on nie lubi calowania z jezyczkiem..czy to normalne?? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-08-06, 18:22   #1
ania1989
Przyczajenie

Unhappy

on nie lubi calowania z jezyczkiem..czy to normalne??

hej!
czy mozecie mi cos poradzic..otoz moj chlopak strasznie nie lubi calowac sie z jezyczkiem...nie wiem czy to jets normalne?? czy to jest poprotu moja wina , ze cos robie nie tak....
jesczze nigdy do tej pory nie mialam takiej sytuacji....i przyzanm sczzerze ze jest to dosyc niemile uczucie dla mnie...moze nie byloby gdybym uwierzyula ze on naprawde nei lubi..ale przez to poprostu mnoza mi sie komplexy ze cos ze mna jest nie tak i on dlatego nie chce...?
czy mialyscie kiedys takie sytuacje...?
jestem z nim od 4 miesiecy....podeszlam do sprawy powaznie ( jak zawsze wsyzytsko panikuje ) i rozmawialam znim o tym..ale on wciaz mowi ze poprostu nie lubi...woli ustami....
a tak pozatym jest wsyztsko b dobrze... swietnie nam sie uklada, swietny jest w lozku....
tylko ta jedna rzecz wciaz nie daje mi spokoju....:/
piszcie ...
ania1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-06, 18:38   #2
sportsmenka86
Wtajemniczenie

Dot.: on nie lubi calowania z jezyczkiem..czy to normalne??

Hmm... No widzisz, ten nie lubi jabłek, inny truskawek. W seksie też tak jest. Każdy ma swoje ulubione pozycje, oraz swoje nielubiane. Mój TŻ natomiast nie lubi pocałunków bez jezyczka.

Chyba rozmawiamy tu o gustach. A o gustach nie dyskutuje się.

Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może.

Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu.

sportsmenka86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-06, 22:10   #3
Aeterna
Zakorzenienie

Nie wiem, czy bez języka to jest jakieś specjalnie duże pole do popisu
Ano, co kto lubi .
Dla mnie to jest dziwne trochę .
Aeterna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-07, 00:38   #4
asia^^
Zadomowienie

Zawsze myslalam, ze kazdy lubi

No, ale jesli Twoj TZ nie, to trudno. Najlepsza jest rozmowa, ale jesli juz taka przeprowadzilas i wydaje Ci sie ze jest szczery to nie martw sie
Jakby cos bylo z Toba nie tak to by unikal calowania, a nie tylko tego z jezykiem
asia^^ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-07, 01:01   #5
201701160947
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sportsmenka86
Hmm... No widzisz, ten nie lubi jabłek, inny truskawek.
Dokładnie
Ale w sumie z czymś takim się nie spotkałam nigdy
To zazwyczaj bywa chyba tak ,że prędzej dziewczyna odmówi takiego pocałunku niż chłopak Zastanawiające...
201701160947 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-07, 09:52   #6
201707171556
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez asia^^
Jakby cos bylo z Toba nie tak to by unikal calowania, a nie tylko tego z jezykiem
Dokładnie. Nie masz sie czym martwić.
Mnie się wydaje zupełnie normalne, ze on nie lubi. Ja tez nie lubię
201707171556 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-07, 09:59   #7
patinka_
Zakorzenienie

ja osobiscie tez nie lubie non stop całowania się z języczkiem, najczęściej całuje w usta, ale bardzo namiętnie... i wcale nie dlatego że mój tż ma coś z ustami- więc głowa do góry-widocznie ma tak samo jak ja.. a zaznaczam że kocham mojego tż nad życie
Stary 2006-08-07, 18:20   #8
Jeannie_jk
Rozeznanie

GG do Jeannie_jk

za to ja sie dzisiaj dowiedzialam ze mój TŻ nie lubi gry wstepnej..ja dopiero mam sie czym martwic bo nie mam pojecia czemu tak jest i rowniez obwiniam siebie ale wiesz mysle ze z nami jest wszystko ok tylko oni jacys inni ;P

Lepiej grzeszyć i żałować, niż żałować, że się nigdy nie grzeszyło

Wymianka
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=731834
Jeannie_jk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-07, 19:49   #9
kasia_17
Raczkowanie

Wink Dot.: on nie lubi calowania z jezyczkiem..czy to normalne??

moj TŻ to wogule jest wrazliwy nie lubi jak dotykam/całuje jego plecy i szyje. normalnie ma wtedy jakies tiki nerwowe czy dreszcze, troche to dziwne bo ja uwielbiam takie pieszczoty, ale widac kazdy człowiek jest inny i inne rzeczy sprawiają mu przyjemnosc. no nic, musze sie przyzwyczaic, bo przeciez strasznie go kocham
Stary 2006-08-07, 20:43   #10
neitka
Zadomowienie

GG do neitka

Cytat:
Napisane przez sportsmenka86
Hmm... No widzisz, ten nie lubi jabłek, inny truskawek. W seksie też tak jest. Każdy ma swoje ulubione pozycje, oraz swoje nielubiane. Mój TŻ natomiast nie lubi pocałunków bez jezyczka.

