|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Komórka na gwarancji
Mam swoją nową komórkę od 3 tygodni. Ma bardzo słabą baterie i wytrzymuje góra 2-3 dni
![]() ![]() 1. Czy muszę oddawać ją do salonu Plusa w którym ją zakupiłam ![]() 2. Nie jestem właścicielką telefonu i czy w takim razie mogę oddać go do naprawy ![]() ![]() 3. Jak już mi ją zabiorą to jak długo to potrwa ![]() ![]() Może niektóre pytania takie banalne, ale ja nigdy nie miałam problemów z telefonem ![]() Dziękuję za odpowiedzi i chętnie poczytam Wasze przygody związane z komrókami i ich serwisem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Komórka na gwarancji
Z tego, co się oriantuję to możesz to zgosić w jakimkolwiek salonie plusa, ale powinna być przy tym osoba, na którą jest telefon. Jeśli chodzi o aparat to powinnaś dostać zastępczy.
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
A jaki to telefon? Bo ja mam nowego Sony Ericssona k510i, i też wytrzymuje mi max 3 dni, i to podobno jest "urok" tych telefonów... Może z Twoim jest podobnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Moja kumpela też ma k510i i też bateria króciutko trzyma, z resztą to samo mogę powiedzieć o swoim k310i
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]()
Tylko, że nie ma takiej możliwości żeby telefon oddała osoba, która jest jej właścicielem. Ja mam upoważnienie, więc może to wystaczy
![]() Mam samsunga 250e. Teraz jak go mam to słysze dość czesto opinie, że ten właśnie model ma cienkie te baterie. Ma mp3 i radio, ale jak tu sobie spokojnie coś słuchać jak baterie tak krótko trzymają. W sumie jak narazie to może z 30 minut radia słuchałam i nie gadam aż tak czesto ![]() ![]() Dzięki dziewczyny za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.