|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
buty
witam. założyłam już ten wątek w image slubne ale tam mało kto się wypowiada, więc może tutaj uzyskam choć troche wypowiedzi.
przejde do konkretów otóż chodzi mi o butu ślubne- nie moge mieć na wysokim obcasie bo będe wyższa od partnera i zastanawiam się jak to będzie wyglądać z niskimi/. bo jak narazie nie widziałam panny młodej w butach na niskim ,bardzo niskim obcasie?i obawiam się że to niezbyt ładnie będzie wyglądało?co o tym sadzicie a może któraś z was miała niskie obuwie do slubu??
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: buty
na slubnym w watku o butach dziewczyny sie wypowiadaly- bylo tam kilka ktore mialy buty na bardzo niskim obcasie i nie wydaje mi sie ze sie zle czuly... a zreszta suknia jest dluga i nie bedzie widac jak wysokie sa obcasy
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się że to niczemu nie przeszkadza. Ważne żebyś się Ty dobrze w nich czuła, pozatym chyba nie będą patrzeć na to jaki masz obcas. Przecież nie to jest najważniejsze
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ja bym kupiła sobie jakieś białe śliczne balerinki na płaskiej podeszwie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.