Chyba rozmawiamy tu o gustach. A o gustach nie dyskutuje się.
Sportsmenka, czyżby spodobało Ci sie moje owocowe hasło?
popieram.

Może chłopak woli czułość od namiętności i pocałunki z języczkiem do niego nie przemawiają...
neitka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-23, 18:50   #11
wisienka_com
Raczkowanie

ja tez do niedawna myslalam ze kazdy facet lubi calowanie sie z jezyczkiem
ale mylilam sie
sa tacy co nie lubia!
Stary 2006-08-23, 19:32   #12
Mysia_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jeannie_jk
za to ja sie dzisiaj dowiedzialam ze mój TŻ nie lubi gry wstepnej..ja dopiero mam sie czym martwic bo nie mam pojecia czemu tak jest i rowniez obwiniam siebie ale wiesz mysle ze z nami jest wszystko ok tylko oni jacys inni ;P
hehe mialam podobnie, bo nie wiem czy moge powiedziec ze dalej mam. nie lubi gry wstepnej, ale mysle ze u wiekszosci mezczyzn sie to spotyka, oczywiscie nie mowie ze gry wstepnej w ogole nie bylo, owszem byla ale dla mnie zbyt krotka, choc docenialam to ze sie stara dla mnie i w ogole jest. teraz mam taki problem ze On w ogole nie chce sie kochac, tzn wiecznie ochoty nie ma, a ja jestem czlowiekiem o naprawde duzym temperamencie i potrzebuje duzo milosci, no ale coz, znalazlam na niego sposob-nie prosic sie-sam przyjdzie i to na kolanach co do calowania, heh, to ja nie przepadam za calowaniem z jezyczkiem wole normalnie ale bardzo namietnie, oczywiscie mowiac ze nie rpzepadam nie mowie ze wcale tego nie toleruje i nie robie-bez przesady. przeciez to wszystko jest przyjemne
do zalozycielki watku-nie rpzjemuj sie, kazdy czlowek jets inny i lubi co innego, jak powiedziala sportsmenka, dlatego nie warto popadac w kompleksy. co bys powiedziala gdybys miala taka sytuacje jak ja?to dopiero mozna popasc w kompleksy, no ale coz, ja staram sie podchodzic do tego dojrzale i nie obrazac sie, nie naciskac, kazdy ma prawo robic to co chce buziaki, pozdrawiam.
Stary 2006-08-24, 00:23   #13
twister_male
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Mysia_
hehe mialam podobnie, bo nie wiem czy moge powiedziec ze dalej mam. nie lubi gry wstepnej, ale mysle ze u wiekszosci mezczyzn sie to spotyka, oczywiscie nie mowie ze gry wstepnej w ogole nie bylo, owszem byla ale dla mnie zbyt krotka, choc docenialam to ze sie stara dla mnie i w ogole jest. teraz mam taki problem ze On w ogole nie chce sie kochac, tzn wiecznie ochoty nie ma, a ja jestem czlowiekiem o naprawde duzym temperamencie i potrzebuje duzo milosci, no ale coz, znalazlam na niego sposob-nie prosic sie-sam przyjdzie i to na kolanach co do calowania, heh, to ja nie przepadam za calowaniem z jezyczkiem wole normalnie ale bardzo namietnie, oczywiscie mowiac ze nie rpzepadam nie mowie ze wcale tego nie toleruje i nie robie-bez przesady. przeciez to wszystko jest przyjemne
do zalozycielki watku-nie rpzjemuj sie, kazdy czlowek jets inny i lubi co innego, jak powiedziala sportsmenka, dlatego nie warto popadac w kompleksy. co bys powiedziala gdybys miala taka sytuacje jak ja?to dopiero mozna popasc w kompleksy, no ale coz, ja staram sie podchodzic do tego dojrzale i nie obrazac sie, nie naciskac, kazdy ma prawo robic to co chce buziaki, pozdrawiam.
Jestem facetem. Jak czytam to forum to uważam że to powinno być całe przenisione do działu usmiechnij sie

Kobietki w jakim wy świecie żyjecie. Pytania nt. "lepszy w bokserkach czy stringach" "calowanie z jezyczkiem" "czy stosujecie nasadki na penisa" "pierwszy raz".

Życie seksualne dwojga ludzi to coś czego nie mozna ubrać w słowa. Jednym odpowiada seks analny, innym oralny, a jescze innym klasyczny.

To, że ktoś nie lubi głębokich pocałunków nie ma nic wspólengo, że TY nie potrafisz tego robić. To sprawa bardzo osobista. Osoba z którą ja byłem też tego nie lubiała, a ja wręcz przeciwnie. Ale cóż. Parnerstwo to kompromisy. Więc skoro facet mówi ci, że nie lubi to ustąp. Nic na silłe
twister_male jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-24, 10:07   #14
Jeannie_jk
Rozeznanie

GG do Jeannie_jk

Cytat:
Napisane przez twister_male
Jestem facetem. Jak czytam to forum to uważam że to powinno być całe przenisione do działu usmiechnij sie

Kobietki w jakim wy świecie żyjecie. Pytania nt. "lepszy w bokserkach czy stringach" "calowanie z jezyczkiem" "czy stosujecie nasadki na penisa" "pierwszy raz".

