![]() |
#1 | |
Raczkowanie
|
Pytanie do Panów
Mam takie może trochę głupie pytanie... Czy facet może uprawiać seks z dziewczyną, która jest dla niego atrakcyjna? Ja nie mogłabym tego robić z chłopakiem, który mnie nie pociąga... Uwikłałam się kiedyś w dziwną relację z facetem; doszło między nami dwukrotnie do stosunku, a że jestem raczej średnio atrakcyjną kobietą, nie obeszło się bez komentarzy otoczenia... Że w jego przypadku był to akt desperacji... z braku lepszych opcji
![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Przyczajenie
|
Dot.: Pytanie do Panów
Cytat:
Ale czym jest atrakcyjność sama w sobie? To nie tylko ładna buzia, duży biust, tyłek, czy pozostałe kształty. Czasami spojrzenie, uśmiech, sposób poruszania się, brzmienie głosu, zapach, czy charakter mogą odwrócić "atrakcyjność" danej kobiety o 180º - zarówno na "+" jak i na "-". Każdy rozwinięty facet zwraca uwagę na inną cechę lub ich połączenie, które stanowi o atrakcyjności danej osoby. W Twoim przypadku, ten ktoś po prostu zobaczył u Ciebie coś czego szukał, a nie dostrzegali tego inni, więc idiotycznym gadaniem bym się nie przejmował. Cytat:
Edytowane przez LLime Czas edycji: 2012-11-17 o 11:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Facet raczej nie pójdzie z nieatrakcyjną kobietą do łóżka chyba że mu ktoś grozi albo chciał potem rozpowiadać co z tobą robił.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hmmmm, podoba mi się ta trzecia opcja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Pytanie do panów zadajesz na forum dla kobiet?
To co teraz napiszę jest tylko moim zdaniem. Mówi się, że kobiety są mistrzyniami w samooszukiwaniu, więc pewnie z oszukiwaniem innych jest jeszcze gorzej ^^ Jeśli ktoś ma do wyboru atrakcyjną kobietę i nieatrakcyjną kobietę to nie ma takiej siły, żeby nie wybrał atrakcyjnej. Uważam, że atrakcyjność fizyczna jest numerem jeden jeśli chodzi o to czego mężczyzna szuka w kobiecie. Oczywiście niektórzy zasłaniają się bzdurami w stylu "ta była piękna ale głupia i pusta a moja kochana otyła, paskudna wybranka ma wspaniały charakter, ohoh jak my się świetnie rozumiemy i wgl" - to jest tłumaczenie frajerów którzy nie mają odwagi porozmawiać z atrakcyjną kobietą bez telepawki, wypieków i jąkania się. Jeśli już mowa o desperacji, to ja też jestem zdesperowany ale wolę zostać wiecznym prawiczkiem samotnikiem niż mieć cokolwiek wspólnego z paskudami :d Z doświadczenia innych (swojego nie mam) jest tak, że jak już ktoś się wyszaleje z pięknymi pustymi kobietami to zaczyna rozumieć, że potrzebuje kobiety z charakterem, ale wtedy szuka kobiety z charakterem wśród ładnych (których wbrew pozorom wcale mało nie jest). Może nie aż tak ładnych ale na pewno nie wśród brzydkich :d To oczywiście uproszczona wizja. Nie mogę napisać, że mam nadzieje, że pomogłem bo pewnie będzie ci przykro autorko ;d Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi się, że dla facetów seks ma po prostu mniejsze znaczenie... Kobiety po czymś takim bardzo się przywiązują (w większości przypadków), mężczyźni niekoniecznie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#14 |
Hrodebert
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Masz chyba niską samoocenę. A tak w ogóle nie ma brzydkich i nieatrakcyjnych kobiet. Pomiędzy 6 miliardami ludzi jest jakieś 3 miliardy facetów. A co facio, to poglądy, zainteresowania i inne powody do uznania jakiejś kobiety za atrakcyjną. Wiesz to jest tak: jeden lubi czarną kawę, drugi bigos, trzeciego kreci wielki biust, a czwartemu stanie tylko [cytat ze Szwejka] gdy pod oknem maszeruje orkiestra wojskowa grając marsza a niedźwiedź wspina się na skałę. Widocznie uznał Cię za atrakcyjną dla niego, bo jak sama piszesz wszystko działało u niego prawidłowo i to nie jeden raz
![]() |
#18 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Widziałem zdjęcia metamorfoz kobiet w necie, np po zrzuceniu 100kg, często z obleśnych grubasów nie mieszczących się w drzwiach stawały się atrakcyjnymi kobietami. Skoro one mogły czegoś takiego dokonać to znaczy, że dla ciebie będzie to łatwe. Poczytaj o diecie surowych warzyw (diecie witariańskiej), zacznij biegać itd. Bardzo to zmieniłoby nie tylko twoją atrakcyjność ale też ogólne samopoczucie, sprawność, zdrowie itd.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Właściwie to przepraszam za offtopic ;d Ale..
