![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Edward Norton
Nie znalazłam tego wątku, ale wydaje mi się, że jest baaardzo potrzebny
![]() Uwielbiam tego aktora. Za wszystko. Od gry aktorskiej, po głos, wygląd itp itd. Jego najlepsza rola? chyba w filmie "american history X" Co sądzicie na temat Nortona i czy też tak go uwielbiacie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Edward Norton
aaa nie jestem sama:P Edward to moja milosc!!
Kazdy jego film jest rewelacyjny moje ulubione : american history x , 25th hour , the painted veil Zaraz rozpoczynam ogladanie pride and glory ![]() Uwielbiam gooo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
ja niestety nie widziałam 25godziny, bo nie mam skąd ściągnąć
![]() a pride and glory też mam zamiar dziś oglądać ![]() niby nie jest typowym przystojniakiem, ale ma to COŚ, co sprawia, że serce mi szybciej bije ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
jego najlepsza rola to moim zdaniem fight club(z zaznaczeniem, że jeszcze wszystkich jego filmów nie widziałam).
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Ja może do jakichś szczególnych fanek Edka się nie zaliczam, ale to jak zagrał Aarona w Primal Fear to więcej niż mistrzostwo świata.
Poza tym rzeczywiście - ma coś w sobie. Może nie jest jakiś nie wiem jak olśniewający (to w końcu i tak rzecz gustu), ale ma to coś nieuchwytnego, co sprawia, że potrafi skupić na sobie uwagę na ekranie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
I ja tak po cichu się dołączam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Świetny, utalentowany aktor, noi ma to coś w sobie co przyciąga, choć nie jest zniewalającym przystojniakiem. Podobał mi się w filmie "Czerwony smok" grał polijanta.
Edytowane przez vilema Czas edycji: 2009-02-16 o 17:42 Powód: zapomniałam jednej literki:-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Jakby ktoś nie wiedział jak gość wygląda:
http://images.askmen.com/galleries/m...-picture-2.jpg A mi się nie podoba (z wyglądu) a filmów z nim zbyt wielu nie oglądałam. Jakiś godny polecenia?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam Nortona
![]() ![]() Filmy z jego udziałem, które oglądałam to: "Więzień nienawiści" " Podziemny krag" "Czerwony smok" "Włoska robota" "Iluzjonista" "Malowany welon" MÓJ ULUBIONY ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Wtajemniczenie
|
Staram się oglądać wszystkie jego filmy i jak patrząc na dorobek, to w sumie każdą pozycję widziałam. Wczoraj obejrzałam Pride and Glory, ale kiepski jak dla mnie. Norton oczywiście zagrał dobrze. jak zawsze zresztą
![]() Cytat:
Lęk pierwotny (primal fear) - jego gra w tym filmie to mistrzostwo świata, podobnie jak w : Więzień nienawiści (american history x) fight club Hazardziści rozgrywka czerwony smok iluzjonista malowany welon Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ja oglądałam "Hulk", "Iluzjonista", "Czerwony smok" i chyba cos jeszcze, ale nie pamiętam.
Interesujący facet i bardzo dobry aktor ![]()
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Ten wątek i wypowiedzi Wizażanek jest dowodem na to, że kobiety w mężczyznach najbardziej cenią inteligencję i… wiarygodność. I słusznie.
Spojrzenie tego gościa mówi wszystko. Chciałabym się z nim zaprzyjaźnić, wyskoczyć na kawę lub sandwicza na mieście, przegadać wiele godzin, albo chociaż pobyć w jego towarzystwie. Ale mimo tego, że bardzo, bardzo go lubię i ogromnie cenię talent aktorski, to jednak miłość do typków spod ciemnej gwiazdy ![]() Mówię o Malkowichu, Oldmanie, Casselu i im podobnych. Oni także mają bardzo specyficzną urodę( swoją drogą ciekawe dlaczego w takich aktorach zazwyczaj się kocham ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;11018301]Ten wątek i wypowiedzi Wizażanek jest dowodem na to, że kobiety w mężczyznach najbardziej cenią inteligencję i… wiarygodność. I słusznie.
Spojrzenie tego gościa mówi wszystko. Chciałabym się z nim zaprzyjaźnić, wyskoczyć na kawę lub sandwicza na mieście, przegadać wiele godzin, albo chociaż pobyć w jego towarzystwie. Ale mimo tego, że bardzo, bardzo go lubię i ogromnie cenię talent aktorski, to jednak miłość do typków spod ciemnej gwiazdy ![]() Mówię o Malkowichu, Oldmanie, Casselu i im podobnych. Oni także mają bardzo specyficzną urodę( swoją drogą ciekawe dlaczego w takich aktorach zazwyczaj się kocham ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no mi się akurat Cassel nie podoba ![]() fajnie opisałaś Edwarda. Moim zdaniem bardzo trafnie. Wygląda na porządnego, ale .... potrafi też pokazać pazur i wtedy jest taki seksowny ![]() ![]() mogłabym z nim być, jak dla mnie nie jest zbyt porządny ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Sania, pisałam jednak z małym przymrużeniem oka. Myślę, że o tym wiesz, prawda? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;11018736]Sania, pisałam jednak z małym przymrużeniem oka. Myślę, że o tym wiesz, prawda?
