![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Papierosowy wątek
Nie wiem czy był już taki wątek, jeśli był to przepraszam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Papierosowy wątek
było było
![]() choćby tutaj: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ight=papierosy edit: i jeszcze tu: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...t=papierochami
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Co sądzę?Hmmm...łatwo wpaść w nałóg,trudniej wyjść.Nie potępiam(pod warunkiem ,że nikt w najbliższym otoczeniu nie pali ani nie chucha dymem w twarz) ani nie zachęcam.Osobiście nie palę
![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Nie paliłam,nie pale i palic nie zamierzam,nie nawidze jak dziewczyna idzie np.przez miasto i pali papierosa,okropnie to wyglada
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
papierosy? mi nie przeszkadzają, a nawet lubię ich zapach
![]() jak ktoś chce, to niech sobie pali. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Palę, od jakichś hmm... 5-6 lat. Czy dużo? To zależy, czasem jeden na trzy dni, czasem paczka dziennie. Byłam blisko rzucenia, ale cóż... dla odstresowania po "wybrykach" TŻa zaczęłam spowrotem i palę do dziś, choć chciałabym bardzo rzucić - brak mi silnej woli
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Jak ktos chce to niech sobie pali, byle z dala ode mnie...
![]() Sama nie pale i po prostu nie moge zniesc tego zapachu ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Ja nie palę. Jakoś mnie nie ciągnie do tego, chociaż kiedyś sobie popalałam. Zazwyczaj paliłam jak mnie coś mocno wkurzyło. Wtedy leciałam do najbliższego sklepu i kupowałam paczuszkę, z której wypaliłam góra dwa papierosy, a resztę oddawałam znajomym. Teraz papierosy są mi obojętne i nie odczuwam potrzeby zapalenia w sytuacjach stresowych. Dym mi też nie przeszkadza, bo dużo moich znajmoych pali. I niech sobie palą. Może na zdrowie im to nie wyjdzie ale nałóg jest czasami silniejszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
pale jak parowoz
![]() od 13 lat bodajze . szkodzi mi to ale nie chce sie odzwyczajac,lubie palic... ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ja nie palę z kilku względów.
popalalam w wieku 16 lat hihihi i teraz popalam na imprezach, choc nie zawsze. - brzydko pachnie nie tylko z ust, ale tez cała skóra (nie wspomne o zżółkłych paznokciach fuj) - szkoda kaski (papierochy tyle teeraz kosztują) - trudno być osobie niepalącej z osobą palącą.. (naet guma do żucia tu nie pomoże) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Rzuciłam z dnia na dzień jakiś czas temu i od tej pory nie zapaliłam ani jednego. Wkurza mnie jak ludzie palą na przystankach lub w pubach, nie wiem czemu nabrałam odrazy do fajek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Palę:
a) na imprezach więcej b) w dzień - czasem 5 dziennie, czasem wcale , różnie to bywa. Na ulicy nie palę, bo jakoś tak dziwnie się czuję, chyba, ze ide z kimś palącym i on akurat pali-to ja wtedy też sobie zajaram ![]() Lubię fajeczki miętowe, zwlaszcza WESTY Ice , poza tym lubię fajeczki typowo kobiece - chude i długie typu Iris, Vogue, oczywiście mietuski ![]() Palić lubię, fajna sprawa ![]() ![]() Mam słabość do facetów-palaczy ![]() ![]() Inne nałogi (to takie małe odejście od tematu ![]() Potępiam palenie trawy, haszu itp. świństw, branie różnych tabletek oraz alkoholizm ![]() ![]()
DLA NAS NAJWAŻNIEJSZE SĄ PSY Dla jednych ważne są wieloryby, dla innych drzewa, a dla nas Psy. Te duże i te małe. Obronne i bezbronne. Rasowe i kundelki. Dla nas ważne są psie drzwiczki, psie smutki i psie marzenia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
A ja popalam czasami na imprezkach lub do piwka, ale to pojedyncze papierosy, nigdy nie paliłam nałogowo, po prostu nie ciągnie mnie do tego. Mój chłopak palił nałogowo ponad 6 lat, na szczęście jakoś udało mi się sprawić, że rzucił i jestem z tego dumna
![]() ![]()
![]() |
#16 |
KWC
|
Mój ex nie palił i bardzo to tępił. Może dlatego, na złość trochę i na przekór-popalałam sobie. Jeden, dwa papierosy dziennie. Na imprezach 5-10 fajek.
