![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
krem na brzuch i pośladki ANEW avon...
...czy ktoś go używa / używał?
![]() Jestem ciekawa co to za cudo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: krem na brzuch i pośladki ANEW avon...
używam mniej więcej od tygodnia. lekka konsystencja, dobrze się wchłania, przyjemnie pachnie. skóra napięta, wygładzona, jędrna.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
a ile takie cudenko kosztuje ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
no właśnie , zastanwiałam się nad kupnem tego kremu , ale nie wiem czy przyniesie efekt a kosztuje ok. 80 zł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Cena jest trochę powalająca: kupiłabym go chętniej, gdyby był tańszy, ale bez tej wagi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
![]()
Z tymi kremami to różnie bywa, bo np niektórym to pomaga zwykły szajs rzekomo wyszczuplający za 20 zł z jakiegoś kosmetycznego, a z kolei niektórym nawet jakiś z avonu (redukuje tkankę tłuszczową o 231%, potwierdzony przez 100% kobiet) nic nie daje. Podobno w oriflame sa dobre kremy wyszczuplające. Ja nie wiem dokładnie jak to jest bo nie używam (używanie kremu z avonu za 50 czy ile zl nic nie dalo to zrezygnowalam z tych bajerów)..... pozdrawiam
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
a ja moge polecic wam jak najbardziej kremy firmy Norel!bo one naprawde dzialaja a nie tylko wygladzaja i ujedrniaja skore!z avonu dobty np jest ten antycellulitowy ale jako krem napinajacy,ujedrniajacy i wygladzjacy ale wyszczuplenia to nie zauwazylam :/ ja stosuje norem z kompleksem antycellulitowym hm od tygodnia (krem+masaz)i jest super!brzuchek jest gladki,jedrniejszy,napiet y ale i tak jakby opadl!
![]() ![]() pzdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
nom oki ale moglabys byc milasz ogolnie ejstem konsultantka avonu i wiekszosc rzeczy to szajs ;] a jakiego uzywalas?moze zwyklego...ja uzywam tych dla kosmetyczek tylko
pzdr albo powiem Ci tak kup sobie jak oczekujesz tlyko ujedrnienia,ulelastycznie nia i wygladzenia skory wiecej nie oczekuj ;] Edytowane przez agusia_1 Czas edycji: 2006-02-20 o 00:45 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chyba nie spektakularnego wyszczuplenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie widzę, że jestem niemiła, wyraziłam tylko swoje zdanie. Cytat:
Nie wierzę w cuda. chociaż czasem bym chciała ![]() Pozdrawiam. A jeżęli krem nawilży, napnie skórę (a raczej naskórek, bo przecież kremy nie dochodzą do skóry właściwej aby tam coś zdziałać), wygładzi ją a przy tym będzie szybko się wchłaniał i nie kleił to bedę z niego bardzo zadowolona. Edytowane przez agusia_1 Czas edycji: 2006-02-20 o 00:46 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ja używam jakiś tydzień. Ładnie pachnie, w miarę szybko się wchłania, ale na początku się klei co mnie denerwuje za to później moja skóra jest gładka i napięta.... fajnie ujędnia
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
no to powiem inaczej :P jesli chcesz takiego efektu jak daje ten anew to Ci sie nie oplaca bo kosztuje ok 80zl a wiele innych kremow ujedrniajacych tanszych daje ten sam efekt ;] pozatym wez pod uwage swoj wiek linia anew jest kierowana dla starszych pan (ktore maja juz zwiotczala skore itp,ktorym zwykly krem ujedrniajacy czesto nie moze pomoc),inaczej bylby to kosmetyk zamieszczony w lini solutions.
pzdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
No może niekonieczne 80 zł kosztuje
http://allegro.pl/item87864069_avon_...zuplajaca.html http://allegro.pl/item87856339_avon_...tingujaca.html Moze komus sie przydarza te linki ![]()
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Beliczku, co do samego kremu, to miałam próbki i baardzo mi się spodobał, zamówiłam i dziś odbieram ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Zamówię sobie ten krem.
Oczywiście jestem realistą i nie oczekuję cudów (wyszczuplenia). Ale liczę na napięcie, nawilżenie skóry, itp. Odchudzam się, więc taki specyfik powinien pomóc mojej skórze przetrwać ten okres bez większego szwanku. DZiękuję wszystkim za odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Produkt...wygląda naprawde kusząco. z Avonu ponoc tylko Anew i Planet SPA-dziłają i są warte pieniedzy jakie sie na nie wydaje
![]() Nie chce zaśmiecać wątku(zgadzam sie,ze post powinnien byc tylko na temat)ale,ta uwaga wydaje mi sie akurat BARDZOważna ![]() Otóż to"cudo"kosztuje 80zł...produkt"wyszczupla jacy"Vichy..90zł.Nie bede tu pisać ani przekonywać...ale wg mnie róznica 10zł,a róznica miedzy jakoscia Avon vs Vichy...to oczywiste-Vichy nr1 ![]() A propo avonu(ale nie tego produktu.tylko wyszczuplającego,ale w fioletowym opakowaniu)-sorry,ale wyrzucone w błoto60zł ![]() Lepszy(o Niebo!!!!)efekt osiagnełem i w krótszym czasie osiagnęłam dzięki serii Evelina...Hmm...ale poczekam na inne komentarze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
![]()
mam ten krem od wczoraj za 55zł z wagą ...
ale waga licha, nie działa, pokazuje za dużo o 10kg a jak się drugi raz na nią stanie to już 15 kg więcej uuupssss..... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() sól kuchenna+cynamon+kawa+bez zapachowy żel jest świetny, naturalny i wcale nie gorszy np od tekiego cukrowego z AVONU, którego tez uzywam. Zobaczymy po 4tyg (podobno wtedy widac już duże zmiany na lepsze) jak działa nowy Anew ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
A dla mnie to CUDO to groza.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
![]()
hehehe to nie tak dziewuchy jak myślicie, nie przytyłam 10kg bo sobie na to nie pozwole, ale dobry przykład mojego psa PUDLA, który waży
max. 8 kg a na tej wadze ważył 18 !!!!!!!!!!!!!! \ po prostu miałam peszka i dostałam felerną, ale już sobie wymieniam ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
uzywalam-uzywam -zuzylam juz prawie 2 opakowania
![]() smaruje sumiennie rano i wieczorem- moze nie jestem dobrym przykladem- bo siostra ostatnio sie podsmiewala- co Ty sobie smarujesz? kosci? ale 8 godzin przy biurku robi swoje- i skora szczegolnie na siedzeniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
Sama Avonu nie uzywam ale słyszałam, że ten kremik to lipa niestety...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czy ten krem ujędrnia czy też nie- sorki Bieliczku,że nie na temat ale nie mogę się powstrzymać- ale jak usłyszałam w reklamie, że ten krem spłaszcza brzuch i podnosi pupę to pomyślałam czy to czasem nie jest pora wieczorynki, że takie bajki opowiadają w telewizji... to coś w guście reklamowanego kiedyś kosmetyku Top Model Jeanne Piaubert, który miał przenosić tłuszcz uwolniony z brzucha do biustu... ...zastanawiam się czy wylicza to ze wzorów czy wypowiada jakieś zaklęcia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wierze w takie cuda ![]() Za proste to wszystko sie wydaje.
![]() |
![]() |
#30 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tak , to brzmi najlogiczniej ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:39.