|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Żelowe, "imprezowe" wkładki do butów :)
Nie wiem czy w dobrym miejscu umieszczam ten wątek ,ale lepsze mi do głowy nie przychodzi. Albo nie umiem się obsługiwać wyszukiwarką (jeśli tak to przepraszam za powtórzenie
![]() ![]() ![]() edit No i nie umiem się posługiwac wyszukiwarką ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żelowe, "imprezowe" wkładki do butów :)
Coś mi świta, że taki wątek był albo w jakimś wątku przewijały się już opinie o tych wkładkach, ale że tam się nie udzielałam, to napiszę tu. Mam takie wkładki Scholla, sama bym ich nie kupiła, bo drogie, ale że wygrałam w konkursie, to używam czasem. Czasem bo na razie miałam przyjemność używać ich na dwóch weselach i w sumie sprawdziły się w jakimś tam stopniu, bo nie ma co oczekiwać, że stanie się cud i nogi w ogóle nie będą boleć. Bo będą, ale dużo mniej. Tylko to, co mnie strasznie denerwuje w tych wkładkach to to, że trzeba je sobie naprawdę idealnie ułożyć w bucie, co czasem wiąże się z wkładaniem stopy 10 razy z rzędu, aż w końcu będzie dobrze. No i jak ma się idealnie dopasowane czółenka, to raczej to wkładeczki mogą się nie zmieścić. Sama miałam akurat ciut za szerokie buty (w sensie tęgości, nie żeby za duże
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Tutaj łopatologiczny poradnik Lexie: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=157959
![]()
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() MagJa dzięki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
mam wkładki scholla, noszę je tylko do baardzo wysokich butów. zajmują część buta od palców do trochę mniej niż połowy stopy, są pod tą częścią, którą się stoi na obcasach (nie wiem jak się nazywa). muszę przyznać, że pomagają wytrzymać imprezę, ale i tak po zdjęciu obcasów stopy bolą w tym zgięciu za palcami. na pewno jest w nich trochę lżej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
W sumie znalazłam sensowny wątek o tych wkładkach http://www.wizaz.pl/forum/showthread...3adki+%BFelowe Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę "+wkładki +żelowe"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i obiecuję poprawę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.