Potem zmienił mi się TŻ, nałogowy palacz. On oczywiście nie zabraniał mi palić, chętnie częstował..uh, zaczęło mnie to drażnić, że ciągle ma peta w ustach, że wiecznie siedzimy w siwym dymie. Ten aromatyczny dymek, który mnie tak nęcił nagle zaczął mi cuchnąć, drażnić i powodować bóle głowy. Od dawna nie miałam papierocha w ustach. Wystarczy, że TŻ mi zasmradza mieszkanie i samochód ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Ehh ja nie cierpię papierosów i dymu z nic wrrr....
Uważam, że palenie jest najobrzydliwszą rzeczą na świecie, palacze mnie odrażają po prostu... Wiem, że moge tymi słowami kogoś skrzywdzić, ale po prostu nie mogłam się powstrzymać... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
to zalezy, czasem wypale w 2 godziny paczkę, czasem nie pale długo. Generalnie lubie.
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Nigdy nie paliłam, nie palę i nie podejrzewam, że kiedykolwiek będę palić. To okropny nałóg fee...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
pale od czasu do czasu
nie jestem nałogowcem,ale fajnie jest czasem zapalić np.późnym wieczorem przy filmie albo rano na balkonie kiedy dzień dopiero się budzi ah,rozmarzyłam się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
A ja moge sie pochwalic iz dzieki mojemu TŻ rzucilam ten przecudowny nałog
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() p.s jak kogos z was urazilam to przepraszam ![]() Buziaki
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
![]()
Popalałam w zeszłym roku, tzn. paliłam przez miesiąc, a potem z krótkimi przerwami przed 2 miesiące. Byłam wtedy w bardzo buntowniczym okresie, zmiana szkoły, stres itd...
Zauważyłam, że ludzie palą, bo nie umieją sobie poradzić ze stresem, np. moja mama i brat jak się zdenerwują to muszą zapalić papierosa :| Teraz uważam, że palenie to głupota, bo musiałam się ukrywać aby nikt mnie nie widział z petem. ![]() Pierwszego papierosa zapaliłam mają chyba 5 lat, jak byłam sama w domu z bratem, bo rodzice byli w kościele. Brat poszedł do kolegów, a ja znalazłam pamierosy i odpaliłam jednego, chyba się nawet nie zaciągnełam, ale niesmakowało mi. ![]() Mama pali od 16 roku życia, brat gdy miał 15 lat, a ojciec o 10 lat nie pali. A teraz to jestem palaczem biernym.. :/
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Rzuciłam
![]() Teraz nie znoszę paiperosów, dymu, tego paskudnego smrodu Niestety mój TŻ pali i jakoś nie może się zebrać rzeby rzucić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Nie pale, nie palilam i palic nie bede
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Popalałam kiedyś, sama nie wiem po co, bo nie smakowało mi wcale. M. pali, i to sporo, najbardziej mi przeszkadza zapach w mieszkaniu, za to ten zapaszek z jego ust wprost uwielbiam. Jakoś mnie to kręci, sama nie wiem czemu, do tej pory raczej mnie odrzucało od palaczy, a od niego wprost przeciwnie
![]() ![]()
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
ja pale
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Mam prawie 20 lat i NIGDY w zyciu nie miałam tego badziewia w ustach
![]() ![]() ![]() ![]() Mój tż palił 4 lata po 2 paczki dziennie, jak się poznalismy skonczył z tym ![]() ![]() Dziwie sie wam ze palicie ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
pamiętacie może taką gume do żucia,że na zewnątrz jest papierek wyglądający jak papieros,a w środku guma?
gdzie można taki kupić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.