|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
stary jednooki dachowiec
|
Najczęściej komplementowane perfumy
Nie znalazłam takiego tematu, więc zakładam.
Wśród moich zapachów zauważyłam, że jest tak, że mogę zaobserwować pewne typy, które zbierają nieproporcjonalnie dużo komplementów i pozostałe, prawie niezauważane. Ogoniaste na pewno są dostrzegane trochę częściej, wiadomo ![]() Jak jest z Waszymi? Które z Waszych perfum były najczęściej komplementowane i dostrzegane przez otoczenie? U mnie z tych najczęstszych to: 1. Lolita Lempicka, klasyczne jabłuszko 2. Poison 3. Hypnotic Poison 4. Dangerous Woman Bruno Banani (nie wiem, dlaczego, bo zawsze wydawał mi się bliskoskórny; o, i co ciekawe, komentarze wywoływała w tym przypadku edt, a edp już nie)
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najczęściej komplementowane perfumy
Poza pojedynczymi komplemetnami, które zbiera wiele zapachów, mam tylko jeden, który zbierał ich naprawdę dużo i często:
- Halloween Mia Me Mine, edp Tadam, żadne Diory, Muglery czy inne zapachy, nad którymi się czasem rozpływam. Mia Me Mine są owszem bardzo ładne, ale czy aż tak wyjątkowe? A może tak pospolite? Ciężko mi powiedzieć, ale to jedyny zapach, przy którym jest aż tyle zachwytów, gdy go noszę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Poison, Pink Sugar, Alien, LVEB, Eternity.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1. Calvin Klein Euphoria
2. Lancome La Vie est Belle |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guerlain Lover
|
Jest już taki temat, tylko trochę zapomniany
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=54975&page=98 wyszukiwarka google po wpisaniu słów "wizaz", "komplement" oraz "perfumy" znalazła bezbłędnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
stary jednooki dachowiec
|
Cytat:
![]() A generalnie perfumy, o których piszecie, są raczej ogoniaste? Cytat:
![]() ![]()
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, ten zapach jest raczej ogoniasty. Komplementy często otrzymywałam za niego, tylko przechodząc obok kogoś w pewnej, nawet nie bardzo bliskiej, odległości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
stary jednooki dachowiec
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Midnight Fantasy Britney Spears. Ja nie wiem, co jest w tym zapachu, ale faceci go uwielbiają.
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
W moim przypadku, najbardziej komplementowane przez kobiety perfumy to: Poison Girl
natomiast przez facetów: Angel edt i uwaga Playboy Play it wild (tak, ja też jestem w ciężkim szoku za każdym razem :P)
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Eclat d’Arpège Lanvin
![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Incanto Charms Salvatore Ferragamo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:50.