![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
ATAK! (udaremniony)
Terroryści nie próżnują
![]() ![]() Niech ta beznadziejna wojna dobiegnie końca ! ![]()
![]() |
#2 |
Podróżniczka
|
Dot.: ATAK! (udaremniony)
Kurcze blade !! Ja niedlugo wracam do GB i juz sie boej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
~magdziaS, na pewno nie tylko Ty jesteś w tej sytuacji - bardzo współczuje i mam nadzieje (!), że wkrótce będzie spokojnie na tym świecie
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Podróżniczka
|
Do mojego wylotu zostalo jeszcze kilka dni. Mam nadzieje, ze wtedy sie juz uspokoi. Lubie latac samolotami, choc zawsze balam sie jakiejs katastofy i na pewno nie ja jedna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Aż się dziwię, że tak małe zainteresowanie tym tematem na forum.
Ja, przyznam, jestem przejęta tą sytuacją. Gdyby nie dobrze zorganizowana praca policji, mielibyśmy bezprecedensową liczbę ofiar w ataku terrorystycznym na samolot. Siostra mojego byłego chłopaka w tym tygodniu leci do UK. Nie wierzę, że te konflikty się skończą... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ojej nic nie wiedziałam
![]() Mam radio cały czas nastawione i nic nie mówili o tym ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
nie slucham ostatnio wiadomosci ani tez nie ogladam,i nie sprawdzam i dopiero sie teraz doczytalam o co cho.
dobijaja mnie juz te ataki,wojny,nienawisc ludzka. to chore. chore,ale wieczne. bylo jest i bedzie zle . ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Tvn24 non stop o tym mówią, w Trójce podobnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
to okropne!!! mój tatuś dziś wraca z Norwegii, mam nadzieje, że nic się nie stanie ;/
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Widziałam dziś rano w telewizji jak o tym mówili. Dobrze, że im się udało zapobiec, bo znowu byłoby mnóstwo ofiar.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
O na TVP 3 mówią o tym, ale TVN na przykład miliczy
![]() A zawsze jak się coś działo, to przerywali transmisję i podawali jakieś informacje, albo na dole leciał tekst a tu nic tymczasem ![]() Widocznie tylko na TVN 24 się tym zajmują ![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
To straszne, co dzieje się na tym świecie.
![]() trudno jest mi to pojąć, jak człowiek może sie posunąć do takiego czynu... Boję się... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Mialam dzis wieczorem poleciec do Warszawy z Heathrow
![]() Troche mi smutno z tego powodu (mialam zajac sie organizacja slubu...), ale jak sobie pomysle, co sie moglo stac (nie chcialabym ogladac wiadomosci innej tresci) i na szczescie sie nie stalo, smutek przechodzi. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Podróżniczka
|
Wyglada na to, ze najwieksze problemy beda mieli pasazerowie lecacy z GB [ Heathrow - wszytskie loty anulowane], oraz opoznienia lotow do Heathrow oraz Stansted. Strasznie przykre dla pasazerow. mam nadzieje, ze szybko wszytsko wroci do normy.
Ciesze sie, ze do zamachow jednak nie doszlo. Miejmy nadzieje, ze wylapia wszytskich, ktorzy mogli byc za to odpowiedzialni. Co nie znaczy, ze konfliktu i zamieszania nie bedzie w przyszlosci. Dopoki tylu 'zawzietych' muzulmanow bedzie na swiecie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Moja znajoma jutro wraca z Londynu natomiast moja przyjaciolka za 3 tyg wraca do siebie do NY.
Mam nadzieje ze do tego czasu juz wszystko sie uspokoi. Co do samego zamachu-wciaz podaja rozne informacje. Raz ze to nie Al Quaida-innym razem ze to oni. Nie tak dawno,po ijawnieniu ostatnich tasm Bin Ladena znow zrobilo sie glosno. Podejrzenia sa jednak takie,ze tasma nagrana byla dawno a teraz sam Bin Laden juz nie zyje. I ja now zainteresowalam sie tym tematem,znow ozyl. Jednak uparcie twierdzilam,ze juz tyle czasu minelo od poprzedmnich zamachow i prob zamachow ze chyba raczej juz to nam(swiatu) nie grozi.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Coraz bardziej boję się tego chorego świata i wojen. Po co to wszystko?!