Nikt cię nie będzie stawiał na wadze i oceniał na tej podstawie więc nie patrz na to ile kg ważysz tylko jaki % stanowi tkanka tłuszczowa i jak wygląda objętościowo ;d A też nie ma czegoś takiego jak norma bo według wzoru człowiek jest kwadratem a kulturyści mają nadwagę (czyli są chorzy według medycyny) mimo, że nie mają prawie tkanki tłuszczowej ;d Eh i nie wiem jak duże piersi mogą być kompleksem xD to coś nowego. Na pewno nie wyglądałyby tak jak mówisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Odpowiem za mojego tż. Tak.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
nie mogłąbym uprawiać seksu z kimś kto kompletnie mnie nie pociaga,a uroda jest pojęciem względnym.
oczywiście nie doszukuje się wad ciała,jednak TO COŚ musi najpierw zaiskrzyć,aby zacząć cokolwiek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
a to otoczenie, które komentowało to niby kto? twoje kolezanki? jego koledzy?
tez mi sie wydaje, ze nie mozliwoscią jest, zeby poszedl z Toba do łóżka z litości czy z braku laku. sama nie jestem bóstwem, mialam podobne watpliwosci, ktore chlopak rozwial (po czesci : p) , ze gdybym mu sie nie podobała to by nie miał wzwodu :P skup sie tez na swojej przyjemnosci, anie na tym zeby dogodzic facetowi. Wez tez pod uwage swoje uczucia i zastanow sie czy dobre jest dla Ciebie to, ze nie jestescie razem a z kazdym spotkaniem przywiazujesz sie bardziej? uwierz w siebie troche dziewczyno ![]() ![]()
![]() |
#25 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Masywne zwarte obiekty halo (ang. Massive astrophysical compact halo object, MACHO) – ogólne określenie klasy ciał niebieskich, które mogą stanowić część ciemnej materii w galaktycznych halo. MACHO oznacza dowolne skupisko barionowej materii, emitujące niewiele promieniowania i nieznajdujące się na orbicie żadnej gwiazdy. Obiektami takimi mogą być m.in. czarne dziury, gwiazdy neutronowe, brązowe karły i słabo świecące czerwone karły. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli obcy ludzie, których nie powinno to obchodzić zaczynają się wtrącać w twoje życie prywatne jak ten kolega to pewnie z zazdrości. A ty też nie bierz tak do siebie zdania innych. Ludzie mają chore poglądy bo od dziecka wmawiano im, że seks jest zły i wgl cała ta szopka z zasłanianiem dziecku oczu bo się ktoś całuje ;d
Innym ludziom nie zależy na tym żebyś była szczęśliwa. A gdy będziesz szczęśliwa to będą kombinować co zrobić, żebyś nie była. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
facetem nie jestem, ale się wypowiem, a co:P jaki by nie był powód waszego pójścia do łóżka, możesz wszystko zepsuć jeśli będziesz stawiała się w pozycji biednej zakompleksionej istotki: "ojej, ale naprawdę mnie zechciałeś? taki fajny chłopak, przystojny, popularny wybrał mnie, nic niewartą?" facetów pociąga pewność siebie, jakbyś nie wyglądała nie powinno cię obchodzić zdanie innych, bo masz własne. jesteś sobą i wiesz ze jesteś wartościowym człowiekiem, a nie odpicowaną lalą do łóżka. i myślę, że mężczyźni lubią jeśli kobieta tak stawia sprawę. pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
jako facet powiem tak większość z nas pójdzie do łóżka z nieatrakcyjną kobietą stawiał bym nawet w jakieś 99% kto mówi inaczej po prostu kłamie albo się tego wstydzi przyznać, jeżeli kobieta jest chętną to facet się długo nie zastanawia mówimy tutaj o przeciętnej urodzie bo "nieatrakcyjna" to pojęcie względne i może tutaj chodzić np o kobiete która waży 150 kg w tej sytuacji wiadomo że nikt się nie skusi
ale źli z nas ludzie co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Też miałam coś kiedyś podobnego.
Ale już wiem, że się myliłam. Skoro zrobił to z Tobą to jest rownoznaczne z tym, ze go pociagalas.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.