|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() moje życie to komedia![]() ![]() ![]() i postanowiłam że się z wami podzielę ![]() pewnie powiecie że głupia jestem i powinnam płakać ale co tam ![]() a oto moje absurdalne życie ![]() zacznijmy od 4lat wstecz wydarzenia 1.moja najlepsza psiapsióła z liceum całuje przez godzine mojego faceta na moich oczach a ja nie robie nic ![]() ![]() 2. wojna w całej szkole zwiazana z punktem nr 1 była jazda 3. flirt z przewodniczącym szkoły 4 zaufanie mu 5 udostępnienie konta na allegro 3lata wstecz 1szefunio lo robi mnie w balona na ok w sumie 8000 które ostatecznie udaje mi się z niego ściągną dzięki pomocy znajomego ojca który zajmuje się ściąganiem długów ![]() 2Irok studiów 3akademik to rudera 4kolega akademika za swój cel postanawia zaciagnąć mnie do łóżka ![]() 5raz na miesiąc przyjeżdza do naszego mini pkoju w którym jest 5lasek chłopak jednej z moich współlokatorek i ciumciają się w nocy nie zwarzając na to czy śpimy ![]() 2lata wstecz 1.drugi rok studiów 2 samotnośc 3ogólnie stagnacja 1rok wstecz 1.rezygnuje ze studiów 2. zaczynam związek z panem brunecikiem ![]() obecnie 1w styczniu zerwałam z brunecikiem..do marca prowadziliśmy rozmowy o naszym związku ale nic nie wyszło z tego ![]() 2od pażdziernika zaczynam nowe studia 3tydzień temu dowiaduje się że moja naj naj najlepsiejsza kuzynka na dobre i na złe chodzi z panem brunecikiem ![]() 4 już nie ufam nikomu ![]() ![]() 5.od 2misięcy spotykam się z wspaniałym człowiekiem jednak moi rodzice nie wyrażają na to zgody mimo że mam 21lat ![]() narazie to na tyle ale napewno cos się wydarzy ![]() W moim życiu juz nic mnie chyba nie zaskoczy ![]() czy tylko ja mam taki schizy czy któraś z was też jak tak to opisujcie ![]() ![]()
![]() |
#2 |
KWC
|
Dot.: moje życie to komedia
życie jak życie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Uwierz,nie tylko Ty masz "komediowe zycie"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
życie jak w madrycie, pewnie każdemu przytrafiają się smieszne,dziewne i komediowe sytuacje,wiec nie jestes sama
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
ja wiem czy to taka komedia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
te 2 wydarzenia najciekawsze a przy drugim nawet sie zasmialam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
kazdy inaczej interpretuje pojęcie komedi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
czy ja wiem, czy to taki smieszne?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Powiedziałabym, że to komedio-dramat.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Aj, Toście Ty
![]() ![]() ![]() Komedia pod tym wzgędem, że dużo się działo? Dobrze, że teraz umiesz się z tego śmiać, ja jak sobie przypomnę niektóre momenty mojego życia, to też chce mis ię śmiać. Chociaż to wcale takie smieszne nie było... ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
To dobrze, że się nie załamujesz, tylko masz dystans do tego. My nie umiemy ocenić czy to jest komedia, czy nie, bo to nie nasze życie; zresztą co nam do tego.
Pozdrawiam Cię serdecznie ![]()
![]() |
#12 |
Raczkowanie
Lokalizacja: Czasem z Grodu Kraka czasem z uroczej górskiej doliny :)
|
To w jaki sposob o tym mowi swiadczy tylo o tym ze jestes bardzo silna pelna optymizmu osoba. I TAK TRZYMAC!!!
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
To juz podchodzi pod telenowele brazylijsko-peruwiansko-argentynska...
![]() ![]() Tylko ten gosc co Cie naciagnal na kase.... no to bylo niefajne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a z tą kasą to przegięcie było a najśmieszniejsze że on twierdził że to moja wina bo nie dałam mu czasu...a dałam mu 3miechy po których on powiedział że nie zapłaci ![]() śmieszny z niego koleś..powinien się cieszyć że nie poniósł jakiś wielkich konsekwencji dzięki mnie właściwie bo mogłam to zgłosić na policje ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:22.