|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
on nie lubi calowania z jezyczkiem..czy to normalne??
hej!
czy mozecie mi cos poradzic..otoz moj chlopak strasznie nie lubi calowac sie z jezyczkiem...nie wiem czy to jets normalne?? czy to jest poprotu moja wina , ze cos robie nie tak.... jesczze nigdy do tej pory nie mialam takiej sytuacji....i przyzanm sczzerze ze jest to dosyc niemile uczucie dla mnie...moze nie byloby gdybym uwierzyula ze on naprawde nei lubi..ale przez to poprostu mnoza mi sie komplexy ze cos ze mna jest nie tak i on dlatego nie chce...? czy mialyscie kiedys takie sytuacje...? jestem z nim od 4 miesiecy....podeszlam do sprawy powaznie ( jak zawsze wsyzytsko panikuje ) i rozmawialam znim o tym..ale on wciaz mowi ze poprostu nie lubi...woli ustami....a tak pozatym jest wsyztsko b dobrze... swietnie nam sie uklada, swietny jest w lozku.... tylko ta jedna rzecz wciaz nie daje mi spokoju....:/ piszcie ... |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: on nie lubi calowania z jezyczkiem..czy to normalne??
Hmm... No widzisz, ten nie lubi jabłek, inny truskawek. W seksie też tak jest. Każdy ma swoje ulubione pozycje, oraz swoje nielubiane. Mój TŻ natomiast nie lubi pocałunków bez jezyczka.
Chyba rozmawiamy tu o gustach. A o gustach nie dyskutuje się.
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy bez języka to jest jakieś specjalnie duże pole do popisu ![]() Ano, co kto lubi .Dla mnie to jest dziwne trochę .
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Zawsze myslalam, ze kazdy lubi
![]() No, ale jesli Twoj TZ nie, to trudno. Najlepsza jest rozmowa, ale jesli juz taka przeprowadzilas i wydaje Ci sie ze jest szczery to nie martw sie ![]() Jakby cos bylo z Toba nie tak to by unikal calowania, a nie tylko tego z jezykiem
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale w sumie z czymś takim się nie spotkałam nigdy ![]() To zazwyczaj bywa chyba tak ,że prędzej dziewczyna odmówi takiego pocałunku niż chłopak Zastanawiające...
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mnie się wydaje zupełnie normalne, ze on nie lubi. Ja tez nie lubię
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
ja osobiscie tez nie lubie non stop całowania się z języczkiem, najczęściej całuje w usta, ale bardzo namiętnie... i wcale nie dlatego że mój tż ma coś z ustami- więc głowa do góry-widocznie ma tak samo jak ja.. a zaznaczam że kocham mojego tż nad życie
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
za to ja sie dzisiaj dowiedzialam ze mój TŻ nie lubi gry wstepnej..ja dopiero mam sie czym martwic bo nie mam pojecia czemu tak jest
i rowniez obwiniam siebie ale wiesz mysle ze z nami jest wszystko ok tylko oni jacys inni ;P
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
moj TŻ to wogule jest wrazliwy
nie lubi jak dotykam/całuje jego plecy i szyje. normalnie ma wtedy jakies tiki nerwowe czy dreszcze, troche to dziwne bo ja uwielbiam takie pieszczoty, ale widac kazdy człowiek jest inny i inne rzeczy sprawiają mu przyjemnosc. no nic, musze sie przyzwyczaic, bo przeciez strasznie go kocham
|
|
#10 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
popieram. Może chłopak woli czułość od namiętności i pocałunki z języczkiem do niego nie przemawiają... |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
ja tez do niedawna myslalam ze kazdy facet lubi calowanie sie z jezyczkiem
ale mylilam sie ![]() sa tacy co nie lubia!
|
|
