka do srebra, chyba, że jakies wypasione na zyczenie klienta). Myślę, że ten cennik dużo Ci pomoze i będziesz mogła być pewna że nie tracisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.