|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Metamorfoza??
Czy w moim przypadku,wyłaczając oczywiście operację plastyczną
![]() ![]() Moje pojęcie o tym wszystkim jest zerowe i jestem juz naprawde zmęczona sobą,pomijając całe to gadanie o kompleksach. Bardzo prosze o pomoc..............:confu sed: Edytowane przez miqsia Czas edycji: 2010-12-08 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Metamorfoza??
Oczywiście, że jest
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo,w najblizszym czasie wiele sie zmieni. Musze się pogodzić z tym jak wyglądam bo natury bezinwazyjnie nie poprawię....
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Miqsia, a ja się nie dziwię, że jest mało odpowiedzi, bo w Tobie nic się nie prosi o zmianę. Jesteś bardzo ładna i sama nie wiem, co Ci doradzić. Niejedna dziewczyna chciałaby wyglądać tak jak Ty, więc nie wiem skąd te kompleksy.
![]() ![]() A jeżeli koniecznie chcesz przejść metamorfozę to możesz np. zmienić styl ubierania - to daje niesamowite efekty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Wiesz co, Ty chyba jak każda kobieta potrzebujesz trochę zaszaleć z wyglądem, cokolwiek zmienić, a nie że dopatrujesz się niedoskonałości. Jak już przedmówczyni wspomniała- najlepiej jakbyś zrobiłą coś z włosami (gwarantuje, że jest to szybki sposób na poprawę humoru!). Ja na pewno zmieniłabym fryzurkę, wybrałabym taką mniej tradycyjną a bardziej modną
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co ?? Ja dopiero teraz zobaczyłam Twoje zdjęcie !! Jestes bardzo ładna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Witam serdecznie!! Spodziewałam się wielu krytycznych uwag a tu prosze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Puder w perełkach natural bronze z oriflame,błyszczyk do ust cristal glaze i cienie misty mauves-(intense duo eyeshadow) tez oriflame,czekam na opinie i pozdrawiam cieplutko. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem bo nie uzywam kosmetyków Oriflame, ale wiem, że moja koleżanka wraz ze swoja mamą bardzo chwalą sobie puder w kulkach właśnie z Oriflame. Tylko nie wiem czy to akurat o ten chodzi, co napisałaś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ja również uważam że jesteś bardzo ładna i na prawdę nie potrzebujesz jakiejś mega metamorfozy
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Mam już nową fryzurkę z grzywką i czuje sie fantastycznie zrobiłam fotke i lece zanieść film do fotografa. Jak zeskanuje to zaraz załącze zdjęcie. Oczywiście będę czekała na wasze opinie..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Zdjęcie zrobione zaraz po przyjsciu od fryzjera więc na makijaz raczej nie zwracajcie uwagi.
Edytowane przez miqsia Czas edycji: 2010-12-08 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Noo fryzurka ładna
![]() ![]() ![]() Ogólnie, to u Ciebie wiele zmieniać nie trzeba, bo ładna jesteś kobita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Ja też bym dużo nie zmieniała, zgadzam się, że usta za ciemno pomalowane, bardzo zwracają na siebie uwagę, a odciągają ją od oczu, które są Twoim atutem, i myślę, że je powinnaś podkreślać, nie wiem, czy depilujesz brwi, ale wydaje mi się, że są troszeczkę za cienkie, poza tym więcej uśmiechu i wiary w siebie. Jak preczytałam tekst, to pomyślałam, że ktoś naprawdę skrzywdzony przez naturę, a tu proszę
![]() ![]() ![]() pozdrawiam Cię serdecznie i życzę więcej wiary w siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
bardzo ładnie Ci w nowej fryzurce
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.