|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poszukuję podkładu w kompakcie oriflame
Ja mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ja prawdopodobnie mam, ale nie jestem pewna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
datę ma do stycznia 2008 -mogę wymienić jeśli posiadasz coś z mojej listy
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Palau pozwolisz że poczekam, bo bardziej zależy mi na całym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
nie ma problemu,u mnie się tylko kurzy więc jak się zdecydujesz to za jakiś przydatny drobiazg oddam lub próbki .Czekam na wiadomość w moim wątku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
myślę że do następnego tygodnia, ale czy ty coś miałabyś w zamian?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
a co chciałabyś? W twoim wątku widziałam że kolorówki szukasz, a czy coś jeszcze? Dodadam że przewaga moich kosmetyków to oriflame i avon
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
głównie cieniami się interesuję, ciemnymi, intensywnymi,błyszczącymi , albo bym chciała wypróbować jakiś krem apteczny z kwasami, cienie APC, woda Oda de la reve z firmy If Rocher czy jakoś tak, a może masz wodę z oriflame Soliden, chociaż to przewyższa wartość podkładu, nie wiem co jeszcze, może coś jeszcze by mi wpadło w oko
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
miałam wodę solliden, oddałam ją mamie
![]() EDIT: daję listę i zdjęcia, jakość jest jaka jest bo to skaner ![]() Gdyby kogoś coś zainteresowało to jeszcze poszukuję rozświetlającej kredki Oriflame - takiej jak na zdjęciu poniżej Mogę oddać: 1. Wartner środek do usuwania brodawek – została połowa (5 aplikatorów z 10, więc myślę że i 50% tej „cieczy” – każdy aplikator 1 raz się używa aplikator tyle samo je nasącza) 2. Japonki zielone rozm. 39 (dł. 26 cm) – Oriflame – kupiłam, ale są za duże ![]() ![]() 3. Brzoskwiniowy peeling do twarzy - St. Ives (kupiony w Kanadzie 150ml) – mogę się podzielić ![]() 4. Płyn do higieny intymnej – Avon – zostało ok. 140 ml z 300 ml 5. Kilka kulek (ok.15) z „pudru w kulkach nabłyszczającego Giorgani Gold” – Oriflame 6. Regenerujący pocenie i odświeżający krem do stóp (75 ml) – Avon – zostało ok. 85 % 7. Antiperspirant „pro balance” (sztyft)– Rexona activ reserve – zostało ok. 80% 8. Tonujący balsam do ciała – Oriflame – nieużywany 9. Odświeżający żel pod oczy „aloe” – Oriflame – zostało ok. 95% 10. Lakier do paznokci velvet bronze „nail polish” (7 ml) – Oriflame – 2 razy użyty 11. Lakier do paznokci biały z witaminą B5 i wapniem „colour friend” – Mariza – zostało jakieś 7 ml z 10 ml 12. Lakier do paznokci jasny różowy j.w. – te 2 lakiery zostały kupione do frencza, ale już nie używam 13. Paski do french manicure trójkątne – Avon – 30 szt. 14. Krem do pielęgnacji skórek – Avon – zostało ok. 3 ml z 15 ml 15. Tusz pogrubiający rzęsy „soft black” (8 ml)– Oriflame – 4 razy użyty 16. Błyszczyk do ust „passion fruit vision” – Oriflame – zostało ok. 7 ml z 10 ml 17. Intensywnie regenerujący balsam do ust – Avon – zostało ponad 50% 18. Krem pielęgnacyjny do stóp „foot care” – Oriflame- zostało ok. 50% lub cały (mam zapas ![]() 19. Krem do rąk i paznokci – Oriflame – zostało ok. 15-20 % lub cały (j.w – zapas) 20. Ochronny krem odżywczy na chłodne dni – Avon – oddam ¼ z 200ml 21. Niebieska kredka uniwersalna gruba niebieska (turkusowa)– Miss Beauty – zostało 99% - sam koniec jest złamany 22. Pomadka srebrna – Wibo – zostało ok. 98% 23. Olejek do opalania z orzecha włoskiego odstraszający komary i kleszcze SPF 4 – Progres Cosmetics – zostało 70 ml z 80 ml 24. Podkład w kamieniu candlelight – Constance Carroll – był w kamieniu, obecnie jest bardziej sypki, upadł mi i się pokruszył – jest ok. 95% (z 17 g) 25. Cień do powiek w sztyfcie gray – Avon – zostało ok. 80% - rezerwacja gothika 26. Cień do powiek brazowe błyszczące – Ardan – prawie całe, użyte z 6 razy 27. Cień do powiek perłowy – błyszczy się jakoś różowawo, jest sypki z pędzelkiem (trochę pozaginany) – No name (z gazety) – użyty 2 razy 28. Mozaiki vision (trochę pęknięte opakowanie) – Oriflame – tylko wypróbowane 29. Mogę odsypać pudru sypkiego – Oriflame 30. Zmywacz do paznokci bez acetonu – Oriflame – zostało ok. 52 ml ze 100 ml 31. Wygładzająca baza pod lakier – Avon – użyta 2 razy 32. Korektor pod oczy – Oriflame – użyty raz - rezerwacja gothika 33. Biała kredka do paznokci – Oriflame – użyta 4 razy (mam dwie, obie w takim samym stopniu zużyte więc jedną mogę oddać) 34. Balsam osłabiający odrastające po depilacji włoski – Avon – zostało 80% 35. krem do rąk – Avon – 50% 36. Maseczka oczyszczająca pory do skóry tłustej – Oriflame – użyta raz 37. Perłowy balsam do ciała (250 ml )– Oriflame – mogę odlać połowę 38. Kolczyki – Avon – nie noszone 39. Arbuzowy błyszczyk do ust – Oriflame – ok. 50% 40. Truskawkowa pomadka do ust - Oriflame - zostało ok. 90% 41. krem do depilacji veet - zostało ok.15% 42. Tester do określania rodzaju cery - Oriflame - możliwych 30 badań (6 kartek po 5 badań na kartce (10 pasków)) Próbki: Kenio pour homme (z Francji 1,5 ml) – raz psiknięte, Biotherm eau vitaminee (z Francji 1,5 ml) – zostało ¾ próbki Mogę odlać trochę wody toaletowej „midsummer” (ok. 5 ml) – Oriflame Próbka wody Prowl – Avon YR – krem na dzień (przeciwzmarszczkowy) YR – wygładzająca baza na usta Edytowane przez wskazówka Czas edycji: 2006-08-24 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Takiej kredki szukam tylko że zielonej
gothika daj znać czy wybierzesz coś za podkład. Edytowane przez wskazówka Czas edycji: 2006-08-24 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
25. Cień do powiek w sztyfcie gray – Avon – zostało ok. 80% - to zdjęcie wiernie odwzorowało kolor?
32. Korektor pod oczy – Oriflame – użyty raz, - jaki ma kolor? 28. Mozaiki vision (trochę pęknięte opakowanie) – Oriflame – tylko wypróbowane - co to jest? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
32. kolor jest jeden zaraz spróbóję zrobić jakieś zdjęcie koloru, to jest coś takiego, nałożyłam więcej żeby coś wyszło 28. mozaiki to takie błyszczące maleńkie kułeczka, coś jak cekiny tu możesz poczytać http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=5556 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
ten korektor i cień możesz na razie zarezerwować, a potem zobaczymy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
hej no niestety kredki nie mam.pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:25.