|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Zapachy Gosh - te stare i te nowe ;)
Czy znacie, uzywacie badz uzywalyscie kiedys zapachow firmy Gosh? Kiedys mialam okazje powachac zachwalany zapach She, niestety okazal sie nedzna kopia Light blue i byl dosc nietrwaly. Pare dni temu wpadly mi w oko inne perfumy tej marki, m.in. Nothing. Niestety mialam lapki wypsikane juz czyms innym, wiec wachalam tylko korek i z korka zapach wydal mi sie calkiem przyjemny. Czy wiecei z ktorego roku jest ten zapach? Szukalam, ale nie znalazlam, jednak flakonik swidaczy o tym, ze to chyba byla dosc odlegla epoka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Zapachy Gosh - te stare i te nowe ;)
Testowałam Nothing - mocarny zapach, klimat lata 80. lub początek 90., ale też nie mogę znaleźć daty premiery. Baza delikatniejsza, kwiatowa, z akordami wodnymi. Początek bardzo słodki i charakterny. Wąchałam też True Kaos - interesujący, słodko-gorzki, lekko duszący, pudrowy.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
No wiec dzis dorwalam Nothing
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ja używałam w 1999r Nothing Special, pamiętam go jako zapach stricte różany,bardzo zbliżony klimatem do bułgarskich olejków z róży. Wtedy bardzo mi się podobał, dziś róża to niezbyt lubiany przeze mnie składnik.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Ja miałam Musk Oil nr 6-przyjemne,mydlane,białe piżmo,lekko słodkie-podobał mi się,ale jest bardzo nietrwały.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Gosh doczekał się swojego wątku.
![]() ![]() Nie wiem z którego roku jest Nothing, ale coś w okolicach 1993. Wtedy to pojawiła się reklama w polskiej prasie, wtedy go poznałam i zaraz potem dostałam. ![]() Osobiście uwielbiam. ![]() ![]() Używam go sporadycznie, ale od 1993go roku zawsze mam na stanie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja używałam któregoś Kaosa, nie pamiętam dokladnej nazwy, ten czarny. Bardzo interesujący, wyrazisty, gorzko-pudrowy zapach. Jeszcze kiedyś kupię, jeśli znajdę
![]()
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w latach 94-97 używałam całorocznie, nie męczyły mnie, nikt nie padał z otoczenia, wręcz przeciwnie, podobał się wszystkim. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Kosmetyki meskie Gosh
Hej Wizazanki jakie macie spostrzezenia i uwagi odnosnie komstykow meskich Gosh, polecacie mlodemu facetowi???
---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- dziekuje za przeniesienie mojego postu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Kocham musk oil no 6 gosh. Jest niesamowity ale faktycznie nietrwały. Mogłabym go potraktować jako signature scent gdyby nie ta jego nietrwałość. A czy któraś testowała black musc albo white musc gosha? Mam na nie ochote.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.