|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Masz mało włosów?mi pomogły
Pigułki antykoncepcyjne yasmin.Teraz moge się juz wypowiedzieć - biore je ponad pół roku.Włosy mam 2 razy gęstsze niż kiedykolwiek.
Cały czas je farbuję,nie zmieniłam diety.W ogóle nie wypadają- nawet podczas mycia! inne ciekawe skutki uboczne - o rozmiar urosły mi piersi, cerę zawsze miałam w miare czystą a teraz zdazyłam juz zapomniec co to takiego pryszcz. Żadnych negatywnych skutków ubocznych nie dostrzegłam.
|
|
|
#2 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Masz mało włosów?mi pomogły
Cytat:
"Well-behaved women rarely make history." Marilyn Monroe Edytowane przez Mariti Czas edycji: 2006-08-21 o 00:02 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
pigułki antykoncepcyjne polecane jako cudowny środek na piękne włosy i duże piersi
Tak wogóle też biorę yasmin i nie zauważyłam cudownego wpływu na moje włosy wiec to zapewne sprawa indywidualna.
|
|
#4 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Tak się składa, że ja również biorę Yasmin, dzięki Bogu piersi mi nie urosły bo przy miseczce E większy rozmiar był by tragedią! Jeśli chodzi o włosy wypadają garściami, zresztą taki sam wpływ na włosy miał również Cilest i Harmonet! Polecanie hormonów uważam za jakieś nieporozumienie!
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
A czy ja piszę ,zeby kupowac pigułki w kiosku?
Hmm?Lekarz chyba je przepisuje prawda? Pigułki pomagają kobietom z ciut za mała iloscią estrogenu. Yasmin zresztą zostały ponoc specjalnie"zaprojektowane " pod pomaganie urodzie. Co do ziółek to niektóre uwazam za bardziej szkodliwe niż pigułki np.taka wilcza jagoda,bagno zwyczajne,wrotycz... a co do małolat to powinny je łykać zamiast rodzić dzieci w liceum kub w gimnazjum... lub łykac bombę hormonalną postinor,ze juz o innych srodkach kulturalnie nie wspomnę.
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Ja naszczeście mam gęste włoski, więc to nie jest mój problem
|
|
#8 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:44.