|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Armani Chanel MAC Gap Orsay i inne NOWE
Nieaktualne
Wymienione: Nevada: MAC Mineralize blush Dainty, ubytek jak na zdjęciu (myślę, że około 5-7%) a kolor pomiędzy tym, co widać na 2 zdjęciach. Proszę sprawdzić w sklepie lub w necie przed wymianą. Edytowane przez anexxa Czas edycji: 2008-10-16 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Armani Chanel MAC Gap Orsay i inne NOWE
Armani Maestro tusz do rzęs nr 1 (czarny), NOWY -
Jaka jest data wazności??? coś u mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=275242 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kici kici miau miau
|
hej
![]() podobaja mis ie cienie Chanela ![]() co prawda watek oznaczylam jako nieaktualne ale to co jest , jest aktualne ![]() Mam olejek do mycia Chanela - moze bylabys zainteresowana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
No nie wiem,na razie nie chce mi się przeglądać kufra
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
interesuja mnie cienie chanel. jakie to kolory, masz moze fotke? i czy ewentualnie znajdziesz cos u mnie w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos za:
Orsay lusterko w skórzanej, różowej oprawie, średnica 8.5 cm. NOWE. Chanel Coco Mademoiselle 20 ml EDP (zapas do flakonika twist&spray, ORYGINAŁ) NOWE Chanel Coco Mademoiselle mgiełka do ciała 100 ml NOWA Armani Maestro tusz do rzęs nr 1 (czarny), NOWY |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Mirra, nie, nie mam zdjęcia. Kolory sprawdzisz np. tu:
http://uma.chanel.com/product.php?chnprd=MAEMU29D U Ciebie może interesowałaby mnie odżywka Joico, ale jest jej sporo, a do 2009 raptem 3 miesiące, więc nie wiem na pewno. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Jojco zawsze podaje w ten sposob termin przydatnosci, nie spotkalam sie zeby byl podany konkretny miesiac, znaczy to ze mozna uzywac po prostu przez caly rok 2009...
ale nie namawiam, pomysl sobie spokojnie ![]() EDIT: aby wyrownac wartosc moge cos dorzucic ![]() Edytowane przez mirra77 Czas edycji: 2008-09-21 o 19:15 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
MAC Mineralize Skinfinish Light Medium, ubytek jak na zdjęciu (myślę, że około 5-7%)
Armani Maestro tusz do rzęs nr 1 (czarny), NOWY Zapraszam do mnie , moze cos Ci wpadnie w oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Anexxa, jestem nadal chetna na dwojeczke chanel...
czy myslalas jeszcze nad odzywka jojco? (patrz post 11) z ta data waznosci jest tak jak pisalam, upewnilam sie jeszcze w salonie w ktorym kupowalam jojco - jesli nie ma dokladnie okreslonej daty waznosci co do miesiaca, znaczy to, ze nie ma to tak naprawde wielkiego znaczenia. skoro jest napisane ze rok 2009 to znaczy ze przez caly ten czas produkt jest pelnowartosciowy. dotyczy to wszystkich kosmetykow ![]() to tak tylko gwoli wyjasnienia. ale oczywiscie "nic na sile" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
mgielka coco?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=270535 prosze odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Melduję się
![]() ![]() MAC Mineralize blush Dainty, ubytek jak na zdjęciu (myślę, że około 5-7%) a kolor pomiędzy tym, co widać na 2 zdjęciach. Proszę sprawdzić w sklepie lub w necie przed wymianą. na mój cień nowiutki MAC w kolorze seedling? ![]()
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Mirra, przepraszam, ale jak policzyłam, ile mam napoczętych odżywek do włosów, to się zdumiałam
![]() Gosia197 - nie, dziękuję, Prada to nie moje klimaty. Toya - niestety, nic. Nevada - chętnie ![]() Hathayoga - no, nie wiem. Pozwól, że jeszcze pomyślę, bo masz sporo fajnych rzeczy, ale musze sobie ułożyć w głowie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() czy nadal jesteś zainteresowana pędzlami? bo ja mam ciagle chrapkę na cienie chanela
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.