|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: wibrator analny dla mezczyzny
Bardzo fajne
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez 67660fbe4431ef874c547a9fe9d74590b5092d2a_69337201e3f4a Czas edycji: 2015-08-10 o 12:27 |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Jeśli to dla mężczyzny, który wcześniej masażerów prostaty nie miał to wg mnie wszystkie trzy są za duże. Jeśli zależy Ci na mocnych wibracjach to miej na uwadze, że żaden z nich tego nie zagwarantuje - są one wyposażone jedynie w wibrujący element w kształcie 'jajeczka' - cos takiego jak na zdjeciu, tylko bez kabelka ImageUploadedByWizaz Forum1439067911.896107.jpg I jeszcze jedna uwaga - ten model z kulkami bym raczej odrzuciła - ciężko będzie nim stymulować prostate od wewnatrz, bo do tego potrzebny jest nacisk, a takiego raczej za łatwo nie osiągnie się czymś co się wygina (a z ta czescia z kulkami tak właśnie będzie). |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
W sumie dla mnie to też z deka dziwne i...gejowskie. Mimo, że do samych geji nic nie mam, do hetero, którzy lubią takie rzeczy też nie, ale nie chciałabym być z kimś takim jednak. Ale co kto woli :V
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
btw niedawno na blogu proseksualnej był test męskich korków analnych. dawno nie wchodziłam nie czytałam jej wpisów (pojawiają mi się na fb), ale rady autorki są wg mnie bardzo trafne, może tam poszukaj inspiracji modelowych
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
nie wiem co gejostwo moze miec z tym wspolnego, ale w tym kraju wychowanie seksualne jest na bardzo niskim poziomie i takie zachowania nalezy rozumiec... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
no to już lepiej razem sie pobawić
![]() xxx Edytowane przez 67660fbe4431ef874c547a9fe9d74590b5092d2a_69337201e3f4a Czas edycji: 2015-08-12 o 13:08 |
|
|
|
|
#10 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i wiesz tak można myśleć o każdych pieszczotach które nie są związane z seksem hetero czyli penis w pochwie. Chcesz pieszczot łechtaczki? Masz jakieś lesbijskie ciagoty? Powinien ci wystarczyć zwykły seks. ;p |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
To tylko moje spostrzeżenie, zabawy w męskim odbycie po protstu kojarzą mi się z deka z gejami i nic na to nie poradzę :V. Nic do nich nie mam w tym sensie, że ich nie potępiam, nikt taki nie przeszkadzałby mi w moim otoczeniu ani nic, ale jednak nie chciałabym żeby mój TŻet lubił coś takiego, to jest moje subiektywne odczucie, tak samo jak nie chciałabym aby był nadmiernie owłosiony bo mnie to trochę odrzuca, ale wiadomo to nie jest najważniejsze.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Konto usunięte
|
Cichutko przypominam, że autorka/autor prosi o opinie, nie ocenianie.
Nie chcę zamykać wątku, więc mam nadzieję, że dymu nie będzie. |
|
|
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
Nie jestem seksualnie ograniczona, lubię eksperymenty, BDSM, ale moje spojrzenie na to jest po prostu takie :V. Ale kaguya ma racje bez potrzeby się wypowiadałam bo w sumie wątek nie jest o tym po prostu zachęciła mnie do tego użytkowniczka, która myśli podobnie.
Ogólnie nie mam nic do waszego spojrzenia na to, każdy ma inny sposób patrzenia. Wybaczcie offtop. |
|
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
@aneta109
no wlasnie ciezko znalezc taki z mocnymi wibracjami w przystepnej cenie. poki co najbardziej mnie przekonuje numer 1. choc opcja @lovestore24 tez wydaje sie calkiem ciekawa, jednak ceny tutaj sa znacznie wyzsze! @angela_6 moze nie ograniczona, ale nie wyedukowana, bo mylisz pojecie pociagu mezczyzny do drugiego, z czerpaniem przyjemnosci stymulacji prostaty przez samego siebie albo partnerke. pewnie jak slyszysz anal to pierwsze skojarzenie gej? |
|
|
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
A nie bo moje pierwsze skojarzenie to chłopak robiący to dziewczynie :V. I tak wiem, że stymuluje to dla facetów prostatę i jest zapewne przyjemne, ale mi się tak kojarzy i jednak trochę odrzuca. Kurcze nie chce już o tym pisać, ale zawsze nie potrafiłam nie odpowiadać na teksty na mój temat tym bardziej jeśli są nietrafione.
|
|
|
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
Z wiekiem przychodzi otwartość na tego typu doznania.
Koleżanka mi opowiadała, że z jej byłym bawili się w odnajdowanie nietypowych "dróg do orgazmu". Od takiej stymulacji dostawał "orgazmu całego ciała", przy którym normalny to parę spazmów. Jakoś mnie nie zachęciła aby tam sięgnąć, ale może zbyt duży beton jestem... Lubię jak kobieta mnie tam liże, ale dalej... chyba czasu potrzebuję, albo odpowiedniej kobiety, a może poczekam z tym do ślubu... No chyba że do urologa trafię szybciej... |
|
|
|
|
#18 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
BAN stały
|
Nie ma co się ograniczać i bawić w półśrodki. Wg mnie od razu kupić coś takiego. Miłej zabawy!
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#21 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.