Życie seksualne dwojga ludzi to coś czego nie mozna ubrać w słowa. Jednym odpowiada seks analny, innym oralny, a jescze innym klasyczny.

To, że ktoś nie lubi głębokich pocałunków nie ma nic wspólengo, że TY nie potrafisz tego robić. To sprawa bardzo osobista. Osoba z którą ja byłem też tego nie lubiała, a ja wręcz przeciwnie. Ale cóż. Parnerstwo to kompromisy. Więc skoro facet mówi ci, że nie lubi to ustąp. Nic na silłe
rozumiem ciebie no ale to ze piszemy o takich rzeczach to znaczy ze potrzebujemy o tym gadac i pisac...a np.pytanie "czy stosujecie nasadki na penisa" sa normalne i wynikaja jedynie z ciekawosci..my piszemy o takich rzeczach na forum a wy faceci gadacie o takich sprawach miedzy soba

Mysia tez mialam ze moj TŻ nie miał ochoty na seks prawie przez miesiac..nie wiem co mu było bo nie chciał powiedziec..ciezko było mi wytrzymac bo rowniez mam duzy temperament ale juz jest lepiej nawet z gra wstepna sobie poradzilismy..raz jesy szybki numerek a nastepnym robi specjalnie dłuzszy wstep dla mnie wiec i jedno i drugie jest zadowolone...

twister male zgadzam sie z toba ze partnerstwo to kompromisy cos juz wiem o tym..gdyz bez tego ciezkow zwiazku

Lepiej grzeszyć i żałować, niż żałować, że się nigdy nie grzeszyło

Wymianka
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=731834
Jeannie_jk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-24, 11:37   #15
awia
Zakorzenienie

Aniu - a ile lat ma Twój chłopak ?
a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach
a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach

Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
awia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-24, 13:01   #16
Mysia_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jeannie_jk
rozumiem ciebie no ale to ze piszemy o takich rzeczach to znaczy ze potrzebujemy o tym gadac i pisac...a np.pytanie "czy stosujecie nasadki na penisa" sa normalne i wynikaja jedynie z ciekawosci..my piszemy o takich rzeczach na forum a wy faceci gadacie o takich sprawach miedzy soba

Mysia tez mialam ze moj TŻ nie miał ochoty na seks prawie przez miesiac..nie wiem co mu było bo nie chciał powiedziec..ciezko było mi wytrzymac bo rowniez mam duzy temperament ale juz jest lepiej nawet z gra wstepna sobie poradzilismy..raz jesy szybki numerek a nastepnym robi specjalnie dłuzszy wstep dla mnie wiec i jedno i drugie jest zadowolone...

twister male zgadzam sie z toba ze partnerstwo to kompromisy cos juz wiem o tym..gdyz bez tego ciezkow zwiazku
No mam nadzieje ze u mnie etz to krotko potrwa bo sama wiesz jak ciezko tak zyc
twister_male : skoro nie pasują Ci takie tematy to co tu robisz?na typowo damskim forum? Ty jestes facetem a my kobietami i nie zrozumiesz tego o czym my potrzebujemy, chcemy, lubimy gadać. To nie jest typowo poważne forum, przecież sex nie musi byc śmiertelnie poważny mozna pogadac sobie na luzie, powymieniac dośweiadczeniami, pośmiać z róznych sytuacji. Po to tu jesteśmy
Stary 2006-08-24, 13:20   #17
agamazzi
Zadomowienie

Ja myslalam, ze to jednak kobiety nie przepadaja za pocalunkami z jezyczkem, ale to prawda co napisala sportsmenka86...

Cytat:
Napisane przez twister_male

Jako facet na pewno wiele rzeczy nie potrafisz ubrac w slowa, tak to juz z wami jest... Jednak te fora, ktore wymieniles i inne polegaja na tym aby wymieniac sie doswiadczeniami i pomagac sobie nawzajem... Chyba nie masz zbyt wiele wspolnego z kobietami wysuwajac ww wnioski... My zawsze duzo gadamy, przesadzamy i przejmujemy sie glupotami...

Co do reszty posta to moge sie z toba zgodzic, jak ktos czegos nie lubi, to nie ma sily zeby go zmusic...
Stary 2006-09-07, 18:37   #18
aga87
Rozeznanie

GG do aga87

dziwne :conf used:
no własnie - ile ma lat? Moze jeszcze do tego dorośnie..
ja uwielbiam z jezyczkiem, najlepiej jak najbardziej namiętne

"He's all right! Aren't you,cat? Poor slob without a name! The way I see it I haven't got the right to give him one. We don't belong to each other. We just took up one day by the river.
I don't want to own anything until I find a place where me and things go together."
aga87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-09, 11:36   #19
Karolcia_Tomeczka
Rozeznanie

GG do Karolcia_Tomeczka

u nas jest odwrotnie,ja nie lubie gdy mi wklada jezyk do buzi a on to uwielbiaaaaa...........

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości