|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Problem z odtwarzaczem mp3, ratunku :(
Jak zwykle mój antytalent do wszystkich urządzeń elektronicznych dał o sobie znać
![]() ![]() miałam kilka piosenek na nim, nie był w całości zapełniony i chciałam zgrac jeszcze kilka , zapełniłam całą pojemność. Odłączyłam kabelek USB i odłozyłam odtwarzacz. wieczorem chciałam go użyć , a tu na wyświetlaczu ukazuje się "No files" . No jak to "no files" ![]() Znowu podłączyłam do komputera, otwieram ten katalog F , w ktorym jest zawartość odtw, a tam też pustki ![]() ![]() ![]() ![]()
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Problem z odtwarzaczem mp3, ratunku :(
spytaj jakiegoś kolegę i poproś o sformatowanie.Wpisz w google "formatowanie odtwarzacza mp3" sciagnij do tego program i gdogadaj sie z chlopakiem/kolegą/bratem
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
albo podłacz mp3 do kompa jeszcze raz, włacz moj komputer i tam gdzie bedzie "dysk wymienny F" nacisnij prawym przyciskiem myszy i daj na "formatuj". sformatujesz a potem od nowa wgrasz mptrojki
![]() ale sprobuj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny jesteście wielkie
![]() ![]() ![]()
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
nie ma za co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.