|
|||||||
| Notka |
|
| Decoupage Pod-forum decoupage to miejsce przygotowane specjalnie dla miłośników tej techniki. Lubisz decoupage? Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
mój pierwszy raz decoupage ;)
hejka
konto na wizażu mam już od jakiegoś czasu, ale jakoś tak dotychczas sobie tylko czytałam wątki, ale właśnie się odważyłam i postanowiłam się ujawnić ![]() załączam kilka zdjęć mojej pracy decoupage i proszę ładnie o ocenkę co fajne, a co byście zmieniły? będę wdzięczna
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: mój pierwszy raz decoupage ;)
Super debiut, bardzo mi sie podoba
wszystko staranne, czyściutkie...dziewczyny na pewno Ci powiedzą że brakuje cieniowań hehe ja chyba nie lubię cieniowań, poza tym nie umiem ich robić podoba mi się powodzenia, tak trzymaj
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Elianko nie możesz mowic ze nie lubisz cieniowan tylko latego ze ich nie umiesz
probuj a w koncu sie udaoczywiscie ze brakuje cieniowan z cieniowaniem praca nie wyglada jak wyciety i przyklejony do przedmiotu obiekt no i jak malujesz to albo miękkim pędzlem albo gabka bo widzę slady pędzla (chyba ze to krack jednoskladnikowy bo moge zle widziec)wlasnie dlatego go nie lubie bo wyglada jak stara odlazaca farba lub jak slady od malowania pedzlem... |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
to chyba krak, tak się wpatrywałam, że chyba go wypatrzyłam.
krufko- cieniowania stanowią dla mnie barierę nie do przejścia. chyba właśnie dlatego ich nie lubiE. tzn lubię: u kogoś, kto je umie nabyłam nawet medium opóźniające. i nic. ale nieważne. pomijając mój brak talentu do cieniowań, to uważam że nie zawsze są one niezbedne, czasem praca wygląda świetnie i bez nich. chociaz tutaj faktycznie trochę ich brak.....(wcale nie zmieniam zdania :P)
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynki są cieniowania tylko zdjęcie kiepskiej jakości niestety
![]() pęknięcia są pionowe białe i w rzeczywistości wygląda to inaczej dziękuję Wam za wypowiedzi P.S.postaram się zrobić zdjęcia w lepszej jakości |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
hmm
![]() |
Nowe wątki na forum Decoupage
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.