|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Basia Kwiatkowska
Mam prosbę.
Proszę o podanie emaila do pani Basi Kwiatkowskiej nigdzie nie mogę znzleżć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Basia Kwiatkowska
Nie znamy. Basia już z nami nie współpracuje i nie korzysta z wizażowego maila.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dziękuje bardzo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
|
Kaka02 ja Ci podam fajny sposob na zdobycie e-mail
![]() Otwierasz strone google, wpisujesz "biochemiaurody" Na pierwszym miejscu masz www.biochemiaurody.com - klikasz i nie dziala <wow> .. nie zalamujesz sie ![]() ![]() ale Cofnij sie ponownie do wynikow, spojrz na domeny wyswietlonych stron, zobaczysz: www.biochemiaurody.fora.pl/ - klikasz i dziala ![]() Jest osoba ktorej szukasz, ale nie ma maila ![]() wiec .. otwierasz jakiegokolwiek posta napisanego przez Basie i klikasz wyslij wiadomosc e-mail - otworzy sie OE a w nim pelen e-mail ![]() Zalezy od przegladarki: czasem wystarczy "najechac myszka" na sam napis e-mail aby go zobaczyc w "chmurce" znaleziony mail nie dziala? Nie zalamuj sie ![]() Przeszukujesz google dalej, wpisujac rozne hasla dotyczace szukanej osoby, zwracaj uwage tez na daty. PS. z roznych For najlatwiej "podejrzec" maila, poniewaz wiekszosc wymaga zarejestrowania, a to wymaga podania e-mail. aniolek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:22.