#12 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co do calowania, heh, to ja nie przepadam za calowaniem z jezyczkiem wole normalnie ale bardzo namietnie, oczywiscie mowiac ze nie rpzepadam nie mowie ze wcale tego nie toleruje i nie robie-bez przesady. przeciez to wszystko jest przyjemne![]() do zalozycielki watku-nie rpzjemuj sie, kazdy czlowek jets inny i lubi co innego, jak powiedziala sportsmenka, dlatego nie warto popadac w kompleksy. co bys powiedziala gdybys miala taka sytuacje jak ja?to dopiero mozna popasc w kompleksy, no ale coz, ja staram sie podchodzic do tego dojrzale i nie obrazac sie, nie naciskac, kazdy ma prawo robic to co chce buziaki, pozdrawiam.
|
|
|
#13 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Kobietki w jakim wy świecie żyjecie. Pytania nt. "lepszy w bokserkach czy stringach" "calowanie z jezyczkiem" "czy stosujecie nasadki na penisa" "pierwszy raz". Życie seksualne dwojga ludzi to coś czego nie mozna ubrać w słowa. Jednym odpowiada seks analny, innym oralny, a jescze innym klasyczny. To, że ktoś nie lubi głębokich pocałunków nie ma nic wspólengo, że TY nie potrafisz tego robić. To sprawa bardzo osobista. Osoba z którą ja byłem też tego nie lubiała, a ja wręcz przeciwnie. Ale cóż. Parnerstwo to kompromisy. Więc skoro facet mówi ci, że nie lubi to ustąp. Nic na silłe |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mysia tez mialam ze moj TŻ nie miał ochoty na seks prawie przez miesiac..nie wiem co mu było bo nie chciał powiedziec..ciezko było mi wytrzymac bo rowniez mam duzy temperament ale juz jest lepiej nawet z gra wstepna sobie poradzilismy..raz jesy szybki numerek a nastepnym robi specjalnie dłuzszy wstep dla mnie wiec i jedno i drugie jest zadowolone...twister male zgadzam sie z toba ze partnerstwo to kompromisy cos juz wiem o tym..gdyz bez tego ciezkow zwiazku
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu - a ile lat ma Twój chłopak ?
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() twister_male : skoro nie pasują Ci takie tematy to co tu robisz?na typowo damskim forum? Ty jestes facetem a my kobietami i nie zrozumiesz tego o czym my potrzebujemy, chcemy, lubimy gadać. To nie jest typowo poważne forum, przecież sex nie musi byc śmiertelnie poważny mozna pogadac sobie na luzie, powymieniac dośweiadczeniami, pośmiać z róznych sytuacji. Po to tu jesteśmy
|
|
|
#17 | |
|
Zadomowienie
|
Ja myslalam, ze to jednak kobiety nie przepadaja za pocalunkami z jezyczkem, ale to prawda co napisala sportsmenka86...
Cytat:
Jako facet na pewno wiele rzeczy nie potrafisz ubrac w slowa, tak to juz z wami jest... Jednak te fora, ktore wymieniles i inne polegaja na tym aby wymieniac sie doswiadczeniami i pomagac sobie nawzajem... Chyba nie masz zbyt wiele wspolnego z kobietami wysuwajac ww wnioski... My zawsze duzo gadamy, przesadzamy i przejmujemy sie glupotami... Co do reszty posta to moge sie z toba zgodzic, jak ktos czegos nie lubi, to nie ma sily zeby go zmusic...
|
|
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
dziwne
![]() :conf used:no własnie - ile ma lat? Moze jeszcze do tego dorośnie.. ![]() ja uwielbiam z jezyczkiem, najlepiej jak najbardziej namiętne
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
u nas jest odwrotnie,ja nie lubie gdy mi wklada jezyk do buzi a on to uwielbiaaaaa...........
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

) i rozmawialam znim o tym..ale on wciaz mowi ze poprostu nie lubi...woli ustami....

.

i rowniez obwiniam siebie ale wiesz mysle ze z nami jest wszystko ok tylko oni jacys inni ;P