|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilka kosmetykow!
3) Filtr: Photoderm AKN Spray SPF 20, biodermy (silna ochrona przeciwsloneczna skóry tłustej,trądzikowej oraz skóry ze skłonnościa dopowstawania zaskórników). Kupiony zeszłego lata, stal spokojnie w łazience,uzyty z 5 razy na twarz (ubytek niewielki, poczatkowa pojemnosc to 100ml), data ważności: 02/07
8) Probki LRP: Effaclar K 3 ml, Effaclar 2 ml Mam: -17 (angielski) cień prasowany w kolorze turkusowym, zużycie 10%. Z wymiany ale mam już podobny - p2 (niemiecki) błękitno-srebrzysty cień prasowany w sztyfcie- oddam połowę (długość 1,6 cm średnica 1,3 cm) - próbki szminek Avon Ultra Moisture Rich- maźnięte po dwa razy w kolorach: Capuccino (1), PaleRose(5), BerryMauve(6), Rose(7) StrawberryDelish(8), KnockoutPink(9), PlumFrost(10) - BanDi seria “na 6” Krem matujący dla cery tłustej i trądzikowej, z 30 ml zostało 50%; ważny do 04.2008 -2 próbki Extraordinary Avonu - Inglot Matrix cień profesjonalny kolor 410, kilka razy maźnięty - różne brokaty - 4x 5 ml Bioderma Photoderm AR Creme spf 50 Póżniej moge wkleić fotki o poszukam jeszcze czegoś ![]()
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopisuję jeszcze kilka rzeczy: Pianka Nivea HairCare do włosów cienkich- na pewno zostało ok. połowy Spray Shauma z olejkiem z róży do włosów matowych- zostało 2/5 Altacet żel- 2/3 ![]() Norel AcneImmunoCare krem mat-nawilż dla cery trądz.- też 2/5 mogę odlać połowę Dermacolu 215 również "odleję" ok połowy (3 ml) różu w musie Maybelline 01 DollyPink ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ten srebrzysty kupiony 2 lata temu, ale jego moge odkroić połowę (lubię go, a całego nie zużyję
![]() turkusowy z wymianki kilka miesięcy temu, wizażanka przywiozła go z Anglii więc chyba w miarę świeży- (okazało się niestety że mam identyczny kolorek z MF) nakłada się tak jedwabiście. Inglot przyszedł do mnie niedawno od Mirianki- wygląda na nowiutki ale daty nie widzę ![]() Ale czy to nie będzie jeszcze za mało ![]()
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Rzyrafko przepraszam Cie bardzo,ale wyniknal mi nagly wyjzad. Niedlugi raczej, ale na jakis czas zamykam kramik, bo, mimo, ze zagdalac na wizaz bede, nie bede miala mozliwosci wysylania kosmetykow itd. Bardzo przepraszam!
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
dobrze
![]() A co by Cię jeszcze interesowało za ten filterek? Męczę tak, bo chciałabym zacząć przygodę z filtrami właśnie od tej serii AKN co masz ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.