![]() |
#1 |
BAN stały
|
Drag Queen
Nie jest to pełny makijaż jaki robią sobie prawdziwe Drag Queen ale spokojnie mozna go do nich zaliczyć.
Podkład revlon
Cienie zimowa paleta Artdeco pomadka Chanel Rouge tusz <lol> fatalny wybór rozwalił cały efekt nie wiem czy stary czy tandetny volume expres kredka biała Gosh i czarna Lancry Puder Avon |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Drag Queen
Kurde ten róż na polikach jest chyba za nisko - podobają mi się usta , za to rzęski wcale nie są dokładnie wytuszowane - obszar przy nosku
![]() Reszta o.k |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
wiem wiem ten tusz porażka kompletna pomalowałem zewnętrzne rzeski i kurde albo on jest taki tandetny albo stary albo mi sie porostu trafiuł taki paskudny
![]() aha coi do różu to połozony był pod kości policzkowe zeby jeszcze mocniej zaakcentowac kości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
WOW
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Miło Cię zobaczyć Kreku!!! Prawdziwe drag Queens mają o wiele mocniejszy makijaż, nieprawdaż? Tu wersja soft....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
czy taka dziewczeca to nie wiem <?> kiedyś mi powiedzieli ze bardzo plastyczna
![]() wiem wiem ze to nie jest w 100% make-up drag queen napisalem ze niepelny ![]() ![]() ![]() A tutaj to nie masz na co patrze :p to tylko makijaz jak chcecie to moge swoje zdjątka gdzieś wzucic ![]() kułde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Nie podoba mi się. Makijaż jest rodem z lat 80-tych gdzie królował kicz, różowe cienie i plastikowe kolczyki. Wcale nie przypomina mi makijażu Drag Queen.
Zdjęcia są prześwietlono-różowe. Jest zbyt dużo różowego cienia w kącikach oczu. Modelka, czy to ty jesteś-nie wiem, ma głęboko osadzone oczy, brwi są zapuszczone, nie podkreślone-co gra ważną rolę w makijażu dragów. Brakuję sztucznych rzęs... A twoje nawet nie są dobrze wytuszowane! Widziałam kilka makijażu Drag, ale ten jest po prostu nackanym i totalnie nieprzemyślanym zabiegiem. *********** Prosiłam Cię już wcześniej-zacznij załączac zdjęcia do postu. NIE wklejaj ich w post. Dodaj je jako załącznik! ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
jak nie wiesz makijaz drag jest swobodnym makijazem nie obowiazuja w nim zadne zasady ma byc tylko przerysowany nie wazne czy jest z lat 80, 90 czy 40. Napisalem ze nie mialem sztucznych rzes jak równiez dorwalem w łapki trefny tusz.
dodaje je jako załacznik. klikam w ten spinacz wgrywam fotki a potem klikam insert all |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
nie no calkiem Ci dobrze w tych kolorkach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U ciebie jest to po prostu "żaden" makijaż, rozumiesz? Jakbyś się po ciemku, bez lusterka wymalował się tym co CI w ręce wpadło. ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
to moze napiszesz mi jak sie dodaje jako załacznik ? a nie nawijasz zebym dodawał w ten nie inny sposób.
a propos make-up'u nie przywykłem do malowania sam siebie wiec też weź to pod uwage jedyna rzecz do jakiej sie ograniczam przy makijażu mojej twarzy to podkład i puder i to tez w znikomych ilościach by był niewidoczny. ciezko mi malowac samego siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie - bo sam widzisz , że zdjęcie nie objęło całości twarzy - się zaczynałam domyślać czort wie czego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dodam jeszcze tylko ze za blisko noska konczy sie cien ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Matulu,dziewczyny,czemu tak bardzo zgryzliwie?Po pierwsze-jesli dobrze zrozumialam-to proba i wariacja na temat Drag-Queens.Po drugie-nikt sie mistrzem nie urodzil.Jak sobie przypomne wlasne raczkowanie makijazowe-pozaluj boze,co to za ciapanina byla.Poza tym teraz jest moda na lata 80-te,i wlasnie te wszelkie roze,i inne wyraziste kolorki sa jak najbardziej in.Krek,troszke wyreguluj brwi i wywal ta stara mascare-sprouj rzeczywiscie ze sztucznymi rzesami,calosc nabierze wyrazistosci.usta-bomba.zrob zdjecie calej buzi-ale mnie sie i tak podoba!
Buzka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Fajnie, ze zdecydowales sie ujawnic nam
![]() Makijaze Drag Queen kojarza mi sie z kiczem, pod tym wzgledem Ci wyszlo ![]() Jest zarowiascie ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
nie maluje sie na codzień tylko na jakieś specjalne wyjścia nakładam tylko podkład + puder
![]() nie zrozumiałem aluzji z ujawnieniem sie, jesli chodzilo ci o to czy jestem drag queen to nie. jestem normalnym facetem. ![]() czemu taki pomysł ?? jestem szalony kocham malować wiec czemu nie mam prezentować makijaży od czasu do czasu na sobie. modelek nie mam na wyłaczność wiec zawsze czasu nie mają a siebie mam non stop ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, ze jestes koles z jajem, potrafisz sie umalowac i pochwalic swoja praca ![]() Co do uzywania przez mezczyzn podkladow i pudrow...hmm... mysle, ze to kwestia indywidualna i nie ganie Cie za to, chociaz i nie pochwalam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Wracajac do samego makijazu ![]() ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
jeżeli kobiety mogą sie malować i pięknie wygladać to czemu mężczyźni nie mogą uzywac chocby samych podkładów ?? w polsce jest mało tolerancyjne społeczeństwo więc tego nie akceptuja ale coraz czesciej sie z tym spotykamy to już norma ze bizmesmeni wielkich koncernów czy wielkich przedsiębiorstw sie malują i to nowościa nie jest. w innych krajach europy i USA to norma.
wiesz "ryba82" przeciez tu na avatarze to też ja :p wiec wiesz :p ujawniłem sie od samego początku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
no wiesz ja tez na to nie patrze ale stwierdzam fakt i to co sie dzieje dookoła nas. używam podkładu kryolan dermacolor light PERFECT MATT fajny podkład który dobrze kryje oraz wysusza i tak dosyć tłustą moją skórę oraz zabezpiecza przed jakimiś syfkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Na temat makijażu się nie wypowiem, bo wszystko zostało powiedziane... Jedno co mnie zaciekawiło... widział Cię ktoś w tym?? Bo jeśli tak to musiał mieć niezłą minę
![]() ![]() ![]() Co do używania podkładów przez mężczyzn... Wydaje się to dziwne, ale przecież na przykład w show-biznesie (czyt.w tv) jest to na porządku dziennym. Bez tego każdy w telewizji świeciłby jak lampa. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewkaa już ci pokazała na załączniku co trzeba zrobić, aby dodac zdjęcie. ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
mnie się podoba, drag queen wyglądają klałniasto, a ten makijaż jest staranny i nieprzesadzony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:54.