|
Notka |
|
Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Sos na zapiekanki itp.Zolty,w duzej,zoltej butelce.Jaki to sos ?Prosze o pomoc !!
Drogie wizazanki mam taki problem !!
Kojarzycie taki sosik zolty , z reguly poproszony prazona cebulka , na pizzach , zapiekankach , hot dogach ? Jest pyszny ! I chcialabym zapytac czy ktoras z was moze pracuje w takim miejscu wlasnie z zapiekankami itd. Chcialabym uzyskac informacje jak nazywa sie ten sos , slyszlam tylko ze sprzedaje sie go w duzych , zoltych butlach ![]() Jest pyszny ! Taki ... troszke slodki . No swietny ! I ma taki charakterystyczny zapach . A przeciez zawsze mozna kupic mala pizze w piekarni i przygotowac i bedzie pyszna . Zalezy mi na odpowiedzi ![]() Z gory dziekuje ! Pozdrawiam ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Sos na zapiekanki itp.Zolty,w duzej,zoltej butelce.Jaki to sos ?Prosze o pomoc
Czy nei chodi czy przypadkiem o "sos do hamburgerów"? : )
Mam taki w lodówce ![]() Sprawdziłam-tylko w makro bo jest firmy aro! Edytowane przez karamba Czas edycji: 2008-12-12 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sos na zapiekanki itp.Zolty,w duzej,zoltej butelce.Jaki to sos ?Prosze o pomoc
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
a więc tak jeden żółty w żółtej butelce jest to sos duński romualda pychota można go dostać np. w auchan
drugi sos do hamburgerów mr hamburger dostepny tylko w hurtowni tejże pycha albo wersja domowa sama robilam pycha majonez,ketchup,musztarda ,carry pycha ![]() ale po Twoim opisie to właśnie stawiam na sos duński romualda pięknie pachnie lekko słodkawy mmmm z kawalkami ogórka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.