![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Róże do policzków i cienie
Witam mam na wymiane:
-Róż do policzków Isa Dora Perfect Powder Rouge kolor nr 16 Cinnamon,róz jest kilka razy maźnięty -Róż do policzków Loreal Blush Delicieux kolor nr 117 Whisper of Cold zuzycie to jakies 5% -Cień do powiek Inglot kolor nr 655 perlowe jasne srebro -Cień do powiek Rimmel kolor to Moon Shadow (srebrno-biały) -Pomadka do ust Essence kolor Charming Secret(taki transparentno-beżowy kolor),zuzycie 10% -pomadka Maybelline Hydra extreme kolor nr 412 Sugar Plum Ice(cielisty beżowo-różowy),zuzycie 5% błyszczyk Maybelline Water shine kolor nr 501 Candy White (transparentny mieniacy sie na delikatny róż),zuzycie 10%, [COLOR="Red"] DOKLADKA: -błyszczyk Maybelline Shiny licious fruity gloss kolor chamallow lolly pink Zapraszam i czekam na propozycje ![]() Edytowane przez sweet sunday Czas edycji: 2006-08-08 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Róże do policzków i cienie
Cytat:
![]() interesuje mnie u cibie: odlewka omni blvgari,cienie diora i sypki cien gosha a czym jestes u mnie zainteresowana? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
-Róż do policzków Loreal Blush Delicieux kolor nr 117 Whisper of Cold zuzycie to jakies 5%
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116836 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
przykro mi ale tez nic mnie nie zainteresowalo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Sweet co byś chciała za te poniżej wymienione rzeczy, co by cię najbardziej zainteresowało, może akurat to mam. ;-)
Mnie interesuje u ciebie błyszczyk Maybelline Water shine kolor nr 501 Candy White (transparentny mieniacy sie na delikatny róż),zuzycie 10% Róż do policzków Loreal Blush Delicieux kolor nr 117 Whisper of Cold zuzycie to jakies 5% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
mogłabym Ci zaoferować cienie Sensique, leciutka zieleń z mieniącymi się drobinkami, maznięty kilka razy dla wypróbowania kolorku
Cienie Maybelline 4 kolory delikatny róż, niebieski, zielony,tylko 4 kolor taka ciemna śliwka zużyty jakies 20% Cienie Inglot szary kolor, mazniete 5 razy Mam jeszcze serum na zniszczone końcówki włosów Avon 13/30ml No nie wiem chyba na razie tyle wyszukałam ;-) Jak chcesz moge zrobic fotki, ale dopiero na jutro |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
znalazłabyś coś u mnie za:
-Róż do policzków Loreal Blush Delicieux kolor nr 117 Whisper of Cold zuzycie to jakies 5%
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-08-09 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- BanDi seria “na 6” Krem matujący dla cery tłustej i trądzikowej, z 30 ml zostało 50%; ważny do 04.2008 -2 próbki Extraordinary Avonu - różne brokaty -17 (angielski) cień prasowany w kolorze turkusowym, zużycie 10%. Z wymiany ale mam już podobny - p2 (niemiecki) błękitno-srebrzysty cień prasowany w sztyfcie (jak szminka, ale opakowany papierkiem)-taki walec; oddam połowę (długość 1,6 cm średnica 1,3 cm) - próbki szminek Avon Ultra Moisture Rich- maźnięte po dwa razy w kolorach: StrawberryDelish(8), PaleRose(5), Capuccino (1), KnockoutPink(9), PlumFrost(10), Rose(7), BerryMauve(6) - 20 rudych kulek z brązujących Arabian Glow Avonu - jasnoniebieska perłowa kredka do oczu MissSporty nr 17 SKY, zostało 5,5 cm
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Róż do policzków Loreal Blush Delicieux kolor nr 117 Whisper of Cold zuzycie to jakies 5%
Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Ja także jestem chętna na róż loreala
![]() - cienie burżuja 61 odcień Violet divin - inglot matrix fiolety, - constance caroll poczwórne, brudne fiolety - avon - natural bronze - dior tester połyskujący beż - avon cień pojedynczy, powdery mouve - kredka do oczu avon arabian glow - tusz do rzęs avon astonishing lenghts czrny - eau de masumi - ok 45 - 40 ml z 50 zdjęcie niestety blade wyszło jak cię coś zainteresuje zrobie lepsze
Edytowane przez uskow Czas edycji: 2007-03-19 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
ok aczkolwiek escdy moge zrobic ci odlewke wielkosci probki bo nie mam innej buteleczki
![]() interesuje mnie jeszcze -Pomadka do ust Essence kolor Charming Secret(taki transparentno-beżowy kolor),zuzycie 10% -pomadka Maybelline Hydra extreme kolor nr 412 Sugar Plum Ice(cielisty beżowo-różowy),zuzycie 5% moze jeszcze cos u mnie znajdziesz? jesli nie to napisz czego szukasz a postarm sie cos dla cibie znalezc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.