|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
problem z SMSami w Motoroli v3 :(
pytanie do posiadaczek tego telefonu:
ile smsów mieści wam się w skrzynce odbiorczej? bo mi tylko 20 ! wiem że w ustawieniach można zmienić to, ale próbuje i nie działa, a może to jest maks i więcej sie nie da???
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: problem z SMSami w Motoroli v3 :(
pomóżcie
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
niech mi ktoś powie ile mu się mieści tych smsów bo nigdzie w necie nie mogę tego znaleźć |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Mam ten sam problem
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
myślałam że tylko ten mój telefon jest jakis wybrakowany ![]() przecież to koszmar ! - zawsze lubiłam sobie poczytać miłe smsy od TŻ wieczorem, a tu lipa , bo muszę co chwile kasować żeby odebrać jakieś nowe a w skrzynce nadawczej normalnie mieści mi sie bardzo dużo , zmieniam ten telefon jak najszybciej |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
A nie możesz zapisywać tych smsów ? Ja miałam ładny zeszycik a tam wszystkie miluśkie wiadomości
I czytałam sobie wieczorami.
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Risha , u mnie tez tylko 20
Wcześniej miałam Samsunga, który miał cos koło 80 , więc cięzko było się przestawić ,ale można się przyzwyczaić W każdym razie jakbys się dowiedziała jak to zmienić to daj znać
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Ajjj, a ja właśnie zmieniłam z Samsunga (200 wiadomości) na Motorolkę
![]() Pozwolicie że podepnę się pod wątek Podpisałam teraz umowę na 2 lata na ową Motorolę ale że Samsung jeszcze w świetnym stanie...tak się zastanawiam czy mogłabym sprzedać ten nowy telefon? Jeśli tak to jak się do tego zabrać? (Pytanie może naiwne ale w tematach komórkowych to ja zielona jestem)
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
ja też miałam właśnie samsunga x640 przed tą motorolą,
![]() Arribeth a jaki model samsunga chcesz sprzedać?? beznadziejny ten telefon jest -teraz żałuję że patrzyłam tylko na wygląd |
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie nie chcę sprzedawać Samsunga. Mam model X100, bez bajerków ale bajerki nie są mi potrzebne. Zresztą przywiązałam się do niego a do Motoroli jakoś nie mogę
Mam ją od miesiąca i coraz bardziej mnie wkurza.
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
tak tak w mam motorole i tez musze powiedzieć ze mieści sie tyylko 20!!!! buuu
naszczescie mam dużo lepszego siemensa.
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny
ja tez mam motorole, ale inny model. Smsy mialam tak ze one po prostu sie zapisuja na karcie SIM a nie na telefonie dlatego tak mało jest. ja mam heyah weiec mogłam miec okolo 8 wiadomosci.... dla mnei to była masakra.... poszukałam kodów na necie. znalazłam. teraz moge miec okolo 80 smsow bo zapisuja sie na telefonie./ mam motke e398. nie wiem czy do v3 tez sa takie kody ale poszukajcie. w moim wypadku są to kody seem. nie znam sie dokładnie. i czytałam duzo bo telefon mam na gwarancji jeszcze, wiec jakby co to w serwisach nie powinny sie czepiac za takie kody (o ile w ogole sie da u Was) bo sa one wprowadzane z klawiatury, zadna ingerencja w telefon... ale tez są rozne opinie. ja mam powprowadzane i jak na razie jest ok
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
o tutaj są opcody wszystkie chyba.... ale nie ręczę ze zadziala w v3...
http://www.mobile.net.pl/forum/fcrtw...tq,index.xhtml |
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
te kody chyba nie działają na v3 - a już mialam nadzieję .......
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
czemu nie dziala? na pewno dobrze wystukałąs ten pierwszy numer co trzeba? bo ja musiałam pare razy bo nie zawsze załapie, trzeba naprawde szybko.
jesli jednak nie pasuje to innego sposobu nie znam....szukałam dalej, jezeli nie dzialają Ci opcode (dziewczyny probujcie, bo na niektorych telefonach dziala, na niektorych nie... nie wiem czemu...) to da sie jeszcze inaaczej, juz przez kabelek i jakies programy... wszystko jest tutaj www.matrax.net wiem ze nie pomogłam, a Tobie Risha tylko nadziej zrobilam....
|
|
|
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
ja to mam zawsze jakiś problem
![]() zamieniłabym ten telefon na inny ale on mi sie tak podoba.... ![]() a te smsy to naprawde mi bardzo przeszkadzają bo co chile musze kasować ![]() Dziewczyny czy zamieniłybyście tą v3 na takiego Samsunga x680 ? 680.jpg |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam motorole V3 i miesi mi sie duzo wiadomosci tak najwiecej miałam ponad 40 w nadawczej moge miec nawet ponad 70
heh dla odmiany mam inny problem niemoge odbierac ani wysyłam MMSów
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za linki
Edytowane przez amistad.k.m.s Czas edycji: 2006-08-20 o 13:09 |
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
nie ma za co
mam nadzieje ze chociaz jednej osobie pomoglam
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
ja obecnie mam sagema myx6-2 i miesci sie tutaj 125 smsow, mmsów tyle ile karta pamieci zmiesci
![]() wczesniej miałam Nokie, która ŁĄCZNIE wszystkich wiadomosci przechowywała 20 (nadawcza+odbiorcza+wysła ne). To dopiero był koszmar... Ale z sagema jetem zadowolona mimo iz telefon sporych rozmiarów jak na nasze czasy
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
ja mam motorole c650, nie taka zarabista z klapka jak wy
i tez mialam 20 smsow, a potem znalazlam jak to powiekszyc, moze tez tak macie? a wiec u mnie sie wchodzi tam tak: Centrum wiadomosci > i klika sie ten przycisk 'menu' i jest sie w Menu centrum wiadom. , tam sie zjezdza na dol az do Ustawienia wiadomosci i>Autoczysczenie >Specjalne i ustawia ta liczbe na np. 40 i potem na skrzynce mozna miec wiecej niz te 20, to jeszcze zalezy ile ma sie mms bo one zabieraja wiecej pamieci
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
madarynka dzięki bardzo za tę podpowiedź
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.

wiem że w ustawieniach można zmienić to, ale próbuje i nie działa, a może to jest maks i więcej sie nie da???

myślałam że tylko ten mój telefon jest jakis wybrakowany 
I czytałam sobie wieczorami.
W każdym razie jakbys się dowiedziała jak to zmienić to daj znać