|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Który kierunek wybrać? Zawsze wszystko odkładam na ostatnią chwilę no i niestyety jutro idę zapisac sie na studia tylko problem w tym ze nie moge sie zdecydowac na jaki kierunek :/ W grę wchodzi Politologia [specjalność dziennikarstwo i public relations], Europeistyka [spec. administracja europejska bądź finanse i fundusze strukturalne UE], co się tyczy politologii to interesuje mnie ogólnie polityka wkońcu zdawałam Wos jednak jeśli chodzi o polski to go nienawidze wręcz ehhh.... według mnie nie potrafię pisać reportaży czy jakichś artykułów, ale kierunek wydaje mi się w miare interesujący
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Który kierunek wybrać?
Jestes humanistka a nie lubisz polskiego ?
Moim zdaniem skoro zdawalas wos i interesuje sei polityka to idz na politologie ![]() a gdzie sie na studia wybierasz i zaoczne?
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Zapoznaj sie moze z programem przedmiotowym obu kierunkow i na tej podstawie zobacz co by Cie bardziej interesowalo.
Jesli chodzi o przedmioty matemnatyczne to nie powinny byc one jakos specjalnie trudne, w koncu to kierunek humanistyczny a nie scisly
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
ja bym wybrała chyba politologię, tym bardziej że interesujesz się polityką, ale oba kierunki są ciekawe. szkoda tylko że na tej politologii nie ma specjalizacji stosunki międzynarodowe, bo mi się ona najbardziej podoba (sama chyba bede na to zdawała za pare lat
). pozdrawiam i życzę trafnego wyboru |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Administracja europejska bądź finanse i fundusze strukturalne UE to chyba jednak nie są specjalności humanistyczne
Nie lubisz polskiego, a piszesz, że jesteś humanistką... Hmmm...Najbardziej pasowałaby politologia, ale nie dziennikarstwo skoro jak mówisz reportaże itp. nie są dla Ciebie Mój TŻ skonczył politologię na spec. polityka społeczna, może wolałabyś coś takiego?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny! Chyba pójdę na administracje europejską, ale muszę się jeszcze z tym przespać bo nie jestem pewna
Papiery składam do Wyższej Szkoły Humanistycznej na studia dzienne. Wiem, że głupio to brzmi,że nie lubie polskiego a chodziłam do klasy humanistycznej (francuski)...W sumie jakby nie patrzeć teraz postępuje tak samo bo na administracji są 2 języki a na politologii tylko jeden i tam musiałabym wybrać angielki bo niemieckiego nie znam:/ Kierunek wydaje mi się nawet interesujący tylko ilość zajęć mnie przeraża hehe
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
administracja europejska dobrze brzmi
powodzenia na studiach
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.

Zawsze wszystko odkładam na ostatnią chwilę no i niestyety jutro idę zapisac sie na studia tylko problem w tym ze nie moge sie zdecydowac na jaki kierunek :/ W grę wchodzi Politologia [specjalność dziennikarstwo i public relations], Europeistyka [spec. administracja europejska bądź finanse i fundusze strukturalne UE], co się tyczy politologii to interesuje mnie ogólnie polityka wkońcu zdawałam Wos 

). pozdrawiam i życzę trafnego wyboru
Nie lubisz polskiego, a piszesz, że jesteś humanistką...
Hmmm...Najbardziej pasowałaby politologia, ale nie dziennikarstwo skoro jak mówisz reportaże itp. nie są dla Ciebie
(francuski)...W sumie jakby nie patrzeć teraz postępuje tak samo bo na administracji są 2 języki a na politologii tylko jeden i tam musiałabym wybrać angielki bo niemieckiego nie znam:/ Kierunek wydaje mi się nawet interesujący tylko ilość zajęć mnie przeraża hehe