![]() ![]() ![]() wybacz, nie skapnęłam się, że akurat o to Ci chodzi ![]() taaak w kinie czarne charaktery, ale właśnie Edward jest taki cudowny, bo i w kinie i do życia jest prawie idealny (prawie, bo mam przecież swojego TŻta ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A mój TŻ-et wcale nie jest zazdrosny o Malkowicha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;11019043]W dzieciństwie zawsze podobały mi się baśnie barci Grimm, które ceniłam bardziej niż te Andersena. Myślę, że już wtedy widać było, że mam troszkę specyficzne poczucie estetyki
![]() ![]() ![]() A mój TŻ-et wcale nie jest zazdrosny o Malkowicha ![]() ja też wolę te Braci Grimm ![]() jak aniołek mówisz ![]() mój jest trochę zazdrosny, ale raczej obracamy to w żart. Wkurza się lekko jak oglądam film z Nortonem i ślina prawie mi kapie na dywan ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Miłego dnia Saniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;11019378]Pal licho zazdrość TŻ-ta , ale dywanu trochę szkoda. A wystarczy wydać 14.90 i możesz oglądać filmy z Nortonem ( KLIK) bez problemów
![]() Miłego dnia Saniu ![]() ![]() dziękuję i wzajemnie Kijanko ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
uwielbiam Go jako aktora.
Za iluzjoniste i więźnia nienawisci. W ogóle gość ma wszystko co powinien mieć. Dobrze wygląda, dobrze gra, podobno jest mega mądrym człowiekiem. No i głos...
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
![]()
Bardzo lubię tego aktora
![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
witam dziwewczyny!! wiec jestem ogromná fanka Nortona i zgadzam sie z powyzszymi opiniami na temat seksownosci, inteligencji spojrzeniu itp. 100% prawda!!!
moja milosc zaczela sie od Fight Club. jego kreacje sa niesamowite a wiekszosc filmów naprawde dobra. dopiero niedawno ogladalam jego debiut Primal Fear i bylam poprostu w szoku jego talentu! Na feceboooku nawet dolaczylam do grupy: Edward Norton should play in every movei ![]() Hulk jedynie to totaln porazka ale jako film a nie gra aktorska Nortona. Ale obejrzalam, bo ogladam wszystkjo co z nim zwiazane ![]() American History X, Iluzjonista, powtarzam sie ale to tez moje jedne z ulubionych ale rowniez Everyone says I love you, Smoochy, Czerwony smok, 25 godzina, Painted Veil. Generalnie wszystko!! :P ciekawa jestem opinii innych i ciekawa dyskusji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"American hisotry X"...spłakałam się na tym filmie i wiedziałam,że kocham Nortona ![]() "Czerwony smok"...fantastyczna gra. Uwielbiam go-ma taki chłopięcy wyraz twarzy,jest po prostu przeuroczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
dopisuję sie do fanek Nortona.
najbardziej podobał mi sie w "Podziemnym Kręgu" i "Lęku Pierwotnym",. W "Czerwonym Smoku" przyćmił go Ralph Finnes. Najnowsze dzieła w których grał jakoś nie przypadły mi do gustu. " Średnio podobał mi się" Iluzjonista" i Malowany Welon. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Norton był moim ulubionym aktorem ( no jeszcze Hopkins, ale on to gigant kina i jest poza konkurencją
![]() ![]() Ale wciąż Edzia uwielbiam ![]() ![]() ![]() ![]() Tak czy inaczej Edzia uwielbiam ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
to coś dla oka
![]() ostatnio wkurzyłam się, bo przeczytałam na filmweb komentarz na temat tego, że Norton nie potrafi grać twarzą/ma kiepską mimikę. Co Wy na to ![]() ja kompletnie się z tym nie zgadzam.
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
to ja sie dolaczam
![]() http://www.fest21.com/en/image/edward_norton_2 http://images.fanpop.com/images/imag..._1126_1428.jpg ten ostatni mozna przegladac~!! ![]() ![]() Edytowane przez Opiumalfa Czas edycji: 2009-02-19 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
Oj, bardzo go lubię. Bardzo interesujący facet, przystojny, dawno już zwróciłam na niego uwagę.
Plotkujem: Ciekawe, czemu rozstali się z Salmą, zdaje się, że byli ze sobą kilka lat i podobno on mial tzw. problemy z wiernością. No i jest nieźle wyksztalcony, studiował architekturę i japonistykę, skończył historię, zdaje się zna hiszpański i japoński (chyba kiedyś nawet pracowal w japońskim oddziale jakiejs firmy). ---------- Napisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Ech, ci aktorzy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:36.