|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
tatuaz - wlasny wzorek
Witam was
![]() ponad 2 lata myslalam nad tatuazem i nad wzorem a takze gdzie go najlepiej zrobic...hmmm..... chcialam na podbrzuszu ale zle by to wygladalo gdybym zaszla w ciaze a napewno kiedys to sie zdarzy... kolejny pomysl byl na plecach i na stopie.. myslalam nad motylkiem ale tyle osob to ma... ze..... wiec zrezygnowalam. Wymyslilam wkoncu ze musze wymyslec swoj wlasny wzor a ze nie mam talentu plastycznego pomyslalam ze pomaluje usta pomadką i odcinsę je na papierze.... obrysuję olowkiem kontury i to bedzie moj tatuaz, ktory umiejscowie na dole pleców (nie po srodku) nad prawym posladkiem by leciutko mogl wystawiac zza biodrowek (ale naprawde leciutko) ![]() wiem ze moze wam nie spodobac sie pomysl , sa rozne gusta i gusciki... ma ktos jeszcze tatuaz w tym miejscu?? pozdrawiam was ![]() p.s myslicie ze nie bedzie problemu by w salonie mogliby mi go ladnie odtworzyc na skorze,ladnie pocieniowac itd?? pozdro
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: tatuaz - wlasny wzorek
W sumie ciekawy pomysł, miejsce również - jeśli nie będzie na środku
![]() Masz piękny opis. ![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
opis jest z ksiazki pt :"kielich" waldemara Łysiaka ... STRASZNIE MI SIE PODOBA
![]() nie nie na srodku plecow nie bedzie bo dziwnie by to wygladalo ![]() zalanczam zdj , mniejwiecej chcialabym w tym miejscu co ma motylka ta dziewczyna tylko jeszcze troche nizej ... ![]() hehe musialam sie pochwalic pomyslem ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja od jakiegos czasu zastanawiam się nad zrobieniem tatuażu Chciałabym ozdobną literę, bo ma ona mi przypominać coś, co chcę zapamiętać na całe życie
![]() Justi 86 własny wrór tatuażu to świetny pomysł. Podkreśli on twoją indywidualność i będzie tylko Twój ![]() Wizażanki z Katowic i okolic!!! Znacie jakieś sparawdzone i dobre studio tatuaży??? Mieszkam w Anglii, ale patrząc na angielskie tatuaże ( nie podobają mi się wcale) wolę pojechać do Polski i tam zrobić tatuaż w sprawdzonym studiu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
znalazlam tylko cos takiego
![]() ![]() aha dobre studio tatuazu w polsce jest w gdansku jak sie nie myle i ma nazwe "leżeć"
"Dotknij moich zimnych warg, by zrozumieć bogactwo milczenia..." Edytowane przez justi_86 Czas edycji: 2007-02-26 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
up up up
![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
mozesz po prostu pojsc do salonu tattoo i powiedziec co ci sie marzy.... dla mnie wzor zrobil tatuator, ja tylko okreslilam co bym tak mniej wiecej chciala a on nadal temu ksztalt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Jak znajdziesz fajny salon, to bez problemu dostosują Twój zamysł do realiów i stworzycie razem z tatuatorem coś ciekawego i niepowtarzalnego. Własny wzór to dobry pomysł, bo straszna jest myśl, że ktoś mógłby mieć taki sam tatuaż jak Ty...
Powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
a nie wiecie ktory z salonow z gdansku jest najlepszy ??
i czy za to ze tatuator ma mi pomoc z wlasnym wzorem bedzie o wiele drozsze?? mam nadzieje ze za taki tatuaz jaki wymyslilam gdzies 4 na 5 cm nie bedzie kosztowal wiecej jak 200 zl ![]() nie znam sie na cenach ![]() no i chyba lepiej zrobic go przed wakacjami prawda??
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
up up up nikt sie nie wypowie? nikt nie wie ?
![]()
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja robiłam u Artysty, który zaprasza do domu, nie pracuje w żadnym studiu tylko jest polecany znajomym znajomych, za wzor w/g mojego pomysłu i wskazówek, tatuaż 15 cm. 3 lata temu zapłaciłam 300 PLN.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:37.