|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Sukces w życiu
No to kolejne pytanie
![]() Czym dla was jest sukces i co to dla was oznacza odnieść sukces w życiu? PZDR ![]()
![]() |
#2 |
Killing me softly
|
Re: Sukces w życiu
Sukces... hmm... dla mnie to możliwość realizowania własnych marzeń. Życie takie, jakiego się pragnie, zgodne z zasadami. Dla jednych sukcesem może być szczęśliwa, pełna rodzina, dla innych wysoka pozycja zawodowa- ale w obu przypadkach chodzi o realizację wartości, które ceni się najbardziej. O osiągnięcie tego, do czego usilnie się dąży.
Chyba nie osiągnęłam do tej pory sukcesu... może drobne, malutkie kroczki, ale nie czuję się usatysfakcjonowana. Filozoficzny temat ![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Natalia napisał(a):
> No to kolejne pytanie ![]() > Czym dla was jest sukces i co to dla was oznacza odnieść sukces w życiu? > PZDR ![]() No to zaczelas temat ![]() Dla mnie jak na razie sukcesem zyciowym jest: - ulozenie sobie zycia na obczyznie, bez pomocy rodziny (rodzicow, dziedkow itd.), - gdy spojrze na moje dzieci to.... tez dla mnie ogromny sukces, - po 2-letniej meczarni wyjscie z silnej depresji i stanow lekowych ![]() ![]() To sa dla mnie (na razie) najwieksze sukcesy zyciowe, reszta sie dla mnie nie liczy ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
dla mnie sukces to:
praca w wymarzonym zawodzie ,satysfakcja z tego co sie robi dziecko Na razie nie mam ani pierwszego ani drugiego no ale pozyjemy zobaczymy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Sukces jest dla mnie czymś do czego warto w życiu dążyć
![]() Ja zbyt wiele tych sukcesów nie odniosłam... Za którko żyje ![]() Ale zdarza mi się uważać za osiągnięcie takie drobne rzeczy jak udana rozmowa kwalifikacyjna czy przekonanie jakiegos uparciucha do swoich racji (oczywiscie nie mam na mysli narzucania komus swojego zdania tylko przykładowo przekonanie wroga zimowych dodatków ubraniowych do noszenia czapki w mrozne dni ![]() Takie "sukcesiki" odnosi kazdy z nas i trzeba je doceniać tak samo jak te poważne osiągnięcia. Jesli chodzi o cos co uznam za swoj zyciowy sukces to na pewno bedzie to zdobycie dobrej (lubianej przeze mnie!) pracy i zalozenie szczesliwej rodziny. I oczywiscie umiejetne godzenie tych dwoch spraw. Taki sukces jest chyba marzeniem kazdej kobiety ![]() Niektore juz go odniosly- pogratulować ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hmmm... Sukces to dla mnie poczucie spełnienia jakie towarzyszy nam gdy osiągnęłyśmy coś naszą ciężką pracą i tylko my wiemy ile wysiłku nas to kosztowało. Dla każdego sukcesem może być co innego bo niejednokrotnie znajdowałam się w sytuacji gdy myslałam o kimś: np..o to jest dziewczyna sukcesu-godzi naukę z bujnym życiem towarzyskim, ma zaokchanego w niej po uszy chłopaka, ćwiczy codziennie 2h i jeszcze wystarcza jej czasu żeby perfekcyjnie malować paznokcie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
hmm a jak ja prosiłam o pomoc w ankiecie... to nie chciałyście odpowiedzieć mi na te właśnie pytania dotyczące sukcesu
![]() może zaglądniecie na mój stary, ale odkopany ![]() ![]() Już idę teraz cytać to co tu napisałyście i jak pozwolicie wykorzystam to w swojej pracy dyplomowej ![]() dzięki ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
heh linku nie wkleiłam, proszę: http://www.wizaz.pl/w-agora/view.php...%20artystyczny
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Oooo Patis
![]() ![]() Pytałam bo myślę że nam wszystkim przyda się wykrzesać z siebie pozytywną energię ![]() ![]() PZDR ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
mysle ,że dla każdego z nas sukces to cos innego ,znam też ludzi którzy odniesli sukces i wszyscy im zazdroszczą ale kuleja ich inne sfery zycia najczesciej rodzina.
nie da rady miec wszytskiego i pogodzic wszystkich sfer zycia tak aby coś lub ktos na tym nie ucierpał. dla mnie sukcesem jest dziecko i to ,że mogłam byc z nim w domu przez pierwsze 4 lata jej zycia co wcale nie oznacza,że mój TZ zarabia tysiące ba gdy okazało sie ze jestem w ciazy to on stracil prace a jednak nadal jestesmy razem. rodzina i zdrowie to mój sukces a sukcesy w pracy to miły dodatek ![]() pzdr paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Natalia napisała:
> Oooo Patis przepraszam za zdublowanie nie nie wcale nie odebrałam tego jak zdublowanie ![]() ![]() sama miałam znowu wyciągnąć na wierzch mojego posta, ale byłaś szybsza..i cieszę się, że to odżyło > Pytałam bo myślę że nam wszystkim przyda się wykrzesać z siebie pozytywną energię. Powodzenia z pracą! dzięki ![]() ![]() no to ja się pochwalę swoim małym sukcesem... jako, że studiuję na kierunku malarstwa i jest to również moje zainteresowanie, postanowiłam brać udział w różnych konkursach, wystawiłam swoich 5 prac (obrazy olejne)na nieprofesjonalny konkurs - wszystkie zostały powieszone, a jedna z nich zdobyła pierwszą nagrodę..ale byłam dumna.. ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Bardzo fajny wątek
![]() Największym dla mnie sukcesem jest mój, trwający od 14 lat, bardzo udany związek z kochanym mężczyzną - ale jest to nasz wspólny sukces; Moich dzieci nie mogę nazwać sukcesem, ale moim szczęściem - bo tak naprawdę na sukces trzeba zapracować. Będzie sukcesem jak wyrosną na mądrych, dobrych i zaradnych facetów ![]() NIewątpliwym sukcesem jest powstanie wizażu. Ale jest to zasługa wielu ludzi - wszystkich współpracowników i Was wizażanek. Także też nie jest to mój sukces. Za sukces sobie raczej poczytuję moją wytrwałość w tworzeniu portalu. Bo raczej mam słomiany zapał. To są chyba najważniejsze. ![]() Pozdrowionka ![]() AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: Sukces w życiu
Dla mnie sukces to moliwođ rowijania sie,realiyacji swoich planw.
Teray odniosam sukcesŁ dostaam sie na 4 powane ucyelnie na studia dyienneŁ=
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:57.