|
Notka |
|
Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Wizażanki pomagają Martynce
Dziewczyny z forum "zrób to sama" kontynuują akcję pomocy małej Martynce chorej na nowotwór. Przekazywane przez nie rękodzieła trafiają na charytatywne aukcje na allegro, z których całkowity dochód przekazywany jest na leczenie Martynki. Ręcznie robiona biżuteria, szydełkowe maskotki, torebki, serwetki, porcelanowe aniołki, bombki i wiele innych.
Informacje o Martynce na http://www.martynka.wroclaw.pl/ Przyłączcie się do naszej akcji ![]() 1. Ofiarowując przedmioty na aukcje 2. Licytując aukcje (każda kwota zwiększa szanse Martynki i jej rodziców na normalne życie) 3. Promując naszą akcję wśród Wizażanek i nie tylko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wizażanki pomagają Martynce
Martynka po pierwszej operacji, którą częściowo również Wy zasponsorowałyście, czuje się już lepiej. Może nareszcie cieszyc się i bawić jak inne dzieci w jej wieku. Z niecierpliwością oczekuje też na przyjście na świat swojego rodzeństwa - bliźniaków
![]() ![]() Kochane Wizażanki!! Martyśka od południa oszalała ![]() ![]() Trzeba było widzieć to szaleństwo w oczach przy rozpakowywaniu i słyszeć okrzyki"hurra,wózieciek,l ala,śłonik,podusia,ublank a,hura".Mikołaj pod postacią Rodziny B.przysłał Martynki marzenia i pasje....Nowe filmiki z uwielbianym krecikiem,wymarzony wózeczek dla lali,mówiacą lalę Gadułkę i cała masę innych dobrodziejstw.Martynka szalała nie wiedziała za co sie chwycjc a ja jak na nia patrzyłam tak stałam i płakałam ze wzruszenia. Przy tym wszystkim oszalały moje fasolki w brzuchu ,które po prostu rozgrywały ze soba dzisiaj chyba jakis meczyk.Nie czuje zeber i innych takich co to je czuc powinnam ![]() Teraz włozyliśmy lali bateryjki i lala powiedziała mi ze jestem najlepszą mamą na świecie ![]() ![]() ![]() pozdrawiam serdecznie Agnieszka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Pomóżcie proszę kupując cegiełkę przygotowaną przez Wizażanki specjalnie dla Martynki
![]() Zapraszam http://allegro.pl/item147055260_kole..._martynki.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
do góry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.