|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
wynagrodzenie trenera - czy ktos mógłby pomóc ?
Zapisuję sie jutro razem z mężem na siłownię, mam zamiar skorzystac z usług któregoś z trenerów, chodzić będziemy 3 x tygodniowo, zastanawiam się, ile może wynieść wynagrodzenie trenera ?
zakładam, że chciałabym korzystać z jego usług przynajmniej przez pierwszy miesiąc, czyli byłoby to ok. 12 sesji idywidualnych. może ktoś z Was korzystał kiedyś z takich usług, albo sam jest trenerem i mógły choc w przyblizeniu podac, na jaka kwote mam sie przygotować, nie mam zielonego pojęcia, nie chciałabym też przepłacić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wynagrodzenie trenera - czy ktos mógłby pomóc ?
W Warszawie to jest przeważnie od 30 do 75 zł za godzinę treningu indywidualnego (zależy od siłowni, wiadomo, że drożej też w niektórych jest). U Ciebie powinno być taniej.
Ale w ogóle to wydaje mi się, że kilka porządnych treningów wystarczy, bo po takim indywidualnym seansie powinnaś dostać rozpiskę (plan treningowy) na kilka tygodni, pewnie na jakieś 2 miesiące. Poza tym na większości siłowni trener jest cały czas na sali i można o coś pytać albo on poprawia, jeśli źle wykonujesz ćwiczenia (te usługi sa wliczone w cenę karnetu). Więc jeśli już masz rozpiskę i kilka pierwszych zajęć za sobą, to potem przez jakieś półtora miesiąca nie musisz chyba korzystać z sesji indywidualnych. Inna sprawa, że są oczywiście bardzo fajne i dużo dają, ale koszt jest jednak poważny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wynagrodzenie trenera - czy ktos mógłby pomóc ?
Midi dziekuje serdecznie za porady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.