W TVN24 cały czas o tym mówią ![]() Ciekawa jestem ile jeszcze osób musi zginąc aby ta chora wojna się skończyła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Ja tez sie denerwuje, lece w przyszlym tygodniu na szczescie, w czwartek. Pech chcial lece na Heathrow i to British Airways, mam nadzieje, ze polece bez problemow, bo w piatek do pracy musze isc. Bagazu podrecznego nie mozna, jak ja to wszystko zapakuje... i cieczy nie wolno, a mialam sobie wizac pyszne winko domowej roboty, buu Moze wiecie cos wiecej o ograniczeniach, za wczasu sie przygotuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Passengers may take through the airport security search point, in a single (ideally transparent) plastic carrier bag, only the following items. Nothing may be carried in pockets: Pocket-size wallets and pocket-size purses plus contents (for example money, credit cards, identity cards etc (not handbags) Travel documents essential for the journey (for example passports and travel tickets) Prescription medicines and medical items sufficient and essential for the flight (eg, diabetic kit), except in liquid form unless verified as authentic Spectacles and sunglasses, without cases Contact lens holders, without bottles of solution For those travelling with an infant: baby food, milk (the contents of each bottle must be tasted by the accompanying passenger) and sanitary items sufficient and essential for the flight (nappies, wipes, creams and nappy disposal bags) Female sanitary items sufficient and essential for the flight, if unboxed (eg tampons, pads, towels and wipes) Tissues (unboxed) and/or handkerchiefs Keys (but no electrical key fobs). All passengers must be hand searched, and their footwear and all the items they are carrying must be X-ray screened. Zalika, masz szczescie, ze dopiero za tydzien lecisz, pewnie do tego czasu wszystko sie juz uspokoi, miejmy nadzieje. Ja bede probowac poleciec jutro (mialam dzis o 19, tez British Airways), tylko ze mam "staff ticket" (sama pracuje w liniach lotniczych), wiec nie wiem, czy sie uda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
del
,,Nikt z nas nie zmienia się z czasem, lecz jedynie dociera bliżej istoty swej natury." Edytowane przez Satine_18 Czas edycji: 2007-08-01 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
jestem naprawde pelna podziwu dla brytyjskiej policji i cia, ze udalo im sie udaremnic ten atak. to naprawde duze osiagniecie.
zalika, ja czytalam, ale na polskiej stronie, ze podreczny mozan zabrac, ale nie na poklad, idzie do luku bagazowego razem z tymi wielkimi walizami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
moj tata za dwa tygodnie wraca z cypru i mam nadzieje,ze bedzie ok.
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
a ja lece jutro!!!!! z San Francisco do Frankfurtu.. matko boje sie..tymbardziej, ze jutro 11-ty. A jesli chodzi o bagaz podreczny, to malowazne..wazne aby bezpiecznie doleciec.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Mnie lot czeka za 2 tygodnie.... Toronto -Warszawa...Mam nadzieję że to bezpieczna linia...
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
wlasnie... nie dosyc mozna sie denerowowac, ze samolot moze spac z powodow technicznych to teraz jeszcze dochodza terrorysci. I ja do tej pory nie moge zrozumiec, jak to mozliwe, ze ludzie z wlasnej woli odbieraja sobie zycie? no i oczywiscie innym przy okazji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
W przyszłym roku mam lecieć pierwszy raz w życiu samolotem i to do Afryki,ale boję się
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do głównego tematu - ja się bardziej boję mediów, niż terrorystów...
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
A ja za niecale 2 tygodnie wlasnie do Londynu...
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:26.