|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
problem przyjaciółki- bulimia
hey dziewczeta chciałabym się was poradzić w pewnej kwestii, podejrzewam że moja przyjaciółka cierpi na bulimie. Jej choroba zaczęła się w gimnazjum, i niby skończyła się w liceum. Była u Pana psychologa, brała tabletki, ale ostatnio byłyśmy na wakacjach i jestem na 99% pewna że wymiotowała, oprócz tego znalazłam jej bloga, gdzie ostatni wpis był rok temu, że jest z nią niby lepiej, a od dwóch lat twierdzi że sie nie zmusza. Uprawia dużo sportu, i czasem jej waga skacze do góry, wtedy twierdzi że jest gruba, pomimo moich zapewnien że tak nie jest. Nie wiem jak mam jej pomóc, nie moge powiedziec ze odkryłam bloga bo wtedy strace jakby mozliwosc kontrolowania jej bloga, a z drugiej strony jak sie spytam wprost to mnie okłamie.. co robić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: problem przyjaciółki- bulimia
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: problem przyjaciółki- bulimia
Dokladnie. Jesli nadal ma problem, musi wznowic terapie. Mimo wszystko ja narazie nie przynalabym sie, ze widzialam jej bloga.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.