|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Costa Brava
We wrześniu, konkretnie 1, jadę na tydzień na Costa Brava. Czy któraś z Was była tam o tej porze roku? Co ze sobą zabrać, na co uważać? Czy to prawda że Hiszpanie bardzo słabo mówią po angielsku? I jak jest z cenami ciuchów i butów? Pomóżcie...
![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Costa Brava
Tak,Hiszpanie słabo mówią po angielsku-więc warto znać podstawowe przynajmniej zwroty
![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
dziękuję za odzew
![]() zastanawiam się tylko czy w internecie znajdę jakieś rozmówki ![]() Na forum moda Stellios pisząc o Grecji przestrzegała przed komarami-czy to plaga wszystkich ciepłych krajów? Co do zakupów to ja się po prostu nasłuchałam że w Hiszpanii są najtańsze buty w Unii Europejskiej...A jako znana butomaniaczka bede troche zawiedziona jesli tak nie jest ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Z tego co pamiętam,to chyba na onecie są takie rozmówki
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
oj już ci zazdroszcze... byłam dwa razy na costa brava i było pięknie! to były moje najlepsze wakacje więc myśle że na pewnoci się spodoba.
Polecam Barcelone, Tosse, Blanes i Loret! Miłego wypoczynku! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:07.