|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
i jeszcze jeden i jeszcze raz...
jeszcze raz wam polecam dziewczyny zapach "eau de italie" oraz "rose paestum" sa to podobnie jak "costes" zapachy bardzo unikalne exkluzywne nie dostepne w masowej sprzedazy .tj costes mial byc zapachem firmujacym tylko jedno miejsce -luksusowy ,tajemniczy legendarny hotel "costes " w paryzu ,tak"eau de italie "ma byc synonimem srodziemnomorskich wloch i hotelu "sireneuse".wszystkie te zapachy jakoscia, kunsztem , klasa warte sa swej ceny a ich zadkosc wyjatkowosc oraz wykonanie z przeznaczeniem do nie masowej produkcji (np tj amouage do tysiaca sztuk flakonow jednego zapachu i kazdy flakon oznaczony pojedyncza sygnatura ) dodaja im uroku i pikanteri ich posiadania jako dziel sztuki perfumeryjnej zaden z nich nie znajdzie sie w "discount shopie" -gdzie wyprzedaje sie juz nie modne w sezonie zapachy designerow,gdyz o zapachach tych unikalnych wiedza zazwyczaj tylko kolekcjonerzy a 90%ludzi nie wie o ich istnieniu.ja stwozylem sobie liste perfum najlepszych z najwyzszej pulki a nad nimi jeszcze wyzej mam "arystokracje perfumeryjna" zapachy kture sa klasa same dla siebie.
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: i jeszcze jeden i jeszcze raz...
Cytat:
![]() Szczerze mówiąc, wypowiedź z tyloma błędami brzmi dla mnie co najmniej niewiarygodnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
no wy babska wstretne wszystkie mnie krytykujecie za ortografie.zaluzmy ze jestem dyslektykiem.ale merytorycznie nikt nie odwazy sie z was rozmawiac bo...macie za mala wiedze po prostu.piszcie tj ja o zapachach nieZnanych kture trudno znalezc a nie o liniach zapachowych designerow dostepnych w kazdej perfumeri bo ja je znam i mam w 1 palcu.kon jaki jest kazdy widzi.sprubujta znalezc cos szokujacego...nowego...cz y naprawde jedynymi znawcami perfum sa snobistyczni zmanierowani geje z greenvich village z nowego yorku ,czy tez znajdzie sie jakas kobieta?
![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co zaś do Twojej osoby, to jesteś dla mnie wyłącznie nickiem i avatarem, zawieszonym gdzieś w sieci "costesem". Twoja wiedza mi zupełnie nie imponuje, mało tego - jest dla mnie niewiarygodna i czasem mam wrażenie, że oparta wyłącznie na informacjach zawartych na rozmaitych internetowych stronach i forach. Ale to jest wyłącznie moje zdanie, nie twierdzę, że tak jest, a jedynie przypuszczam... Nie podejmujesz dyskusji, a jedynie wpisujesz od czasu do czasu zlepki słów. Z premedytacją ignorujesz cudze wypowiedzi i prośby do Ciebie skierowane. Twoje posty są chaotyczne, uprawiasz bezładny słowotok. A powyższa Twoja wypowiedź jest po prostu nietaktowna, obraziłeś nią wszystkich uczestników tego forum. Domyślam się, że nie zapoznałeś się nawet z regulaminem obowiązującym na Wizażu, a powinieneś to zrobić w pierwszej kolejności. Zapraszam zatem do jakże fascynującej lektury: http://www.wizaz.pl/forum/announcement.php?f=17&a=13, zwróć szczególną uwagę na pkt. 1 i 2. Ubolewam nad tym, że swój pobyt tutaj zacząłeś od osobistych wycieczek, nagminnego podważania zdania innych użytkowników i stawiania siebie na pozycji zapachowego guru. Niestety, muszę Cię brutalnie zdjąć z wyimaginowanego piedestału – guru, prócz wiedzy, musi mieć duże pokłady empatii i charyzmę.
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Wielkie brawa, Moniko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I cóż teraz będzie bez tego, który ma "niemasową klasę z najwyższej niszowej półki sam w sobie" ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piszesz jednym ciągiem, nie szanując podstawowych zasad ortografii i interpunkcji. I jak tak piszesz to i twoja rzekoma wiedza na temat perfum traci wszystko, bo jak wierzyć czlowiekowi w to, że się zna na perfumach, a nie umie napisać słowa "które". Przykłady można mnożyć. ![]() Wiem, że nie powinnyśmy zajmować się problematyką błędów, ale nie da się czytać tego słowotoku... Niestety. ![]() I nabierz trochę luzu w kolanach... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kobieto ![]() Jak ja bym był moderatorem, to niestety już dostałabys bana ![]() Dwie wizazanki rowniez mnie do niego porownaly.Jestem zniesmaczony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ps. Przy jego postach niamal spadlem z krzesła. teraz wiem co czujecie, jak wy czytacie moje niektore wypowiedzi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Costas ja powiem jedno. To, że masz dysleksję nie zwalnia Ciebie z wiedzy na temat zasad pisowni. Istnieją jeszcze takie fajne rzeczy, które zwą się słownikami ortograficznymi (tak tak książki jeszcze są na tym świecie). Jeżeli natomiast tak bardzo przesiąkłeś siecią, to nic trudnego włącz sobie worda, wpisz żądany tekst i słownik wyłapie Ci ortografy. Potem ctrl+C, a następnie ctrl+V, to takie proste.Jeśli jeszcze na to nie wpadłeś, to za przeproszeniem leniem jesteś. Dałabym bana, gdybym mogła.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I przystopuj trochę, bo złość piękności szkodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.