Inspiracja pomocy!!
Hej dziewczyny, piszę ten post ponieważ dosłownie zaraz będę szukała pracy biurowej,po 2 letniej przerwie z powodu wyjazdu zarobkowego za granicę.
Mam około ponad roczne doświadczenie pracy w biurze w 3 różnych miejscach ale nie były one pozytywne.
Na obecny moment znam lepiej siebie i wiem, iż cenię sobie pracę w zespole, jestem tzw ,,klejem zespołu” oraz czasem pracę indywidualną. Jestem najlepsza na początku projektu wtedy mam najwiecej energii a potem mnie to nudzi dlatego najlepsze byłyby projekty krótkoterminowe.
Nie mam pojęcia z jakiej branży mógłbym spróbować. Mogłabym zacząć od praktyk, interesuje mnie sektor IT ze względu na możliwość pracy zdalnej oraz możliwość znalezienia pracy za granicą, gdyż narazie pragnę pomieszkać jeszcze w innych krajach.
Moje pytanie brzmi: czy w IT istnieje stanowisko z podobnymi wymogami? Myślałam o rekrutacji ale jednak chciałabym w jakimś stopniu znać technologie jak i również być w kontakcie z ludźmi.
Kolejne pytanie, to jaka inna praca mogłaby spełniać wyżej wymienione wymagania?
Posiadam wykształcenie wyższe, mgr z logistyki jednak suche analizy oraz spedycja totalnie mnie wypalają. Język angielski zaawansowany, norweski na poziomie dobrym, w następnym roku chcę zdać narodowy certyfikat norweskiego ponieważ lubię ten język i szkoda byłoby zaprzestać nauki.
Dziękuję za przeczytanie mojego wpisu ❤️
|