|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
moje życie to komedia dzis tak sobie zrobiłam przegląd mojego życia i wiecie co...śmiałam sie dobrą godzine przypominając sobie wszystko co działo się w przeciągu ostatnich 4lat i postanowiłam że się z wami podzielę pewnie powiecie że głupia jestem i powinnam płakać ale co tam a oto moje absurdalne życie zacznijmy od 4lat wstecz wydarzenia 1.moja najlepsza psiapsióła z liceum całuje przez godzine mojego faceta na moich oczach a ja nie robie nic ![]() 2. wojna w całej szkole zwiazana z punktem nr 1 była jazda 3. flirt z przewodniczącym szkoły 4 zaufanie mu 5 udostępnienie konta na allegro 3lata wstecz 1szefunio lo robi mnie w balona na ok w sumie 8000 które ostatecznie udaje mi się z niego ściągną dzięki pomocy znajomego ojca który zajmuje się ściąganiem długów ![]() 2Irok studiów 3akademik to rudera 4kolega akademika za swój cel postanawia zaciagnąć mnie do łóżka naszczęście nie udanie5raz na miesiąc przyjeżdza do naszego mini pkoju w którym jest 5lasek chłopak jednej z moich współlokatorek i ciumciają się w nocy nie zwarzając na to czy śpimy 2lata wstecz 1.drugi rok studiów 2 samotnośc 3ogólnie stagnacja 1rok wstecz 1.rezygnuje ze studiów 2. zaczynam związek z panem brunecikiem i jest boskoobecnie 1w styczniu zerwałam z brunecikiem..do marca prowadziliśmy rozmowy o naszym związku ale nic nie wyszło z tego 2od pażdziernika zaczynam nowe studia 3tydzień temu dowiaduje się że moja naj naj najlepsiejsza kuzynka na dobre i na złe chodzi z panem brunecikiem 4 już nie ufam nikomu przynajmniej tak jak przedtem..bliscy rania najbardziej 5.od 2misięcy spotykam się z wspaniałym człowiekiem jednak moi rodzice nie wyrażają na to zgody mimo że mam 21lat narazie to na tyle ale napewno cos się wydarzy W moim życiu juz nic mnie chyba nie zaskoczy czy tylko ja mam taki schizy czy któraś z was też jak tak to opisujcie będę się czuła lepiej wiedząc że nie tylko ja mam komediowe życie
|
|
#2 |
|
KWC
|
Dot.: moje życie to komedia
życie jak życie.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Uwierz,nie tylko Ty masz "komediowe zycie"
Dzisiaj cos nie mam sily na opisywanie co sie mi przytrafialo w zyciu ale pewnie cos pozniej napisze.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
życie jak w madrycie, pewnie każdemu przytrafiają się smieszne,dziewne i komediowe sytuacje,wiec nie jestes sama
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
ja wiem czy to taka komedia
zycie jak zycie
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te 2 wydarzenia najciekawsze a przy drugim nawet sie zasmialam
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
kazdy inaczej interpretuje pojęcie komedi
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
czy ja wiem, czy to taki smieszne?
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedziałabym, że to komedio-dramat.
raz pod wozem raz na wozie
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Aj, Toście Ty
![]() Komedia pod tym wzgędem, że dużo się działo? Dobrze, że teraz umiesz się z tego śmiać, ja jak sobie przypomnę niektóre momenty mojego życia, to też chce mis ię śmiać. Chociaż to wcale takie smieszne nie było...
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
To dobrze, że się nie załamujesz, tylko masz dystans do tego. My nie umiemy ocenić czy to jest komedia, czy nie, bo to nie nasze życie; zresztą co nam do tego.
Pozdrawiam Cię serdecznie .
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: Czasem z Grodu Kraka czasem z uroczej górskiej doliny :)
|
To w jaki sposob o tym mowi swiadczy tylo o tym ze jestes bardzo silna pelna optymizmu osoba. I TAK TRZYMAC!!!
![]() ![]() ![]()
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
To juz podchodzi pod telenowele brazylijsko-peruwiansko-argentynska...
widze ze u Was to kazdy z kazdym Tylko ten gosc co Cie naciagnal na kase.... no to bylo niefajne
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a z tą kasą to przegięcie było a najśmieszniejsze że on twierdził że to moja wina bo nie dałam mu czasu...a dałam mu 3miechy po których on powiedział że nie zapłaci śmieszny z niego koleś..powinien się cieszyć że nie poniósł jakiś wielkich konsekwencji dzięki mnie właściwie bo mogłam to zgłosić na policje
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:43.

naszczęście nie udanie

Dzisiaj cos nie mam sily na opisywanie co sie mi przytrafialo w zyciu ale pewnie cos pozniej napisze.

raz pod wozem raz na wozie