|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Burberry Brit Red, Cerutti Image
Może coś za Brit Red u mnie
?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Burn, niestety nic nie wybrałam z Twojego wątku
![]() siek, kurczę nie znam niestety tego zapachu dobrze ![]() Sprawdziłam przed chwilą w kwc i napewno kiedyś go testowałam ale kompletnie nie pamiętam jak pachnie. Czy mogłabyś mi go troszkę opisać? Który zapach ode mnie Cię interesuje? Edytowane przez MoniaK Czas edycji: 2006-10-29 o 18:29 Powód: edycja |
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie brit, nie wiem, jak go opisac, on jest dosc niepowtarzalny, musisz chyba gdzies powachac, nie jest ani typowo kwiatowy, ani orientalny, ani swiezy, a jednoczesnie ma to wszystko na raz, kiedys moj ukochany zapach, ale po latach chcialabym juz na cos innego sie przerzucic, dla mnie jest po prostu intrygujacy, nieodgadniony...
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Małgosia, siek, ale mnie teraz załatwiłyście
Mam ochotę na jeden i drugi zapach i co mam teraz zrobić? ![]() siek, czy Twoje Emporio to edt czy edp? Ile mają ml? |
|
|
|
|
#8 |
|
spin doctor
|
W takim razie czekam na decyzję.
A Brit ile dokładnie mają ubytku?
Edytowane przez Małgosia791 Czas edycji: 2006-10-30 o 06:29 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Małgosiu, one z 30 ml mają ubytek ("na oko", napewno flaszka nie była do końca napełniona) 5 ml.
Postaram się dzisiaj zrobić zdjęcie i mam nadzieję, że będzie co nieco widać
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Lunka, masz bardzo fajne rzeczy ale niestety nic nie wybrałam.
Buziaki |
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
rozumiem
szukam dalej
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Allure chętnie bym przygarnęła
jednak Twoja pojemność jest trzy razy większa od mojej Escada niestety nie dla mnie. Chyba, że masz jeszcze jakieś zapachy do wydania?
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
A co powiedziałabyś na 150ml EDP Aquoliny o zapachu Biała Czekolada. Zapach słodki, taki 'jadalny'
ale nie ulepkowy. Czuć w nim też kokosa i troszkę ananasa.Interesuje mnie Brit Red.
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
Cechą charakterystyczną kosmetyków Aquoliny jest to, że pachną niemal identycznie jak się nazywają
Do zapachu Białej Czekolady dochodzi jeszcze minimalna ilość kokosa i ananasa. Nie ma nic poza tym
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Domyślam się
jednak sama wiesz jak jest z zapachami. Czasami coś sobie wyobrażamy a później okazuje się że jednak to nie to. Tego się boję w zakupach w ciemno ![]() Może masz inny zapach na wymianę? |
|
|
|
|
#24 | |
|
🦄
|
Cytat:
No ale rozumiem- gdybyś miała okazję się z nim zapoznać i by się spodobał to pisz do mnie. Ja mam dwa opakowania (jedno kupione na zimę, może właśnie z 1 ml brakuje) i zamieniłabym go tylko na Brit'a Red. To jest piękny zapach, ale albo go pokochasz albo znienawidzisz. No i nie na każdym rozwija się ładnie. Raczej nie do brania w ciemno, chociaż ja go tak właśnie kupiłam o ile dobrze pamiętam :P
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- mini zestaw Miss Dior Cherie. W jego skład wchodzi miniaturka 5ml zapachu, 20ml żelu pod prysznic oraz 20ml balsamu do ciała o tej samej linii zapachowej. Wszystko jest zapakowane w śliczny firmowy kartonik - biały ze złotymi napisami i zdobieniami - podobnie jak kartonik perfum. Wnętrze kartonika zestawu jest pokryte wzorem pepitki. na pewno widziałaś ![]() poza tym miniatury: - miniatura Sui Dreams Anny Sui, ubytek 1ml - miniatura Cool Water Davidoff, ubytek 1ml - miniatura Voile de Ambre YR, ubytek 1ml - miniatura z atomizerem Very Sexy Victoria's Secret 5ml/7 oraz próbki: - HERMES Eau des Merveilles - Victor&Rolf Flowerbomb - Naomi Campbell Cat Deluxe - Lolita Lolita Lempicka - Miracle Forever Lancome - My Queen Alexander Mc Queen - London Burbarry - Lacoste Pour Femme Poza tym mogę zaproponować jeszcze komplet 11 perełek z olejkiem do kąpieli Sephory ( w kształcie papużki, delfinka, serduszka, reszta to kuleczki). Są zapakowane. Kosmetyki : nowiutki szampon oraz odżywka do włosów Nivea (szampon nabłyszczający a odżywka do farbowanych), mleczko oczyszczające przeciwzmarszczkowe Nivea (raczej dla mamy ) też nowiutkie, mydełka Oriflame trukawka/passiflora oraz kiwi/limonka oraz 100ml maski L'oreal Absolut Repair (mogę odlać z mojej niedawno zakupionej, jeszcze nawet nie otwieranej). Jeszcze perfekcyjna baza rozświetlająca Sephory z małym ubytkiem z 30ml.
|
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
Jasne, rozumiem. Zapachów mam na kilogramy ale wszystkie kocham i nie mogę się z żadnym rozstać
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za brit'a ?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

?

Mam ochotę na jeden i drugi zapach